reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Callie witaj! nad jakimi imionami się zastanawiacie?
Nanu głowa do góry! już mamy "z górki"
zrobiłam stoiki wielkanocne jako prezenty dla nauczycielek z przedszkola i jestem zadowolona.
i nawet taniusio wyszło.
gotuje dziś zupę z kapusty kiszonej na żeberkach.

reklama
Dziękuję za przywitanie :)

usmiechnieta, Framama mój D. upiera się koniecznie przy Ninie, a ja znowu chciałabym Aleksandrę i nie możemy się dogadać.

Słońce za oknem a ja leniu****ę na kanapie, zalecenie od lekarza niestety nakaz leżenia może nie plackiem ale w większości odpoczywanie i nie przemęczanie się. Straszna sprawa jak dla mnie, tym bardziej że przeprowadzka lada dzień i jak tu pogodzić wszystko :angry:

Callie to mnie się Nina i Ola podobają. macie cięzki orzech!
dlaczego masz zalecenia leżenia? jakieś komplikacje? aaaa i gdzie sie przeprwadzacie?

Kartagina nie wiem czy szybciej, bo po cc różnie może być ;-)

Framama u mnie też dziś zupka.
A jak ty znalazłas siłe na stoiki to ja nie wiem. Ja jestem totalnie bez sił.
I irytuje mnie, że Iggy siedzi w domu, bo non stop coś. Dziś od rana tv ogląda - normalnie mu na to nie pozwalam, ale mam po prostu dośc...

uśmiechnięta też chciałam Lenkę! M chciał Anetkę... więc jest Marta! córcia wymyśliła i nas pogodziła.
Callie dasz radę! ja leżę plackiem od października i tylko do Wc ... jeszcze kilka takich leżących u nas jest:) na szczęście już niedługo!!!

Zapo sama nie wiem skąd wzięłam siłe. chyba poprostu lubię bawić w kwiatkach.:-D
moja córka na szczęscie poszła do przedszkola więc mam troszkę czasu do siebie.
Kartagina łączę się z Tobą w bólu chorobowym, też to mam od 7 dni. dziś jest ciut lepiej:no:

reklama
Do góry