reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Callie witaj! nad jakimi imionami się zastanawiacie?
Nanu głowa do góry! już mamy "z górki"
zrobiłam stoiki wielkanocne jako prezenty dla nauczycielek z przedszkola i jestem zadowolona.
i nawet taniusio wyszło.
gotuje dziś zupę z kapusty kiszonej na żeberkach.

reklama
Dziękuję za przywitanie :)

usmiechnieta, Framama mój D. upiera się koniecznie przy Ninie, a ja znowu chciałabym Aleksandrę i nie możemy się dogadać.

Słońce za oknem a ja leniu****ę na kanapie, zalecenie od lekarza niestety nakaz leżenia może nie plackiem ale w większości odpoczywanie i nie przemęczanie się. Straszna sprawa jak dla mnie, tym bardziej że przeprowadzka lada dzień i jak tu pogodzić wszystko :angry:

Callie to mnie się Nina i Ola podobają. macie cięzki orzech!
dlaczego masz zalecenia leżenia? jakieś komplikacje? aaaa i gdzie sie przeprwadzacie?

Kartagina nie wiem czy szybciej, bo po cc różnie może być ;-)

Framama u mnie też dziś zupka.
A jak ty znalazłas siłe na stoiki to ja nie wiem. Ja jestem totalnie bez sił.
I irytuje mnie, że Iggy siedzi w domu, bo non stop coś. Dziś od rana tv ogląda - normalnie mu na to nie pozwalam, ale mam po prostu dośc...

uśmiechnięta też chciałam Lenkę! M chciał Anetkę... więc jest Marta! córcia wymyśliła i nas pogodziła.
Callie dasz radę! ja leżę plackiem od października i tylko do Wc ... jeszcze kilka takich leżących u nas jest:) na szczęście już niedługo!!!

Zapo sama nie wiem skąd wzięłam siłe. chyba poprostu lubię bawić w kwiatkach.:-D
moja córka na szczęscie poszła do przedszkola więc mam troszkę czasu do siebie.
Kartagina łączę się z Tobą w bólu chorobowym, też to mam od 7 dni. dziś jest ciut lepiej:no:

reklama
Do góry