reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
A mnie sie snilo,ze nam opieka spoleczna psa odbrala bo byl nieuczesany.I ja z drogi do szpitala do domu po szczotke jechalam i tlumaczylam sie,ze nie dalam rady jej uczesac bo zaczelam rodzic.

Powiem wam, że ja w swoje krocze nawet jakbym chciała to nie dam rady :-D Nie jestem aż tak elastyczna:zawstydzona/y:
Ale myslałam, że mi powiesz, czy ładne bobo itp ;-)

Noirel - my robiliśmy w wa-wie paszport Liliance w styczniu - 2 tygodnie , złożenie wniosku trwało 20 min :tak: wniosek można pobrać ze strony internetowej
poza tym dzieci do lat 5 nie muszą być obecne ani przy składaniu wniosku ani przy odbiorze, chyba że jest to paszport biometryczny, to wtedy muszą być
przy pierwszym paszporcie musisz mieć odpis aktu urodzenia

Kartagina - tu robiłam NY Laser Center - Depilacja laserowa Warszawa, LightSheer Warszawa, lightsheer duet Warszawa, botox warszawa, Epicuren, Is clinical warszawa, red carpet warszawa, qltowy zabieg 2011, prix de beaute 2011, medycyna estetyczna warszawa, wypelniacze wars - miałam 3 kupony z grouponu 70% dlatego się zdecydowałam ;-)- wykorzystałam 2, bo miałam pójść w sierpniu, ale już miałam 2 kreseczki ;-)
w sumie robiłam pachy, całe bikini i łydki - każda partię jednego dnia, ale dzień po dniu + odstęp 3 tygodni i kolejna seria
u mnie jak na razie sprawdziło się super - nie skończyłam całego cyklu a jednak nie mam na razie odrostów, każdy zabieg trwał do 40 min i tylko bikini miałam znieczulane kremem EMLA, bo reszta mnie nie bolała
ja mam bardzo czarne, grube owłosienie i poszło naprawdę gładko
najgorzej mają blondynki, bo im mniej melaniny tym trudniej
poza tym bikini i uda podobno najbardziej bolą, ja na udach się nie golę, bo tam mnie nie rozsiewa:-Dpachwiny też mam czyste, więc tylko klasyczne bikini trzeba obrobić
opinie są różne, ale ja jestem zadowolona, bo od ponad pół roku nie myślę o goleniu :-D

Witajcie!

Ja dziś dzień zaczęłam od nospy i magnezu (brzych mnie boli jak na okres) witaj w klubie Marciosz, no i oczywiście sandardowo od mojego żelaza na anemię.

Aśka:) trzymam kciuki za USG, gdyby nie mąż i nie to, że już wszyscy mi jęczą, że nie powinnam chodzić do pracy, pewnie bym chodziła do samego końca. Tydzień po świętach to jest ostatni tydzień, gdzie mam zamiar być dzień w dzień, natomiast poźniej będę zaglądać raz w tygodniu czy wszystko ok. Dzisiaj akurat siedzę w domku, bo mi się nie chce iść i mam zamiar troszkę ogarnąć mieszkanko na święta.

Mdła życzę żeby mdłości było dziś jak najmniej!

U mnie na szkole rodzenia też octenisept polecają do pępuszka.

Ullana
ja miałam zamiar depilację laserową zrobić sobie zimą, która właśnie się kończy ;-) W szoku jestem, że dwa seanse u Ciebie tak się dobrze sprawdziły, bo słyszałam właśnie, że to troche trzeba pochodzić.

Zaraz idę z psiną na spacer i wejdę do apteki bo zamówiłam sobie nakładki na WC żeby po porodzie nie mieć problemu z korzystaniem z toalety w szpitalu.

Hej brzuchate...
chyba wszyscy wkoło mają rację i naprawdę powinnam zwolnić.... Mama powtarza, wy powtarzacie, dziś S dał mi zakaz robienia czegokolwiek....
Wczoraj wieczór i dziś rano przeryczałam, nastrój mam ogólnie do dupy - nie umiem poradzić sobie z własną niedołężnością i brakiem przydatności do czegokolwiek...
Dziś więc nie robię NIC, oiad praktycznie gotowy bo mam wczorajszy rosół, zaprawię pomidorami i śmietaną i już...
Byłam w banku na 12 umówiona, odwołałam.... Na 19 SR - zobaczę czy dam radę...
nie wiem, może poleżę z szydełkiem, pośpię może.... ehh...
jedyna miła rzecz to śniła mi się Matylda - pierwszy raz śniła mi się jej wizja tzn to jak wygląda. Było to w szpitalu. Śliczna, wielkie oczy i łysa kompletnie:p cudny sen....

kciuki za wizyty!!! ja spadam stąd bo jak ja sobie nie pójdę to wszystkie same uciekniecie od mojego marudzenia...

reklama
czesc dziewczyny,
jakoś nie mam siły na nic.
w domu bałagan.mamy dziś w przedszkolu warsztaty wielkanocne o 16 ,więc jadę tylko nie wiem jak ja z tym mooim brzuchem tam usiąde:eek:

mam dziś jakoś więcej wydzieliny w kolorze białym.

Do góry