reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

uśmiechnięta też chciałam Lenkę! M chciał Anetkę... więc jest Marta! córcia wymyśliła i nas pogodziła.
Callie dasz radę! ja leżę plackiem od października i tylko do Wc ... jeszcze kilka takich leżących u nas jest:) na szczęście już niedługo!!!

Marta też ładne imię.

Callie ja też z tych wstających tylko do WC i to już trzy miesiące tak

framama...do mnie jakoś te owocowe imiona nie przemawiają, a mężowi się bardzo podoba. Tzn. jeszcze jak jest małą dziewczynką to Jagódka fajnie brzmi, ale gorzej dla mnie w dorosłym życiu Jagoda

reklama
zapo moje dzieci też od 9:00 bajki oglądają. nie mam już wyrzutów, po prostu ciężki czas ostatnio...
a po cc bez komplikacji (a na pewno u ciebie tak będzie!) to za 2 dni już możesz biegać na nogach!! będzie dobrze!!takie planowane cc to inaczej niż ciąć bo trzeba..

uśmiechnięta Julia to tak jak ja mam na imię, więc mi się bardzo podoba :-D
Framama wczoraj byłam na wizycie, bo w piątek mnie złapał taki ból sama nie wiedziałam co dokładnie to było ale strasznie mnie bolało kroczę - kości jakby i wczoraj mi powiedział, że mała jest ułożona miednicowo i to przez to, dodatkowo szyjka się skróciła nie jakoś bardzo ale trochę i lepiej dmuchać na zimne. Ból trzyma mnie nadal, już nie taki wielki jak w piątek bo to się ruszyć nie mogłam ale nadal boli i nie jest za ciekawie :angry:

Zapo ja mam głos jak p. Senyszyn wyobrażacie sobie jak to jest wkurwiające?
a po CC toja już na 4 dobę to śmigałam jak mały samochodzik. mam nadzieje,że też tak będzie.
Uśmiechnięta to ja z tym co lubię owocowe i roślinne imiona tj. Kalina, Malina, Malwina, Jagódka, Róża itp.

uśmiechnięta Julia to tak jak ja mam na imię, więc mi się bardzo podoba :-D
Framama wczoraj byłam na wizycie, bo w piątek mnie złapał taki ból sama nie wiedziałam co dokładnie to było ale strasznie mnie bolało kroczę - kości jakby i wczoraj mi powiedział, że mała jest ułożona miednicowo i to przez to, dodatkowo szyjka się skróciła nie jakoś bardzo ale trochę i lepiej dmuchać na zimne. Ból trzyma mnie nadal, już nie taki wielki jak w piątek bo to się ruszyć nie mogłam ale nadal boli i nie jest za ciekawie :angry:

oooo to masz bardzo ładne imię :) a skąd jesteś?

mnie też tak dziwnie pobolewa krocze, zwłaszcza jak wstanę....takie kłucie. Ale może mała się wbija. Nie wiem. Jutro się pewnie na wizycie dowiem.

Witaj Callie!Czasu na ugode imionowa coraz mniej...:-)

Przy ostatniej wizycie mialam 8,5kg na plusie wiec mysle,ze szybko wroce do formy.

3-4 skurcze w godzine mialam :eek: Wiec jednak ratuje sie no-spa...I lezakuje.

No zobaczymy jak to będzie. Ja w sumie poprzednio po dobie już chodziłam, ale ból koszmarny. Nie wiem ile teraz będzie mnie to ciągnęło.
Mój 4-latek doprowadza mnie do skrajności :angry:

Hahahaha i kto tu dzisiaj marudzi...

reklama
i mnie tak boli, gdyby nie fakt że córa miala czkawkę gdzie zwykle to pomyslałabym, że zmieniła pozycję i jej główka mi uciska ale niestety nie. Ale skurczy bolesnych jeszcze nie miewam.

Co do imion mi tez się podobaja owocowe :)

Do góry