reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kartagina, nawet już nie komentuję, bo naprawdę bardzo mnie kocha i o tym wiem, ale momentami ta miłość przysłania jej chyba zdrowy rozsądek.

sembo czyli jedna kreska baterii wysiadła a ładowarka też nic nie daje?? to może jakieś akumulatorki albo baterie słoneczne sobie zainstaluj albo motorek w du.e!
i nie płacz babolu bo masz to szczęście mieć faceta cudnego, dzidziola w brzuchu i radość z tego powodu w sercu!!! lepiej pogotuj!

eklerka pięknie piszesz! i fajnie że mąż cię docenia!

citrusku no nie pozwól bo ci własny syn dobrze zrobi!!!
no i rozumiem cię bo moja też kocha tylko..;-)

sun7 ja mam szew od 16 tygodnia i pessar od 24, kiedy zdejmą nie wiem, podobno 36-37tydz. moja szyjka 0,6cm i rozwarcie "lejka" od góry. wg lekarza to już powinnam urodzić a ja się trzymam. liczę tylko ż epo czwartkowej wizycie nie położy mnie na święta do szpitala bo z każdą wizytą czyli ok. co 2 tygodnie skraca mi się jakieś pół cm... więc teraz to jjuż byłby koniec...

Kartagina, uspokoił się i już nie czuję tego głupiego "dyskomfortu", ale wiesz, że przy szwie od razu panikuję, że coś nie tak. A on się chyba po prostu wierci i to wszystko w środku "chodzi". Tyle już wytrzymałam ze szwem, że chyba dwa następne tygodnie przynajmniej też dam radę? :cool2:

kartagina heh już w kuchni jestem! :p czasem po prostu trzeba się komuś wygadać i kamień spada z serca :) już mi lepiej. Tworzę empanadas z ciasta francuskiego z farszem meksykańskim ;)

Kartagina to już faktycznie nie ma się za bardzo z czego skracać. Ważne, że wytrzymuje, a do czwartku coraz bliżej.

Ja mam jakąś jazdę. Za każdym razem jak kicham ( a to dość często ma miejsce) mam wrażenie, że mi wody odejdą :dry:

Zapominajka, jak Ci się kichać chce, to dość mocno uciśnij sobie miejsce pomiędzy brwiami, nad nosem. Powinno pomóc. Na mnie działa w 90% przypadków ;-)

reklama
Hej:)

Mam pytanie do dziewczyn z de
Jak to jest z obywatelstwem dla dzieciaczka? Czy należy się niemieckie tylko ze względu na miejsce urodzenia??

Pozdrowienia dla Was wszystkich :)

Do góry