reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kartagina, nawet już nie komentuję, bo naprawdę bardzo mnie kocha i o tym wiem, ale momentami ta miłość przysłania jej chyba zdrowy rozsądek.

sembo czyli jedna kreska baterii wysiadła a ładowarka też nic nie daje?? to może jakieś akumulatorki albo baterie słoneczne sobie zainstaluj albo motorek w du.e!
i nie płacz babolu bo masz to szczęście mieć faceta cudnego, dzidziola w brzuchu i radość z tego powodu w sercu!!! lepiej pogotuj!

eklerka pięknie piszesz! i fajnie że mąż cię docenia!

citrusku no nie pozwól bo ci własny syn dobrze zrobi!!!
no i rozumiem cię bo moja też kocha tylko..;-)

sun7 ja mam szew od 16 tygodnia i pessar od 24, kiedy zdejmą nie wiem, podobno 36-37tydz. moja szyjka 0,6cm i rozwarcie "lejka" od góry. wg lekarza to już powinnam urodzić a ja się trzymam. liczę tylko ż epo czwartkowej wizycie nie położy mnie na święta do szpitala bo z każdą wizytą czyli ok. co 2 tygodnie skraca mi się jakieś pół cm... więc teraz to jjuż byłby koniec...

Kartagina, uspokoił się i już nie czuję tego głupiego "dyskomfortu", ale wiesz, że przy szwie od razu panikuję, że coś nie tak. A on się chyba po prostu wierci i to wszystko w środku "chodzi". Tyle już wytrzymałam ze szwem, że chyba dwa następne tygodnie przynajmniej też dam radę? :cool2:

kartagina heh już w kuchni jestem! :p czasem po prostu trzeba się komuś wygadać i kamień spada z serca :) już mi lepiej. Tworzę empanadas z ciasta francuskiego z farszem meksykańskim ;)

Kartagina to już faktycznie nie ma się za bardzo z czego skracać. Ważne, że wytrzymuje, a do czwartku coraz bliżej.

Ja mam jakąś jazdę. Za każdym razem jak kicham ( a to dość często ma miejsce) mam wrażenie, że mi wody odejdą :dry:

Zapominajka, jak Ci się kichać chce, to dość mocno uciśnij sobie miejsce pomiędzy brwiami, nad nosem. Powinno pomóc. Na mnie działa w 90% przypadków ;-)

reklama
Hej:)

Mam pytanie do dziewczyn z de
Jak to jest z obywatelstwem dla dzieciaczka? Czy należy się niemieckie tylko ze względu na miejsce urodzenia??

Pozdrowienia dla Was wszystkich :)

Do góry