Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Fiołkowa mój małż gubi się w czasoprzestrzeni i gdzie biedak nie pójdzie wchłaniają go czarne dziury lub zagina się czas. Może twój ma podobne problemy. Może za to odpowiada chromosom...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dużo ci wyciekło? Jeśli to wody, to 12h ( teoretycznie) masz czasu. Ale jeśli poczujesz takie bóle okresowe, albo coś w ten deseń, to zabieraj torbę i na IP.
Trudno mi określić ale tak z 10 takich dużych kropel. Póki co nie boli, skurczy nie mam, , wkładka mi przemokła i majty. teraz od godziny sucho więc myślę że fałszywy alarm
Ło, Zapominajka, a za co go zawinęli z psicą?
Mój chłop kiedyś, gdy jeździł z Niuńkiem przy promenadzie na rolkach (Niuniek bez kagańca, bo z kagańcem by się udusił przy takim wysiłku, a on uwielbia W. ciągnąć na rolkach, jak pies zaprzęgowy), to policjanci go zatrzymali i pytają, dlaczego pies nie ma kagańca. W. odpowiada, że pies nie może mieć kagańca skoro biega, bo by się w kagańcu udusił. Policjant na to: "każdy pies musi mieć kaganiec!", a W. tak na niego patrzy i patrzy i mówi: "naprawdę?". Jeśli wiecie, co miał na myśli... Chyba się obyło bez konsekwencji