reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
cytryna ahhahahahha normalnie się uśmiałam :-) dobre :)

noirel ten Twój facet rozwala mnie swoimi tekstami :)

zapo ja też jestem ciekawa za co mężowego z psem zwinęli????

no właśnie mój protestuje :wściekła/y: bo mówi że skoro i tak nie może mnie dotykać to mam mu ochoty nie robić,więc mam ten "zaszczyt" tylko raz w miesiącu :eek:

PSTRYKANE? :eek: Ciężko mi to sobie wyobrazić w ogóle :szok: Może Ci się w jelitach gazy przemieszczają i taki odgłos wydają?

Mój Małż to chyba oszalał. Jak musiałam go najpierw siłą wypychać na spacer z synem, to teraz nie ma ich już 2,5 godziny:szok: Ciekawa jestem, czy faktycznie spacerują, czy pojechał z nim gdzieś autem:baffled:
ja bym stawiała, że pojechał do hipermarketu :) mój jak go wyślę samego na spacer to zabiera młodą do auta i na myjnie jadą... do sklepu... do pracy na chwilę itp...

noirel - hahaha :)

No właśnie zwinęli go "prewencyjnie" i psicę też. Żadne z nich się nie stawiało, mandatu nie dostali. Po prostu swoje na komisariacie musieli odsiedzieć.
Powiem wam, że mój A ma nadzwyczajny talent do tego typu sytuacji.

reklama
Noirel no i po co Ci ten Twój chłopaczyna smaka narobił;-)

Ja poprasowałam, aż cała mokra jestem, a M. rządził w kuchni i tym oto sposobem jestem objedzona od przepysznej zapiekanki makaronowej.

Fiołkowa ja niestety nie wiem o jakie pstrykanie chodzi. Może czkawka?

Do góry