reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
wikki a ile Ci tego cieknie??Moze to jednak wydzielina jakas?Ja ostatnio mam taka wzmozona wydzieline..
Wody moga miec kolor od przezroczystego,przez bialy,zolty,zielony,bordowy..
Ciezko powiedziec...W niektorych aptekach mozna kupic papierki lakmusowe ktore odpowiednio sie zabarwiaja jesli to wody plodowe...A jesli nie masz jak zakupic to moze na IP?
Wody moga miec kolor od przezroczystego,przez bialy,zolty,zielony,bordowy..
Ciezko powiedziec...W niektorych aptekach mozna kupic papierki lakmusowe ktore odpowiednio sie zabarwiaja jesli to wody plodowe...A jesli nie masz jak zakupic to moze na IP?
Ostatnia edycja:
Wikki wody to przeźroczyste i bezzapachowe,jak są czyste,biała to jest wydzielina.
Zapo,Kartagina,do czwartku będę tą dopochwową brała,nie opłaca mi się jechać specjalnie do lekarza bo mam po drugiej stronie miasta.a i tak zwolnienie dopiero w czwartek mi da więc bym musiała jechać dwa razy,a to za dużo komplikacji jest.mi lekarz mówił że do 34 tygodnia będę luteine brała.w pierwszej ciąży przy szwie wcale nie wiedziałam że istnieje coś takiego jak luteina,tylko na nospie jechałam,a teraz jak biorę aspargin to znowu nospe też sama odstawiłam bo nie mam skurczy.
Zapo,Kartagina,do czwartku będę tą dopochwową brała,nie opłaca mi się jechać specjalnie do lekarza bo mam po drugiej stronie miasta.a i tak zwolnienie dopiero w czwartek mi da więc bym musiała jechać dwa razy,a to za dużo komplikacji jest.mi lekarz mówił że do 34 tygodnia będę luteine brała.w pierwszej ciąży przy szwie wcale nie wiedziałam że istnieje coś takiego jak luteina,tylko na nospie jechałam,a teraz jak biorę aspargin to znowu nospe też sama odstawiłam bo nie mam skurczy.
Noelle1986
wikki no obserwuj i jak cos to jedz na IP.Lepiej sprawdzic.Oby to jednak nie sączenie wód!kciuki!!!!!
citrus
Szok zaliczyłam. Nabrałam ochoty, żeby po raz pierwszy w życiu zrobić pyzy, ale jak zobaczyłam, że przepisy każą gotować 3 kg ziemniaków, to zwątpiłam. Co oni, całą armię napoleońską chcą tym wykarmić? Nawet nie wiem, jak te proporcje zmniejszyć, żeby porcja była rozsądna, a nie jak dla słonia :-(
Która wie, ile ziemniaków użyć, żeby zrobić pyzy dla dwóch osób?
Chociaż nie, nie chcę już. Za dużo pierdzielenia
Która wie, ile ziemniaków użyć, żeby zrobić pyzy dla dwóch osób?
Chociaż nie, nie chcę już. Za dużo pierdzielenia
Ostatnia edycja:
Noelle1986
Wody nie sa tylko przezroczyste!
tu o kolorze wodrawidłowe wody płodowe są jasne i przejrzyste. W miarę upływu czasu stają się opalizujące, a tuż przed porodem ich barwa zmienia się na mętno-białą. Gdy dojdzie do niedotlenienia płodu, wydala on smółkę, która zanieczyszcza wody i nadaje im zielonkawe zabarwienie. Z nnego źródla: zólte wody-swiadcza o konflkcie serologicznym
brazowe-o wewnatrzmacicznej smierci plodu
Wody płodowe - płyn owodniowy - Dzidziusiowo.pl
tu o kolorze wodrawidłowe wody płodowe są jasne i przejrzyste. W miarę upływu czasu stają się opalizujące, a tuż przed porodem ich barwa zmienia się na mętno-białą. Gdy dojdzie do niedotlenienia płodu, wydala on smółkę, która zanieczyszcza wody i nadaje im zielonkawe zabarwienie. Z nnego źródla: zólte wody-swiadcza o konflkcie serologicznym
brazowe-o wewnatrzmacicznej smierci plodu
Wody płodowe - płyn owodniowy - Dzidziusiowo.pl
j-ulka
Noelle, a może wiesz, czy zdarzają się przypadki że dzidziuś tak się wierci że przebija pęcherz? bo ja czasem się boję że ten mój akrobata rozerwie ten pęcherz.
właściwie to co jeszcze powoduje że pęcherz pęka i wody odpływają oprócz skurczy macicy?
właściwie to co jeszcze powoduje że pęcherz pęka i wody odpływają oprócz skurczy macicy?
reklama
kessy_3105
Podziel się: