reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
u mnie OK, tzn. nadal w dwupaku, bóle zelżały, choć słonecznie nie jest nadal... najgorsze są weekendy, bo ta nasza mała to jest duracell do kwadratu, we dwójkę ledwo panujemy nad tym, gdzie ona w danej chwili jest... no i oczywiscei co chwilę cos wymyśla ciekawego.... a w ciagu tygodnia jak jest w przedszkolu, potem zwykle chwile sie bawi z kolezanką, to jakoś ciagne....

eklerka, mam nadzieję, ze wszystko OK :)

ja jutro "biegam" na wizytę:)

hehe rozwaliłaś mnie tym tekstem :) dobrze, oby uśmiech został mi do końca dnia :D

Kartagina - ja mam takie małe przeczucie, że dotrwasz do terminu i jeszcze będziesz nam tu pisać, że mogłabyś wreszcie urodzić :)))

Ale ja poważnie... Moję ręce straszliwie mdleją, więc muszę na raty robić wiele rzeczy.

Kora &&&

Dzień dobry dziewczyny ;*

Tak, tak już lepiej przeszło mi po tym lezeniu. Na szczęście nie byłam sama w domu, mąż byl. Nie wiem co to było wczoraj ale uczucie straszne... aż się sama przestraszyłam.

Kora &&&

Zapo ja też podziwiam pracujące,mi ciężko zrobić cokolwiek,brzuch mi strasznie ciąży

Kartagina a do kiedy masz brać luteine? mi się dziś skończyła a dopiero w czwartek mam wizytę,mam tą dopochwową,tylko boję się stanu zapalnego,ale wyjścia nie mam.

wiecie co,ja już mam dosyć tego leżenia,do tego jak czytam Kaji wpisy to jakoś się już nie boję i powoli wstaje w domu,przy śniadaniu pomóc,czy przez okno wyjrzeć...mam nadzieję że w czwartek będzie wszystko oki i jużza pozwoleniem lekarza będę mogła normalnie obiad ugotować:-D

tak tak dziewczynki może być i tak jak piszecie:) zobaczymy co doktorek w czwartek powie. z małym w takiej sytuacji jak mam teraz doleżałam 3 tygodnie ale nie miałam szwu i pessara! Obaczymy:)

Zapo jaka odmiana- nowa ciesz w organiźmie:-) Gratulacje!!! ja też mam problem z rękami. całe od ramion... tyle rzeczy miałam zrobić w tej ciąży, najpierw bombki, teraz koszyczki, buciki, kocyk itp... nic nie mogę przez te ręce... Jeszcze troszkę:tak:

Kora, Eklerkaa dobrze że się uspokoiło ale miejcie się na baczności!

niestety izolatka nic nie dała- gardło mnie boli, w nosie coś się pojawia, w plecy zimno...jedyny plus to że wrócę na moje wygodne wyrko bo już mi wszystko jedno że dzieci chore... Ku.wa jak ja mam dość tej zimy!!!!!!!!!!!

reklama
noirel ja bym nie przerywała luteiny!! jeszcze mi lekarz nie mówił o jakimkolwiek przerwaniu brania. u mnie w aptece to pani nawet wyda jak jej mówię że doniosę receptę po wizycie. a jak nie to rodzinny albo niech ci ktoś jedzie do gina po samą receptę. ja też mam już dość. wytrzymam ten tydzień i po świętach zacznę się po malutku podnosić... jajo można znieść!!!

też się zastanawiałam że sembo nie widać. może odpoczywa:) luzik

Do góry