reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
U Sembo jeszcze mama przecież jest, więc nic dziwnego, że nie ma czasu na forum :tak:

Dlaczego mnie nic z cycorów nie cieknie? :-(

Nie chcę być prorokiem, ale coś mi się wydaje, że po świętach szybko się zaczną dzieciory wykluwać... :baffled: :eek: :szok:

Ło, a ja kończę 33 tydzień! Miszcz! :-D

Kartagina no to łykaj co możesz. ważne, żebyś kaszlu nie miała zbyt dużego - gdzieś czytałam, że może skurcze powodować.

Sembo ma gości, więc pewnie nie ma czasu tu pisać.

Ja mam cichą nadzieję, że maluszki poczekają tak do 10 kwietnia chociaż. Choć ja niby za tydzień zacznę 9 miesiąc, więc to może być już blisko...

Cześć dzołchy :)

Ja chcę już prawdziwą wiosnę !!!!!!! a nie tylko kalendarzową :wściekła/y:

Zapo gartki ... dołączyłaś do mlecznych krówek :-p:laugh2:

Cytryna my to prawie idziemy łeb w łeb;-)

Dziewczyny weżcie nie straszcie takimi akcjami .... poczekajcie z rozpakowywaniem co najmniej do połowy kwietnia.

Kartagina ja też myślę, że Ty jeszcze będziesz tu nam zrzędzić "ja już chcę urodzić!!!!!" ;-);-):-)

cześć dziewczyny,
jak widzę te wasze 33-34-35tc to Wam zazdroszczę:hmm:

moja koleżanka wczoraj 1 dzień przed terminem urodziła drugiego dzidziusia i zajęło jej to z dojazdem do szpitala 1,5h:szok: ale końcówki ciąży jej współczułam, bo się męczyła strasznie.

Aska Ja tez chce wiosne,taka normalna ...Bo poki co to udaje ze to marne slonce i 5 st to wiosna ze HO HO...Mam dosyc kurtek,plaszczy ,czapek,szali....:angry:

Kartagina Zobaczysz,my sie posypiemy i rozpakujemy a Ty dalej 2 in 1 bedziesz:-D Ciekawa jestem co lekarz Ci w czwartek powie.

A tak serio dziewczyny,czas leci jak glupi..zaraz swieta,kwiecien a potem to juz tylko wypatrywac wiesci z porodowek..Zlecialo...oj zlecialo...

Julka zaraz i u Ciebie będą te tygodnie :) oooooo właśnie spojrzałam przecież u Ciebie zaczął się 32tydz.

Noelle oooooooooo właśnie. dość to mało powiedziane. Ja to do tego jeszcze mam problem z kurtką, bo dopinam się w niej już tak totalnie na styk. A szkoda mi teraz kupować coś nowego.

Ostatnia edycja:
Mnie chyba też wystarczy połowa kwietnia, ale wolę, żeby najpierw mi zdjęli szew, a nie żeby zdejmowali dlatego, że się akcja porodowa zaczęła :szok: :-D

Aśka, ja i tak się przed Tobą rozpakuję pewnie :tak: Ty trzymaj do końca najlepiej :-p

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny czy wody płodowe mają biały kolor? bo mi coś cieknie bialego ( nie przezroczyste )a nie jest to lepie jak wydzielina i nie wiem co robić :/

Do góry