reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Weszłam sobie z ciekawości na październik i jednak w październiku też troszkę dzieciaków było. Może doszły później. No w każdym razie i tak zaczęły się maluszki w ilości hurtowej pojawiać szybciej niż w październiku.

Kora ja mam dziś też takie "okresowe" bóle - nie bóle. Na razie nieregularne, więc je troszkę olewam.

No ale torbę dopakowałam i coś mi się zdaje, że większą będę musiała wyjąć, bo się z Matyldą nie zmieścimy :baffled:

reklama
ja jeszcze torby nie zaczęłam pakowac, tylko kupiłam wiekszosć rzeczy potrzebnych...

a ile można nospy wziać na dobę w ciąży?

Zapominajko, no ja własnie też troche olewam, bo jak pamietam początek pierwszego porodu, to te skurcze były zupełnie inne... tylko nie wiem czemu te bóle nie puszczają po nospie i magnezie... dodatkowo głowa mnie boli, wiec mam nadzieję, ze to po prostu jakiś słabszy dzień... zaraz sie kładę, jak tylko Zosia zasnie i zobaczymy...

spokojnej nocy:) jakby co, tfu tfu, to dam znać

Coś mi się dzieje, co mam robić... Jest mi duszno, ciężko mi oddech złapać, szybko serce mi bije... czarno w oczach co chwilę mi sie robi !!!!! Położyłam się, pije zimną wodę ale czuje że całe ciało mi pulsuje

ekleerka-nie wstawaj, bo jak zemdlejesz to chociaz nigdzie nie padniesz. Mam nadzieje,ze po lezeniu i wodzie przejdzie

kora-nie strasz....ja w 3paku jakos sie trzymam, choc dzis tez ratowalam sie nospa i magnezem....przeszlo narazie

To pewnie dlatego że ostalam się robiąc szarlotke... Do tego ciepło bardzo zrobiło się w kuchni.. Ale zapach w całym mieszkaniu jest niesamowity ;)))

Ostatnia edycja:
rety dziewczynki nie kombinujcie!!!

eklerka leż, nogi weź do góry, mam nadzieję że nie jesteś sama!!!

kora ty w razie co nawet nie czekaj tylko jedź, ja wiem że to się nie chce człowiekowi zbierać ale może szyjka ci się skraca albo rozwiera... oby nie!!! trzymam kciukasy!!!

elajar zuch dziewczynka że się tak trzymasz!!!!

zapo te dwa tygodnie które dawał mi lekarz mijają w ten czwartek!!! to się doktorek zdziwi jak się w gabinecie pojawię:) miło że pamiętasz!!!

Cześć majóweczki :) maj się zbliża wielkimi krokami, a wciąż zima panuje za oknami... Jak w kwietniu ma wszystko kwitnąć, jak kurde taki mróz mamy?? jest tak zimno i nieprzyjemnie, że nawet na spacer nie mamy ochoty wychodzić.
Moja córa wreszcie zdrowa, po dwóch tygodniach brania antybiotyków :< ale do przedszkola jeszcze jej nie puszczę, bo jeszcze trochę kaszle.Nie chcę, żeby na święta mi się załatwiła.
Do lekarza wybieram się za 2,5 tygodnia więc L-4 od tego momentu sobie wezmę. Bo już mi się siedzi z wielkim trudem :) nie mówiąc o chodzeniu po schodach :eek: jak stara Uma muszę się zatrzymywać co kilka stopni żeby odsapnąć.
W tygodniu póki pracuję, nie mam jak zaglądać na forum, żeby poczytać co u Was, chociaż przyznaję, że wpadam codziennie wieczorem, żeby rzucić okiem na wątek szpitalny :) Bo niektóre z Was mają już terminy tuż tuż...

dzien dobry dziewczeta:-)

przebrnelam przez Was..ale lekko nie bylo:-D
temat swiat widze, u nas w tym roku swieta odlozone, do powrotu dzieci, upieczemy jakis wedlin, zrobie salatke, kupie jakies ciasto i to tyle..

i trzymajcie nogi poskladane, bo rzeczywiscie....nie rozpakowywac w kwietniu:-D

Cześć brzuszki;

ja się dziś witam z klubu
2190.jpg

Andasresh a ty jeszcze pracujesz? :szok: Podziwiam. Dla mnie nawet pisanie posta to wyczyn...
Kartagina pamiętam. Ja ci daję więcej czasu w dwupaku :-D
eklerka może przesadziłaś. Oszczędzaj się. Mam adzieję, że wróciło wszystko do normy :tak:

Załączniki

• 2190.jpg
    2190.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Witajcie w mroźny poranek. W nocy mieliśmy -20 stopni:szok:
Czy to nie jest szaleństwo?:crazy:

Wy nic nie żartujcie o jakimś rozpakowywaniu się! Trzymać się dzielnie:tak:

Zapo - czyżby mleczko pociekło?;-)

k.a.j.a - i kto to mówi o wcześniejszym rozpakowaniu?:-p;-)

ardzesh - dobrze, że córeczka już lepiej :tak:
Ja też mam wielkie trudności z wchodzeniem po schodach. Dobrze, że mieszkam na 2 piętrze, a nie wyżej:sorry:

kartagina - Ty jeszcze zaskoczysz lekarza w 38 tygodniu;-)

eklerka - mam nadzieję, że Ci do dziś już przeszło :tak:

Do góry