reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kuźwa, czy wy się macie zamiar tak nakręcać i straszyć nawzajem przez najbliższe dwa tygodnie i cały kwiecień? :-D
Co pierdnięcie, to porodówka? No wrzućcie na luz! :cool2:

reklama
citrus, święte słowa - jak zwykle! weźcie baby odpuście bo sobie psychiką załatwicie przedwczesny poród!!!
każda ma inne objawy przedporodowe - nie czytajcie głupot, tylko zdajcie sie na intuicję!!!

mi brzuch opadł miesiac przed, czop wylazł niemal 2 tygodnie przed, rozwarcie na 3 cm też miałam ponad tydzień, ginka mówiła, ze jak coś to natychmiast lecieć do szpitala i co??? poszłam rano pod prysznic, poczułam że coś jest inaczej, za 2 godziny miałam regularne, silne skurcze a urodziłam po 14 godzinach, a miałam nie zdążyc dojechać.... tak, ze wyluzować - same sie zorientujecie co i jak, jak nadejdzie czas i nie nakręcajcie się...

a w psychikę wierzę, bo mam wrażenie że sama sobie załatwiłam te 14 godzin;-) uparłam sie urodzić w okrągłą datę, bo u nas w rodzinie wszyscy tak urodzeni, no to czekałam od 10 rano do 3 w nocy następnego dnia:-D dlatego obstawiam poród 20 albo 30 kwietnia:-D wcześniej nie ma takiej opcji... 10 kwietnia to taka sobie data naznaczona "brzozą" a 30 marca zdecydowanie za wczesnie i... koniec dyskusji;-)

no troche mi głowa puściłą i teraz mam ochote na pizzę:szok: i ananasy z puszki:szok: masakra....

a swoja drogą toostatnio spotkałam sie zkoleżanką, która pod koniec roku urodziła trzecie dziecko i mówi: w sumie to najwiecej sie namęczyłam z drugim, kurde rodziłam chyba ze 3 godziny... no nic tylko pozazdroscić i pacnac po łbie za takie teksty:-D

No to jak dobrać ten stanik??? Bardzo skomplikowane to ;-)
Nanu - pokażesz efekty swojej pracy jak skończysz?? :-)

żadnych porodówek do połowy kwietnia.. no weźcie no... ja leżę na antybiotyku z ropnym zapaleniem gardła i umieram nie wiem tylko czy bardziej z bólu czy bardziej ze strachu że antybiotykiem zaszkodzę dzidzi..

Witam się jako słomiana wdowa:-(
Teraz będę miała mężulka tylko na weekendy....muszę się przyzwyczaić.
Laski da się jakoś zapanować nad hormonami? Od wczoraj wyję non stop....co mąż napisze eska becze, Majka powie, że tęskni -becze i nie huhu nie potrafię nad tym zapanować.
Dzisiaj miała wycieczkę do Gdyni, zwiedzali prom Stena Line, od tygodnia o niczym innym nie mówiła, a dziś....powiedziała, że woli żeby tatuś wrócił niż jechać na wycieczkę:no: rozczula mnie na maxa i wtedy to juz razem beczymy;-)

W sobotę latałam jak skowronek, miałam mnóstwo siły, a dziś czuję się wyrzuta jak kapeć... zaraz powinnam wyjść po młoda do szkoły, a leżę na łóżku jak flak:confused: na 16.50 mam gina i taki kawał drogi do niego.... Boziu jakiego mam lenia:szok:

reklama
NANU, jak Ty cudnie wyglądasz... Mniamowo:D

ojoj! się zaczerwieniłam:p dziękuję:))))

No to jak dobrać ten stanik??? Bardzo skomplikowane to ;-)
Nanu - pokażesz efekty swojej pracy jak skończysz?? :-)

pewnie, choć tempo żółwia - na razie skręciłam 2 z 4 szuflad:) jeszcze obudowa do tego została także trochę mi zejdzie:p

Do góry