reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witajcie :happy:

Ja też coś mam nie tak z oczami, już od miesiąca to zauważyłam. Ciągle mi łzawią i coś mi się zbiera przeźroczystego w nich:baffled:

reklama
o rany, jak mnie łeb rozbolał:(((((

dziewczyny nie spieszcie się tak... jeszcze trochę, leżec kurde, kto ma skurcze albo brzuszek już nisko - leżec i się nie ruszać... nogi do góry!!! ja założyłam, że już powolutku zwalniam.... trudno, resztę w nowym mieszkaniu zrobię/ kupię potem.... już raz urządzałam mieszkanie z malutkim dziecieciem na ręku, moge i drugi...

dobra, kładę sie, bo mi głowę rozwali..... moze uda sie zasnąć...

Ja dziś niewyspana, w karty do północy graliśmy, herbata koperkowa mi się skończyła a znów jestem tak zagazowana że mnie każdy mm jelit boli...

Mdła witaj wśród żywych!! dobrze że przynajmniej torbę już masz:) pachwiny też czuję, czasem na łóżku nie mogę się przekręcić...

Noelle nie martw się, niektórym się opuszcza nawet miesiąc przed:) więc jak doliczysz sobie ten miesiąc to nie będzie tak źle!! a może to faktycznie zmiana pozycji dzidziusia!! leż więcej i wypoczywaj a będzie ok!!

chmurka nie odmawiaj!!! ja też byłam na weselu tak szybko!! zobzczysz, dobrze ci to zrobi, odbijesz się trochę!!

Ewelinkaam napisz potem jak usg i powodzenia!!

noirel takie oznaki to przeziębienie albo stan zapalny, lepiej szybko się tym zajmij!! i dużo wody z cytryną!!

dzień dobry - słonko w stolicy, może mi nastrój poprawi...

dzisiaj od rana mnie nosi :confused: wkurza mnie, że nie mogę pójść do fryzjera i że skóra mi strasznie ściemniała :wściekła/y: ogólnie mam ciemną karnację,a teraz jest taka ziemista, feee
kupiłam miesiąc temu 4 staniki i już są za małe :szok:

Pysi muszę kupić kapcie do przedszkola, bo już ją cisną - żeby 5-latce kupować buty w rozmiarze 31:szok: ja noszę 35 .....najgorsze, że to już jest rozmiar młodzieżowy i nie dość, że droższe, to i kolory nie takie i kształty....ehhh
2 kandydatki na nianię - porażka :no:

a śniło mi się, że miałam osrany płaszcz na plecach :-D Mama kazała zagrać w totka, bo ***** podobno kasę przynosi :-D no to może i zagram

a teraz się zbieram na wizytę, bo A. powinien zaraz po mnie przyjechać - dam znać na odpowiednim wątku

Witam się i ja, kompletnie bez sił na cokolwiek. Caly weekend zreszta mialam jakis taki senny. Chyba zaraz wskakuje do łóżka...
Aha, ullana powodzenia, czekamy na relacje z wizyty!!!
ewelinka za Twoje usg również &&&&

Ostatnia edycja:
cześć wszystkim, u mnie już dziś lepiej, chociaż wczoraj dodatkowo oprócz bóli sobotnich myślałam że mi pośladek odpadnie po tym zastrzyku domięśniowym:baffled: chyba następnym razem zrezygnuję z rozkurczowych domięśniowo skoro pomogły tylko na noc, a ból po zastrzyku doskwierał całą następną dobę:shocked2:

nie wiedziałam że ból w pachwinach świadczy o tym że dziecko już główką ułożone do porodu, chociaż u mnie to się sprawdza bo ból w pachwinach mam od kilku tygodni, a dzidziuś tkwi główką przy tej szyjce, więc coś w tym jest..

a właśnie, chętnie bym się dowiedziała jaki są oznaki zaczynającego się porodu w naszym organizmie, bo to że wody odejdą, że brzuch się opuszcza, że lżej oddychać to wszędzie piszą, ale czy są jakieś jeszcze objawy? bo np o pachwinach nigdzie nie czytałam:dry:

Ullana moja córka ma 8 lat i nosi 35 więc o czym my mówimy:szok: a kupa w śnie...o tak,to na pieniądze,mi zawsze się sprawdza:-)

co przepowiada poród?słyszałam że często przed porodem organizm się oczyszcza,czyli biegunka może się pojawić nawet tydzień przed porodem

pachwiny tak mnie bolą że masakra, zwłaszcza prawa, w nocy ledwo się obracam, i jak się zasiedzę to wstać to jak babuleńka, ale też nie wiedziałam że to oznaka obrócenia dziecka, a fakt moją od chyba 2 mc obrócona

reklama
Hmm mowicie ze bol w pachwinach to oznaka obrocenia,no to u mnie sie nie sprawdza bo maly w poprzek jest a pachwiny mnie bola od jakiegos miesiaca albo i dluzej.

Ullana moj 7 latek juz ma 33 rozmiar buta a ja tez 35 przy dorych wiatrach :)

Do góry