reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ja nie bede na komunii wlasnego chrzesniaka!Skandal!Ale jechac do Polski zeby urodzic?Czy z 2-tygodniowym dzidziolem 1000km?Niestety nie da rady...Ja w to w kazdym razie nie wchodze.

Ja pisalam wlasnie orientacyjnie tylko jak objawy u innych majowek.Nakrecona nie jestem :-D

reklama
Zajrzałam w prognozę pogody i nie nastroiła mnie optymistycznie :dry:
Jak tak dalej pójdzie będę musiała kupić zimowy kombinezon dla Matyldy.

Wiecie jak u mnie SYPIE SNIEG ?!:no:
Cholera jasna no ilez mozna;/ Cieplo mialo byc!!!!!

Nanu - tez mam przepis na pyszna prosta szarlotke;) Ale wrzucalam juz w smakowitosciach;)

Ostatnia edycja:
sorrki dziewczyny ale jakbym miała dochody które eliminują mnie z ulgi i becikowego to specjalne bym nie narzekała, lepiej mieć na co dzień więcej kasy niż raz okazjonalnie dostać tysiaka, tak naprawdę na wyprawkę to nawet za mało nie mówiąc o późniejszych kosztach, i przynajmniej tu jest jakiś w miarę sensowny próg dochodu, bo jak widzę 500 zł na osobę co by dostać jakiś zasiłek rodzinny czy coś to się zastanawiam a czego żyją i jak ludzie którzy takowy mają

reklama
dziewczyny u mnie tez snieg i w tym tygodniu ma sie to nie zmienic...

Zapominajka- nie strasz tym kombinezonem :) choc patrzac na Twoje tygodnie skonczone i prognoze pogody to niezbyt optymistycznie to wyglada, ale moze...

Mdla- ja taka droge tez bym nie jechala z takim malenstwem, my dopiero w sierpniu po pierwszych szczepieniach do pl sie wybieramy

nanulika- fajna komoda

co do biustonioszy ja kupilam numer wiekszy jak nosze teraz

Do góry