reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny - ja też mam coś z oczami. Jak budzę się rano to jakbym miała mgłę w oczach. A wieczorem strasznie łzawią.

Poza tym jestem wściekła!!!!! :wściekła/y: Wyszykowałam się do wyjścia z domu - do kosmetyczki - już w kurtce zaczynam szukać kluczyków od auta i.... nie ma, wcięło! Dzwonię do A. i oczywiście ma je przy sobie!!!!!!!! :angry: W pracy. 40 km od domu!!! No i wizytę musiałam przełożyć. Na szczęście znalazło się 1 miejsce na jutro.

Wczoraj kupiłam stanik do karmienia w H&M - wzięłam rozmiar większy i nie przymierzyłam go nawet. W domu zakładam i.... idealny, ale na teraz! Chyba kupię sobie jeszcze 1 ale rozmiar większy. Jak myślicie?

reklama
Mi jak biust wyskoczył to byłam w szoku - a teraz jak i brzuch bardziej okazały to i te niby większe cycki wcale się nie wydają takie duże. Może po porodzie jak nie będzie brzucha to będą bardziej widoczne.

mi z każdą ciążą cycki rosną o rozmiar! 8 lat temu miałam B, przed tą ciążą D więc do karmienia pewnie powinnam E!!! o matulu MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!! i czemu faceci lubią takie duże cycole? mój to się ciesz na samą myśl!!!:no:

mija córa 6 lat- 32, 33 więc też spora nóżka!:-)

M pojechał właśnie z synkiem na ustawiania aparatu słuchowego w implancie, mam nadzieję że wrócą z jakimiś efektami:-)

przed porodem też wracają mdłości! z resztą to objawy nie do przewidzenia bo nigdy nie wiadomo ile przed u której to wystąpi!!!

No a mi przyszly mdlodci po porodzie, wczoraj myslalam ze puszcze pawia przez caly dzien. I to na sucho, bo paw nie nastapil..:confused:

Kartagina weź nie strasz bo ja od wczoraj mam mdłości - normalnie tak mi niedobrze, że aż niedobrze ;) a do tego może to nie biegunka ale w kibelku byłam dziś już 3 razy.

ja niby piersi mam większe bo wszystkie staniki już za małe,ale jakoś przy wielkim bebzunie to wcale nie widzę żebym miała jakieś duże piersi:baffled: najgorsze jest to że wydają mi się być puste,niby ciężkie ale nie są nabrzmiałe i już mam stres czy będę mieć pokarm,bo jak je naciskam to nic mi nie leci:-(

Kaja-czesc :)
I czesc wszystkim.
najpierw poodpisuje:
Mdła-wracajcie do zdrowia. Owocnego spotkania z położną. Bóle w pachwinach też mnie męczą,u mnie oba dzieciolki głowami w dół. Chodzę jak kaczka, a poza tym to długo pochodzic to i tak nie moge, bo sił brakuje

Aśka-ja oczywiscie w trzypaku nadal, choc ten roczny macierzynski mnie nie dotyczy niestety

Kora-poodpoczywaj choc troszke jesli masz taką mozliwosc

Noelle-trzymaj sie

Wiikii-zazdroszcze energii i checi do ćwiczen

Chmurka-decyzja nalezy do Was, my w trym roku odpuszczamy sobie majowe przyjecia komunijne. Wesele chyba żadne sie nie szykuje (chyba ze jakas niespodzianka)

Framama-zdrowka Tobie i Franusi

PolaTola-udanego spaceru z pieskiem, szkoda ze z kosmetyczka nie wyszlo dzis

Ewelinkaam-&&&&& za usg

Cytryna-mam nadzieję, ze to rozwarcie to tylko we snie

Ullana-ale sen :),moze sprobuj z tym totkiem, &&&&&&&&&&& za wizyte
moja 2ltaka rozmiar stopy 25, od lata buty o 4 rozmiary wieksze!!!!

Nie wiem, jak to z tym bólem pachwinowym. Wiem, że moja Mała obrócona głową w dół już co najmniej od 3 miesięcy, a pachwiny bolą mnie na pewno dłużej. I chodzę jak kaczka, co mnie strasznie denerwuje, bo wiem, jak to obrzydliwie wygląda:baffled:

Moje dziecię, lat 3 ma numer buta 28:sorry2:

reklama
ja to żyje teraz komuniami i strasznie bym chciała na nich być,raz że jedna to mojej córki więc przykro jej będzie jak mnie nie będzie,nawet Kacpra uczula że może wyjść dopiero po jej komunii :-D a po drugie to ja uwielbiam jeść na takich przyjęciach.mam komunie 5 i 19 maja i tak myślę że albo muszę nadal być z brzuchem albo Kacper musi mieć te 14 dni...oczywiście i tak nie da się przewidzieć bo to tyle czynników się składa na taką decyzje że wszystko na ostatnią chwilę,raz jak ja się będę czuła ,czy znajdę jakąś sukienkę,czy mały jak się urodzi będzie zdrowy,grzeczny,no i jaka będzie pogoda...ale jestem dobrej myśli że dam radę :)

Do góry