reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Uff to Was doczytałam!!! Boję się nawet zajrzeć dalej :cool:

ale po kolei....

Citrus jak tam? Papiery W się znalazły? I gratuluję fuchy na blogu! Każdy grosz się przydaje!!!

Sembo jak tam kocyk? Mój już ma 86x86 :)

a wogóle Sembo ty normalnie umiaru nie znasz! Jak nie pracujesz to sprzątasz! Albo ZWYCZAJNE KREWETKI W TEMPURZE robisz!
Zwyczajny koleżanko to jest KOTLET! Schabowy, mielony, jakikolwiek! :D

Noelle rozbawiłaś mnie na amen dzisiaj akcją ROZSTĘP :DDD

Jak tam Iggy Zapominajka? Opanowana sytuacja czy jednak wirus wygrał?:(
No i jak się psica miewa bo doczytałam o wypadku?:/

Kaja – Sonia to cudeńko – taka malusia, nie mogę się napatrzeć na to zdjęcie!!! I 3MAM KCIUKI ŻEBY U Fabianka wszystko ładnie się wchłaniało!!!

Chmurka, eklerka ja też kiwi wciągam jak najęta:pPP i nie wiedziałam nawet że takie wartościowe:)

No to popisałam....
wogóle to padam na pycha! no i mam dość miejskich wucetów! naliczyłam dzisiaj że od wyjścia z domu o godz 9:20 do powrotu ok 20:20 w toalecie byłam 11 razy!!!! szok!!!
jak dobrze że jutro mam domowy dzień....

reklama
Ufffffffffff rozliczyłam PITy :szok: jutro złożę i będę czekała na miły przelew.
Kartagina 1% dla Dominika przekazany ;-) mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku i dalej jesteś w dwupaku a Twoja nieobecność jest spowodowana chęcią odpoczynku od emerytek majówek;-)

Nanu niezły wynik 11 razy w toalecie i to publicznej;-)

Kaja ja też jeszcze nie spotkałam bliźniaków jednojajowych o różnej płci ;-) Cieszę się że z Fabianem wszystko ok.

Zapo porozwalać łby tym bezmózgowcom bo i tak im nie są do niczego potrzebne - biedna psinka.

Sembo ale mi narobiłaś smaka na owoce - a nie mam w domu nawet jednego malutkiego jabłka, chyba się zaraz popłaczę :wściekła/y:

Citrus gratuluję robotki:)

Zapominajka współczuje kłopotów z psiną, ja sama takich gnoi bym udusiła!

Nanulika
jak ja nienawidzę załatwiać swoich potrzeb w publicznych toaletach, a 11 razy!

Kasienkadg
zjadłabym Twoje ciasteczka, mniam, wydają się łatwe, może któregoś dnia się skuszę i sama zrobię.

Aśka:) to trzymam kciuki za jak najszybszy przelew:)

Ja chyba sobię jutro zrobię wolne od pracy, taki mam jakiś kaprys.

Jak zwykle co wieczór... Dziecko śpi, mieszkanie posprzatalam na błysk.. A już nie mam co robić, wlaczylam TVN oglądam oszukać przeznaczenie po raz 10 bo nic ciekawszego nie leci i mi smutno i samotno nie mam męża przy sobie by się przytulić do niego. Jak zwykle w pracy na nocach, a w dzień odsypia i tak codziennie.. jak i w dzień tak i w nocy go nie mam. MENTALNOŚĆ MOJEGO CODZIENNEGO ŻYCIA. wkurza mnie juz jego praca.. Najgorzej boję się tego jak już będę rodzic żeby czasem wtedy w pracy nie był bo dojeżdża godzinę do domu... ;/ a ja nie mam tu nikogo innego by mi ktoś pomógł z Michałem wczasie mojego pobytu w szpitalu.. :( zaczynam żałować ze nie zdecydowałam sie na poród w polsce.. Ale już za późno. ;/

W końcu doczytałam Was:)
Citrus gratuluje umowy:) Każdy grosz się przyda!!!
Sembo, Ty to chyba zwariowałaś z tym sprzątaniem, skąd Ty tyle energii masz?
Zapominajka, kurcze no nie fajne mieliście dzisiaj przezycia, szkoda psinki.
Aniaczek, pewnie że zrób sobie wolne, należy Ci sie!!!
Eklerka mi też ochotę na kiwi narobiłaś, na sczęście mam w domu, także zaraz sobie pochłonę na noc bo nie wytrzymam chyba:/ I też mam ostatnio ochotę cały czas na owoce, a najbardziej na jabłka. A co do samotnych wieczorów to wiem coś o tym, też codziennie siedzę do późna, mąż za granicą, dziecko śpi a ja nie mam co ze sobą zrobić no a spać się nie chce w przeciwieństwie do dnia:/ Jeśli chodzi o poród to właśnie między innymi z tych powodów co piszesz zdecydowałam się na poród w Polsce ale pewnie jak już bym tam została to możliwe ze moja mama przyjechałaby do nas w okolicy porodu. Nie martw się napewno wszystko będzie dobrze, musi być!!!

Anetko - moja mama pracuje, tato też.. Siostra ma studia... nie może przerwać, druga siostra też pracuje i ma 4 latka. Także nie ma kto przyjechać... o tesciach nawet nie wspomnę widziałam ich ostatnio na moim ślubie a nawet i jakby to i tak bym ich nie chciała, rodzice mojego D mają problemy alkoholowe nazwę to po ludzku są alkoholikami. Moja mama stara się juz od 2 msc o wolne na maj i nic z tego. Kombinujemy tak by wzięła chorobowe na kręgosłup bo ma problemy ale co będzie jak kontrola przyjedzie i zapytaja gdzie jest Krystyna (tak na imię ma moja mama)... Przewalone...

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny podziwiam was. Mojego nie ma dopiero 10dni i ja już w jakąś depresje wpadam. A dzisiaj się dowiedziałam że jego powrót opóźni się jeszcze o tydzień i będzie na same święta dopiero...:-( Normalnie nie dałabym rady tak długo w rozjazdach być

Kurcze eklerka, no to szkoda ze Twoja mama nie może wziąć wolnego, moja też pracuje ale myslę że u niej nie byłoby problemu z urlopem. U mnie jest za to problem teraz w drugą stronę, bo nie wiem przecież dokładnie kiedy urodzę a mój P nie może przyjechać na długo bo wiadomo praca, także mamy problem na kiedy by tu bilet kupić:/
Natalia no niestety tak czasami bywa, nie jest lekko ale jakoś trzeba żyć:/

reklama
Natalia - ja z moim nie widziałam się 5 miesiecy najdłużej, było ciulowo ale daliśmy rade i zawsze damy :)
Anetka - no właśnie przewalone... bo możesz urodzić 2 tyg przed albo i 2 tyg po... najlepiej to z dnia nadzień zamówić :D ale pewnie w ciul drogi będzie taki bilet ;//

oooo teraz zauważyłam już 33 tydzień się skończył :D
czyli zaczynam 24 tydz. yeeeeeeeaaaaaa :DDD
coraz to bliżej :D moja córunia, już nie mogę sie doczekać :*:*:*:*

a tak w ogóle to zawsze myslałam ze jak na tych suwaczkach pisze np. 33 tyg i 1 dzień to ze dopiero zaczął się ten 33 tydz, a skończył 22.. ale jak wy piszecie inaczej to pewnie macie racje :)

Ostatnia edycja:
Do góry