reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Natalia - a coz chcialabys z moich pysznosci zjesc?:-) Bo te ciasteczka sa banalnie proste i zajmuja 30min roboty;) Ciasto francuskie,podzielone na 12 kawalkow a w srodku twarog ze smietana i cukrem;P Robisz trojkaciki, smarujesz z wierzchu roztrzepanym zoltkiem, posypujesz cukrem (ja akurat posypalam kolorowymi kuleczkami) i do piekarnika -190stopni i okolo 20min;)

A zaraz sie zabieram za barszczyk czerwony na jutro;)

Citrusku - gdzie ty chcesz wychodzic? No chyba ze u ciebie cieplo. Bo w DG zima z grubym minusem - nawet z psem mi sie isc nie chcialo:-D Gratuluje nowego zajecia;)

Zapo - o kurka szkoda psinki... Masz racje - wymorduj łobuzów!!!

Tez chce maj...

Zapo oni nie mają wyobraźni,przecież takie rzeczy trzeba dzieciom tłumaczyć,ale niestety nie wszyscy rodzice rozmawiają z dziećmi:-(

No właśnie...

Kasienka a jak zrobiłaś, że się to ciasto francuskie nie rozkleja? Mnie się ZAWSZE rozklejają takie ciacha :confused2:

Mmm pycha jak urodze to se takie zrobie:-D
Ciasta francuskiego na słodko nie robiłam raczej już na słono-pikantno:-p

Ej wie ktoś może co z Kartaginą?

hmm no fakt ni pisała dawno, może zajęta?
Ja wróciłam z zakupów, Morrisons zrobił mi niespodziewajke, wszystkie owoce za pół ceny ;) właśnie zjadłam wielkiego grejpfruta a czeka jeszcze mnóstwo kiwi bananów i avocado ;) Wypróbowała ten przepis na zupe pomidorową z soczewicą, ale szału nie ma...

Zapo - boże kochany biedna psinia ;((((( ja też bym roztrzaskala mordy gowniarza !!!!!!. Przez szkła mój tato nad woda miał zszywana nogę...ktoś do wody rozbita butelkę rzucił ;/

Sembo - komuś tu ochotę zrobiłam na owoce hehe xD

Fakt kartaginy nie było dzisiaj

Kaja- slodziutka jest Sonia, a dzieci sa dwu czy jednojajowe? bo jak dla mnie tez jak dwie kropelki wody :) wspolczuje czekania na wyniki badan, ale czekamy wszystkie razem z toba i mocno trzymamy kciuki

Elajar- u nas hiv tez robia na poczatku ciazy, i jeszcze dodatkowo jesli chce sie w wodzie rodzic
tez jak sobie z malym przypominam to tydzien przed porodem szlam po zakupy, chodzilam po centrach... a teraz jakbym 100 i lat i kilo miala :)

eklerkaa- litosci nie masz, a u mnie lodowka pusta, a m z zakupami i dzieckiem dopiero kolo 18 beda...

dwuuuu:-)

No babolce jak mozecie tyle o jedzeniu pisac?:szok: Przez was chce mi sie i ryzu z jablkami i salatki owocowej:sorry: I za kare macie zdjecie ciasteczek ktore wlasnie wyciaglam z piekarnika:-p
Zobacz załącznik 545178

Kaja - no piękna ta twoja księżniczka;) Kurde i pomyslec ze mam w brzuchu troszke grubsiejszego smyka;D A my przeciez mialysmy ten sam termin;D

Sembo - ty jestes robot normalnie!!! Ja sie nie moge zabrac za prasowanie od kilku dni;] Ale wczoraj sobie spedzilam dniowe w pizzerii bo w domu idzie oszalec:dry:

Iiii nie wiem co jeszcze i komu mialam napisac;]
A moze tyle ze w Polsce to bydlo jest , nie ludzie:eek: Bylam z mezem w Kauflandzie, a ze dzis czwartek czyli pierwszy dzien gazetki, to sie ludzie zesrac chca (szczegolnie mohery:dry:) - kolejka przy wedlinach i serze jak w PRL-u, no a ze moherow kupa to w dupie maja czy ty z brzuchem czy nie;] Malo tego - zostalam staranowana wozkiem przez pewnego jegomoscia, a drugi o malo mnie nie przewrocil. To samo baba na warzywach - tak jej sie spieszylo zeby sobie reklamowke urwac.
Szok:szok:
Wspolczuje mojej mamie ktora tam pracuje i patrzy na to wszystko:eek:

P.S. Fajna ilosc dni mi zostala do porodu:-D

no, ten sam...
sorry, ze sie wepchalam:zawstydzona/y::-D
dawaj mi te ciastka tu:szok:

Nie ma za co :happy:

Ja mam za to gorsze. Wywaliłam chłopaków na spacer z psicą. Efekt: Iggy zrozpaczony, A fizycznie wywalony gdyż: psica rozwaliła sobie totalnie łapę, opuszek. Konieczna była operacja, amputowali jej paluch, do tego łapa zwichnięta no i pies w narkozie :-:)no:

A wnosić i wynosić 40 kg owczarka to mu nie zazdroszczę.

Niech już się skończy ta zimą bo się zaryczę :no:

masakra:crazy:...ludzka bezmyslnosc nie zna granic, to tak apropos tych postow apropos.....wrrrrrrrrrrrrrrrrr, gnojostwo bezmyslne popaprane, smieciarze wywalacze butelek, bezmozgi

reklama
Do góry