reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cytryna to już 4 tygodnie???jednak ten czas leci,czemu mi się wydaje że stoi w miejscu?mam nadzieję ze szyjka długa,twarda i zamknięta.a szew spełnia swoją rolę,ja do wizyty mam daleko i zaczynam panikować...

Zapo jak po wczorajszym dziecię?jak psina?no i jak Ty?

Framama jak samopoczucie?gdzie jesteś?

Kartagina odezwij się!!!

dziewczyny a wiecie może jak wygląda sprawa przesłania pieniędzy na konto zagraniczne?chyba do Niemiec muszę,duże są opłaty takiego przelewu zagranicznego?czy są tańsze możliwości?

reklama
Cytryna to już 4 tygodnie???jednak ten czas leci,czemu mi się wydaje że stoi w miejscu?mam nadzieję ze szyjka długa,twarda i zamknięta.a szew spełnia swoją rolę,ja do wizyty mam daleko i zaczynam panikować...

Zapo jak po wczorajszym dziecię?jak psina?no i jak Ty?

Framama jak samopoczucie?gdzie jesteś?

Kartagina odezwij się!!!

dziewczyny a wiecie może jak wygląda sprawa przesłania pieniędzy na konto zagraniczne?chyba do Niemiec muszę,duże są opłaty takiego przelewu zagranicznego?czy są tańsze możliwości?

ja zawsze odwrotnie robie, z de do pl, wiadomo traci sie na przeliczniku euro-zl, a co do oplat to chyba od banku zalezy, musialabys sie zorientowac na stronie bankow

chyba wyśle R. do banku niech Mu wytłumaczą.wczoraj przyjechała Mami obiad robić,oczywiście skończyło się na tym że Mami siedziała i gadała a R. zajął się obiadem,zła oczywiście byłam na Mami bo i tak R. ciągle przy mnie chodzi i wszystko na jego głowie,chwili nie poleży,a Mama przyjedzie raz na jakiś czas i jeszcze się leni...potem pytam R. czemu dał się wrobić w robienie obiadu..."szybciej mi zrobić obiad ,niż po Twojej Mamie całą kuchnie później sprzątać..." no w sumie ma racje,moja Mama to straszna bałaganiara...:no:

ja też już się witam z Wami porannie brzuchatki:-)
Eh co za życie najpierw człowiek spać nie może a potem wstaje skoro świt. pewnie się będę ratować jakąś drzemką w środku dnia:eek:
Ja z Pitami musze jeszcze zaczekać bo wciąż nie dostałam PITa z Zusu a wiadomo oni zawsze czas mają. Meżowy już swoje pozbierał i tylko na mnie czeka:confused2:
Z przelewami w bankach to się nie orientuję ale może spróbować przekazem zagranicznym, nie lepiej? Nie znam się na finansach:sorry:
Ej dziewczyny co to się z ta wiosną podziało? U nas 0,5 metra sniegu spadło przez noc a zaspy takie że iść się nie da. Oczywiście odśnieżarki na horyzoncie ani sladu:angry:
I chciałam zapytać czy Was też tak kroczę boli? Bo ja od kilku dni się czuję jakbym nie wiadomo ile szpagatów nawywijała:baffled: a co ja akrobatka jakaś czy co:baffled:?

dobryy, witam sie w pochmurny piątek. W ciągu nocy temperatura skoczyła z -2 do +8. masakra jakaś, cud że ja jeszcze nie chorowałam :>
@nanulika - kocyk lezy odłogiem nie miałam ostatnio czasu, al teraz go będę miała dużo więc będę kontynuowała. Z tym że ja nie planuje większego niż 60cmX60cm bo to w końcu dla myszki małej nie dla mnie :)
@aneta bo ja jestem głupia w dzień zasuwam ze szmatą a wieczorem wstać nie mogę bo tak mi plecy dają, ale przemów mi tu do rozsądku!

dziś ostatni dzień w pracy *___* ale dziwnie, zapowiedziany powrót mam na styczeń 2014 czyli do końca tego roku będe pełnoetatową mamą i panią domu. Jakoś nie ogarniam nigdy w moim życiu nie siedziałam w domu dłużej niż tydzień, a tu nagle 9 miesięcy... Przecież ja języka zapomnę O____O

Obiad dziś M. gotuje poza tym obiecał skończyć sprzątanie. Nie wiele tego jest więc się nie przemęczy.

Zapo masz kontakt do kartaginy? Może by jej smska napisać?:)

witam sie i ja,
Zaraz uciekam na miasto i do mamy.A ze jak narzucam tempo żółwia to nic nie twardnieje,nie boli,nie kłuje ,nie ciągnie wiec ostatnio "śmigam".Doczytam wieczorem!

A z Kartagina co?? Wczoraj chyba sie nie odzywala? Mam nadzieje,ze wszystko oki

Dzień dobry;
ja temperatury i śniegu nawet nie będą komentowała...

Psica wybudzona z narkozy no i łapka ją boli. Jakieś 3 tygodnie będzie się miejsce po paluchach goiło, a poduszka dłużej :-(

Do Kartaginy kontakt mam, jesli się nie odezwie dzisiaj to napiszę jej smsa.

Iggy po przedszkola chodzi, ale katar ma. Zobaczymy czy przez weekend uda mi się go postawić na nogi.

Sembo to od jutra możesz wypoczywać!

reklama
Do góry