reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
sembo - Gratuluję wyników w sklepie! Premia się nalezy jak nic :tak:
kaja- Witam w klubie ja tez niecałe 3 tygodnie po cc :-) Mam nadzieję, ze teraz tez będziemy szybko mogli i libido powstanie zmartwych :-D
A ja powinna pakowac kartony, ale mi sie niechceeeeeee...... Siedzę i leniu****ę

wikki - ja od niedawna łykam Prenatal, bo gin dopiero teraz w III trym. mi zalecił... no i dziś niestety było rzyganko z rana - własnie jakieś pół godziny po łyknięciu tabletki... Może dlatego, że na czczo i tylko herbatą popiłam? Mam wrażenie, że jak łykam razem ze śniadaniem, to jest lepiej... Nic, spróbuje jeszcze kilka dni, bo szkoda mi kasy na kupowanie jakiejś innej firmy...

witamin nie można na czczo tylko po jedzeniu albo w trakcie (najlepiej obiadu!) i popijać tylko wodą!!!
ja łykam femibion już 3 ciążę i jest ok. witaminy powinno się brać do końca karmienia i taki mam zamiar a nawet dłużej bo dziecko więcej z nas wyciąga w trakcie karmienia niż w ciązy...

ja też mam jutro wizytę:) na 16:30...:-)

nie mogłam z tym seksem bo miałam w szpitalu sepsę i długo dochodziłąm do siebie. a teraz jak dojdę do 37 tyg to też poszalejemy:-)

Ostatnia edycja:
wikki, Olga, ja biorę Matruelle, codziennie w trakcie śniadania, popijając wodą i na razie nie narzekam, a biorę od I trymestru.. ale chyba Kartagina ma rację, że witaminy to tylko w trakcie posiłku i popijać tylko wodą i może stała pora przyjmowania też swoje robi..

Witam dziewczynki ;***
Ja niedawno co wstalam, wypił inke z mlekiem i zastanawiam się co dzisiaj na obiad, co robicie ??? może dacie mi jakieś pomysły ;)

kaja - a po za tym jak twoje maluszki się maja jak ich zdrowie, opisz w skrócie jeśli byś mogła... za ile wychodzie do domu? ;)

wiikki- też mnie nie raz skurcz w łydki złapie ale nic nie biorę bo to mam jednorazowo tak raz na jakiś czas. Magnez trzeba brać na skurcze tak jak wszystkie piszą ;)

PolaTola - ja nie biorę żadnych witamin bo po witaminach czuje się strasznie senna i źle na mnie działają... Mimo tego moje wyniki krwi są bardzo dobre a szczególnie żelazo na które zwracają największą uwagę ;) więc nie wiem czy to takie ważne. Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje jedna musi bo ma niedobory inna nic nie bierze a i nie pilnuje się z odpowiednia dieta a wyniki będą b.dobre tak jak u mnie ;)

Sembo - super gratulacje dobrych wyników ;))))))

chyba dużo w tym racji, żeby podczas posiłku łykać. Ja łyknełam po śniadaniu ale jakieś 2 h, więc lepiej faktycznie zaraz po.

Ale jutro dużo na wizytuje :)

reklama
dziewczyny, wyczytałam na stronach szpitali, w opcjach "co trzeba wziąć do szpitala", że przed cc nie powinno się depilować okolic wzgórka łonowego na 14 dni wcześniej.. i się ostro zdziwiłam, bo co prawda wolałabym rodzić sn, ale przecież nigdy nie wiadomo co się wydarzy, więc jak to z tym goleniem?

Do góry