reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

eklerkaa a rodziłaś ze znieczuleniem czy bez? Ja mam wrażenie że moja panna się okręciła wczoraj i lezy na wznak, bo czuje jak mnie uwiera pod obiema żebrani a wcześniej tak nie miałam. W ogóle jakoś strasznie się wierci i mam wrażenie że mi dziure pod sercem zaraz wyryje.

reklama
Dokładnie tak jak Noirel.

Wiikki ja wymiotowałam po Prenatalu, a po Fembionie miałam takie nudności, ale bez pawi.
Teraz łykam Vitamin mama. Kosztują Niewiele i jest ok.

A tego w aptece nie można kupić?

Piekarnik umyty :tak:

Można, oczywiście ale jeśli nie posiadasz recepty ze zniżką to bulisz 50 zł, a mnie w chwili obecnej nie stać na to, żeby tyle wybulić na głupie paski;/

kaja- Witam w klubie ja tez niecałe 3 tygodnie po cc :-) Mam nadzieję, ze teraz tez będziemy szybko mogli i libido powstanie zmartwych :-D

Zazdroszczę... ja po 1 cc po ok 3 tygodniach wychodziłam dopiero ze szpitala...

Ostatnia edycja:
eklerkaa a rodziłaś ze znieczuleniem czy bez? Ja mam wrażenie że moja panna się okręciła wczoraj i lezy na wznak, bo czuje jak mnie uwiera pod obiema żebrani a wcześniej tak nie miałam. W ogóle jakoś strasznie się wierci i mam wrażenie że mi dziure pod sercem zaraz wyryje.
bez znieczulenia co ty u nas w stw na podkarpaciu nawet gazu wtedy nie mieli, 22 godziny w skurczach..
Rozwarcia nie miałam i tak zwlekali po 3 kroplowce urodziłam po godzinnym parciu ;/ mnie też jak kopala mnie w pęcherz tak teraz pod sercem czuje kopniaki xD nie czułam jak się przekrecila musiała to w nocy zrobić gdy spalam ;)

Ostatnia edycja:
Kitka dlaczego dopiero po 3 tygodniach wyszłaś?

Na stronie mojego szpitala też jest info o tym goleniu, ale nie sądzę, żeby to w latach 80 napisali.

Ja dziś za słomianą wdowę robię, bo małż w robocie musi zostać...

ja nie biorę żadnych witamin bo po witaminach czuje się strasznie senna i źle na mnie działają... Mimo tego moje wyniki krwi są bardzo dobre a szczególnie żelazo na które zwracają największą uwagę ;) więc nie wiem czy to takie ważne. Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje jedna musi bo ma niedobory inna nic nie bierze a i nie pilnuje się z odpowiednia dieta a wyniki będą b.dobre tak jak u mnie ;)
dokładnie,mi na wstępie też lekarz nie polecał witamin tylko dobrą dietę,ale ja witaminy muszę brać ze względu na przebytą chorobę a i teraz jak leże i na "chłopskiej diecie" jestem to niestety i przy witaminach wyniki jakieś super nie są:-(

Pola Tola, tak, avent wielorazowe:-)

Julka, maja sie dobrze, pomalu odzwyczajaja sue od cpapu, dzisiaj trzy godz bez.. Fabian w czwartek kolejne usg główki.. Ale czy i jakie szkody wywolalo krwawienie..to za jakies pol roku bedzie wiadomo.. Osr..m sie na mietowo do tego czasu;-)...

kaja super,że dzieciaki dzielnie sobie radzą! o Tobie nie wspominając bo Ty to tak pozytywnie szalona jesteś że zazdroszczę na całego!

ja właśnie wróciłam z jazdy (pierwszy raz jeździłam po śniegu:szok:), przytachałam ze sklepu lody KitKat i właśnie wrąbałam szklankę popijając malinowo jabłkowym bobo frutem. Nie ma jak solidne śniadanie:)
Żebra zaczynają powoli o sobie przypominać, więc pójdę poleżeć z godzinkę, może przejdzie.... ehh!

Na obiad dziś spagetti z czosnkiem (Citrus narobiłas smaka przepisem).
Niestety swieżej papryczki peperoni nie znalazłam więc zakupiłam suszoną peperoncino...

jutro full wizyt widzę! oby wszystko u nasz wszystkich świetnie się działo!
Ja wizytuję o 10 a o 13 mam jazdę...

zmykam na kanapę!

NANU, ale mi smaka narobilas tymi lodami, nawet nie wiedzialam ze sa takie..
I dzieki po stokroc za dobre słowo:-)!

A ja wystosowalam pisemko do wladz Sztokholmu.. Bo nam mandat wlepili, S postawil auto na parkingu pod supermarketem, jak bylismy w szpitalu, bo caly parking przyszpitalny byl zajety, reszta dookola w przebudowie.. I im napisalam, ze skoro wladze takiego miasta nie sa w stanie zapewnic parkingu, dla ludzi osadzonych nie z wlasnej woli w szpitalu, tylko trzeba latac i szukac zamiast godnie zajac sie opieka nad dzieckiem w tym cholernym szpitalu, ktory jak w kazdym innym szwedzkim miescie parking dla pacjenta ma zasrany obowiazek zapewnic.. to niech sie zastanowia troche i pukna w te durne glowy, rozbuduja parking przyszpitalny a nie swoje wille.. I anulowali mi mandat normalnie:D.

Ostatnia edycja:
reklama
kajuś słońce nie wiadomo jak będzie, życzę by jak najlepiej, a przede wszystkim to żeby te wylewy się już nie zdarzały!!!!!

ale fajnie, ja jak jeżdziłam do synka przez 3 miesiące codziennie (10km) to parkowałam pod blokami na osiedlu, tam to nawet wredni mieszkańcy dzwonili po straż. słyszałam tylko że mogę sobie autobusem przyjeżdżać!!!!! chamstwo!!!

Ostatnia edycja:
Do góry