reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dzień dobry!
Współczuję Wam tych wszystkich bóli.... Ja na razie (tfu tfu żeby nie zapeszyć) nie cierpię na nic :-D

Kaja - już 4 tygodnie :szok: Ale ten czas leci.... Ja też nie mogę słuchać o papieżu. BTW - pisałaś o wkładkach laktacyjnych, które polecasz - czy to był Avent wielorazowe?

Co dzisiaj na obiad robicie? Ja miałam ochotę zrobić dzisiaj tą zupę Sembo ale nie mam wszystkich składników - zrobiłam zakupy internetowe ale dopiero jutro przyjdą...

reklama
dziewczyny czy wam tez tak jest niedobrze od witamin dla ciężarnych? Zmieniałam na inne a wciąż pól godz po zażyciu umieram

Wiki - mój żołądek na witaminy nie reaguje. Może zmień na jeszcze inne?
Jak długo zamierzacie łykać te witaminy dziewczyny??

ja łykałam początkowo falvit i było ok, zmieniłam na centrum to co któryś dzien mi było niedobrze, centrum sie skończyło i znów mam falvit. No nic może przez to że zmieniłam. Poczekam kilka dni jak codziennie tak będzie to je odstawię.
Ja planuję łykac jeszcze jak bedę karmiła.

Zapominajko, Happy Life Adult Lamb od Bento Kronena.

_vyr_561HL-ADULT-LAMB.jpg Ale to średnia półka, za 3 kg karmy płacę 30 złotych.

Załączniki

• _vyr_561HL-ADULT-LAMB.jpg
    _vyr_561HL-ADULT-LAMB.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 24
hej dziewczyny!!! Kurcze ale śniegu, zima na całego :( Ja dzisiaj postaram sie w końcu wziać za układanie ubrań w mojej szafie za które już nie wiem ile zabieram, ech leniwiec ze mnie:/ A poza tym prasowanko czeka, może dzisiaj sie uda, hehehe. Ech idę kawkę sobie strzelić:)
wikki współczuję skurczu łydek:/
noelle ale miałaś dziwny ten sen faktycznie. Gratuluje 34 tygodnia, już tak mało zostało. Ja dzisiaj 33 zaczynam, juuupi:)
framamcia życzę poprawy humorku, już niedługo wiosna to napewno wszystkim nam się polepszy:)
kajaaa 2 tygodnie wooow:szok: szybka jesteś!!!

reklama
Wiki - mój żołądek na witaminy nie reaguje. Może zmień na jeszcze inne?
Jak długo zamierzacie łykać te witaminy dziewczyny??

no ja jeszcze długo po narodzinach,pewnie póki będę karmić:szok:

Dokładnie tak jak Noirel.

Wiikki ja wymiotowałam po Prenatalu, a po Fembionie miałam takie nudności, ale bez pawi.
Teraz łykam Vitamin mama. Kosztują Niewiele i jest ok.

Witam się bez humoru..... nie mam pasków do glukometru:wściekła/y: i ogólnie chyba lewą nogą wstałam.

A tego w aptece nie można kupić?

Piekarnik umyty :tak:

Do góry