reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
tylko tak się zastanawiam czy do końca ciąży można czy na końcu trzeba przystopować. Nie chciałabym za szybko urodzić mojej kruszynki.

Moj gin na ostatniej wizycie powiedział, że cały 8 miesiąc możemy brykać a odpuścić w 9 i ewentualnie wznowić pod koniec jakby się dzidziuś nie chciał transportować na drugą strone :p. Jakjest z tym libido? Czy pleć dziecka ma na to wpływ? Ja nosze chłopca i mam chęć. Mojego M przede wszystkim odstrasza fakt, że tam we mnie ktoś jest. I ten ktoś to zaborczy gość. Jak M probuje się przytulić to od razu cios.

Myslalam ze to tylko wczoraj tak bylo,bo dzisiaj wstalam w miare normalnie i doszlam tylko do lazienki i juz mi sie slabo zrobilo,normalnie masakra jakas:szok:ile lezec i strajkuje mam wszystko gdzies,m stwierdzil ze 2 zmiany dzisiaj ciagnie w pracy wiec obiadu nie robie,malemu jakies jajka usmaze a ja to moge na kanapkach jechac bo i tak apetytu nie mam.boszzzz ja sie wykoncze byle do maja dac rade:crazy:

Female- Pojęcia niemam czy płec dziecka ma wpływ na libido, ale u mnie faktycznie przy synku było mega wysokie, a przy córce spadło do zera.
Zapo- To witam w klubie ja tez jeszcze niespakowana, a co gorsze nawet jeszcze niezakupiłam nic co do owej torby potrzebne :zawstydzona/y::szok:

ullana tylko że to są wewnętrzne odleżyny, przykostne. dr mi mówił w ostatniej ciąży że nic się nie da. trzeba oklepywać a nie wolno... maści mi nie pomagały

wikki 6 tyg przed i 6 po nie wolno seksić. ja 1 ciążę miałam 10 dni po terminie, tydzień po terminie seks był jak jazda niebiańska a rano czop mi się odkleił i pojechałam do szpitala. to najlepszy sposób na wywołanie:)

to i ja Was tu ogarnęłam. Dziś od rana na kłucie i siuśki pojechałam. Teraz już po, śniadanko wszamane - znów faza na chleb ze szczypiorem.
Sex w czystej postaci u nas nie istanieje już chyba 2 czy 3 miesiące bo się S boi i już. Na szczęście dogadzamy sobie inaczej i tragedii nie ma. Zresztą moje libido jakieś mało szaleńcze teraz. Może nie zerowe ale raczej w dolnych granicach.
Z grzybem też walczę odkąd się tu wprowadziłam, ale spółdzielnia nie kuma, pisma pisałam, z panami dyskutowałam i choć się upieram,że to spowodowane jest niedociepleniem ściany i wytworzonym w ten sposób mostkiem termicznym to niby i rację jeden przyznał za to drugi "fachowiec' stwierdził że pomieszczenie jest źle wentylowane i tyle... Poddałam się w pewnym momencie... i walczę już tylko chemią z OBI.
Na obiad dziś mielone, ziemniaki i surówki z pekińskiej i z marchewki z jabłkiem... Nie chce mi się nic więcej....
Do Matyldy kąta wymyśliłam jeszcze komodę z IKEI więc się trzeba będzie przejechać - skoro S z biurkiem i kompem wylatuje z sypialni to muszę wykorzystać miejsce, bo się nie mieszczę już z tym dzieciowym ekwipunkiem. A za chwilę kolejny kurier ma być... Wczoraj też dotarły gałkie z żyrafami z USA:p super są!!!

biorę się chyba za pledziku ciąg dalszy:)

reklama
Do góry