reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
citrus ja opryszczkę miałam zaledwie tydzień temu i lekarz polecił maść HascoVir Pro (nie wiem czy dobrze napisałam ale jakoś tak) i muszę Ci powiedzieć,że podziałała błyskawicznie,dwa dni i po sprawie:-) chyba bez recepty jest...i bezpieczna bo moja dwuletnia siostrzenica też to dostała teraz na opryszczkę;-)

Hejaaaaa;)

Wikki - tez mialam problem z mokrymi scianami kolo okien i od tego grzyb. Ale odkad ocieplili mi blok z zewnatrz i w kuchni zrobili wentylacje - po grzybie nie ma sladu. Przy grzybku bardzo wazna jest wentylacja mieszkania i nie dopuszczanie do tego, zeby sciany i okna sie "pocily". A moze macie zbyt szczelne okna? Ja traktowalam grzyba Ace;)

Noelle - to chyba bedziesz musiala zainwestowac w bezuciskowe skarpetki;) Mi lekarz powiedzial ostatnio, ze jak nogi puchna to nie wolno uciskajacych skarpetek nosic.

tylko_chwilka - ja chodze jak typowa ciezarna juz:dry:

Kartagina - wow -4dziecie:szok: to sie teraz rzadko zdarza... Ja chcialabym w przyszlosci jeszcze jedno (corcie oczywiscie:-D), ale jak bedzie-zobaczymy.

kaja - moja babcia tez czlowiek techniki;D Musi miec wypasiony telefon, pisze ze mna smsy i nawet emoty robi;D I telewizor musi byc wypasiony - z mnostwem kanalow do ogladania;D

Jesli chodzi o seksy to ja juz nie pamietam co to jest:dry: Maz sie cala ciaze boi, ze cos sie stanie. A teraz mi juz nie wolno. Wiec po pologu bede sie czula jak bym swoj pierwszy raz przezywala:-D

I przestancie tyle pisac bo nadrobic nie idzie cholera:szok: A tu dopiero 13 godzina!!

Ja sie zastanawiam co mam dzis robic, bo dobijaja mnie te dni swistaka:dry: nawet mi sie juz sprzatac nie chce;]

no i do roboty trzeba, niezdzieralna Sembo wyrusza na jeden z ostatnich shiftów przed urlopem. U nas wieje że łeb urywa pewnie jak wyjde z domu to mnie porwie i zawiesi ma maszcie meczetu, a nie czekaj, waże 77,5 kg, nawet nie drgnę :D
Mąż pisał że jego korzonki mają sę lepiej między mojej profesjonalnej pomocy pielęgniarsko-opiekuńczej (termofor+miks soków z wódką+gorąca kąpiel) więc dziś ja moze się po rozczula wieczorem nad sobą bo też nie plecy bolą jak diabli a mała ie pomaga próbując rozerwać mi trzewia kopniakami.

citrus ja tez nie do zycia:-(
kasienka ciekawe czy bedzie faktycznie czytal czy tylko tak sciemnia:)moj to caly czas powtarza ze on juz chce Oskara na swiecie bo nie ma sie kim bawic:) jakby teraz syna nie mial:baffled:jakos z nim sie bawic nie chce bo mowi ze nie umie wiec u mnie to sciema totalna:-Da jak mu powiedzialam ze w takim razie jak on taki chojrak to ja becika nie kupuje bo po co a on ze przeciez sie bedzie bal wziac malego bez niczego:-Dach te chlopy:-D

witam

przeczytalam i zapomnialam...ech...od rana taka produkcja

wiecie co powiedziala moja tesciowa na wczorajsza historie w sklepie???? to samo co podpowiadala Aska :)...ze starosc to nie choroba tylko stan fizjologiczny, a poza tym wlasnie ci starzy wychowywali swoje dzieci, ich dzieci swoje, wiec niech nie gadaj ze mlodziez niewychowana
Normalnie jestem w szoku, ze mam taka tesciowa "na czasie" (mimo 65 lat) :)

Mi dzis pobrali posiew tam na dole na GBS, wyniki w czwartek po poludniu. A w czwartek jade oddac krewi siuski. |Musze sie wyrobic, bo 19.03 wizyta kolejna i gina

a ja już po drzemce :rofl2: no nie mogę z tą śpiączką po prostu, usypiam w pół zdania :rofl2:

pierwszy raz w tej ciąży miałam dziwny sen : śniło mi się że urodziłam dziewczynkę:rofl2: całą niebieską:-p:-D to dopiero proroctwo :-D

Kartagina - oj, to szkoda, że z tym nic nie można zrobić :-( współczuję

Elajar - życzę dobrych wyników :tak: ja mam posiew za tydzień, a do tego czasu się nie ruszam z wyra :-p

o seksie mogę sobie pomarzyć....już mi się nawet nie śni :sorry2:od września posucha
ale odbijemy sobie :tak:A. już na sierpień urlop szykuje i na 2-3 dni dzieci Dziadkom zostawimy, a sami w las :-D

reklama
moja kumpela urodziła trzeciego syna o 12:00:-) ale jej dobrze... a ja się jeszcze 2 miesiące pogibam...ech... I wszyscy mają imię na J: Joasia, Jacek i dzieci Jan, Jakub i dziś Jerzy
usmiech.gif

Do góry