reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
kessy no to faktycznie przeszłaś i pewnie przechodzisz swoje... mój synek z 26 ale wylewów nie miał, myślałam że w 35 takie rzeczy się nie dzieją... a tej dziewczynie i dzieciątku sie zwyczajnie udało! pięknie;-)

tylko chwilka w moim mniemaniu można mieć plany na przyszłość (np kolejnego dziecka) ale powinno się myśleć o teraźniejszości. nie rób tego dla kolejnej ciąży skoro jeszcze tej nie dokończyłaś. ja nie planuję nic poza majowym terminem a potem się zobaczy:tak:

zapo- Padłam! Leżę i kwiczę :-D:-):-D
Tak czytam, o tych z Was które mają ochotę na sex a męzowski ucieka i zazdroszczę, że chłopy się boją i niechcą hahah. Mojego męzowskiego tak mi żal :zawstydzona/y: W poprzedniej ciązy boginią sexu mogłam się nazwac hahaha, libido moje było u swych szczytów osiagalności, aż chłop uciekał na mój widok :szok:. Myśląc o kolejnej ciąży miałam nadzieję, że to magicznie wysokie libido u mnie powróci, że zaszalejemy znowu, a tu takie rozczarowanie tym razem moje libido zdechło, pało na pysk i się niepodnosi!! :zawstydzona/y:

czesc dziewczyny,
mam wrazenie ,że jestem w ciązy wieczność całą , no bo cały czas zima i zima i był październik było zimno i 6 miesiący później mamy marzec i tez zimno :szok: załamka!
kaja czaderska babcia ,ale w sumie to jest w tym jakaś idea bo przecież jak się kąpiesz w wannie to też ją teoretycznie myjesz ,a i tak później raz na jakiś czas ją myjesz detergentem. tak samo kabina prysznicowa.
kaja jestem przekonana,że z zakupami to Tyh sobie poradzisz w 5 minut.
mnie na szczęcie nogi nie puchną.
aaa i któraś z Was pisała o seksie mój M jest taki dziwny bo uwielbia seks z ciężarną żona. chyba go to bardzo nakręca :szok:

kaja nic nie przegapiłaś nie mam bliźniaków tylko dzieci z 2 letnia różnicą wieku. Po porodzie musze wrócić częściowo do pracy i uczestniczę w 2 projektach więc dziecmi czasami będzi musiała się zająć ciotka mojego K. czyli starsza osoba i ona nie podoła z wózkiem i Maja szogunem za rękę, a że mieszkamy w samym centrum miasta gdzie jest tylko jeden blok i ulice do okoła , a do parku i na place zabaw trzeba spory kawałek iść ulicą.
Zapominajka to ja mam tak jak ty może i ochota jest ale siły brak. Tak więc posucha ostatnio u nas na całego.

Moj niby sie nie boi seksu ale jakos nie mamy ochoty,ja to juz kompletnie libido zerowe,nawet calowac mi sie nie chce:szok:
Dziewczyny ma ktoras cos takiego ze do popoludnia jest slaba i ma wrazenie ze zaraz zemdleje(tzn.w uszach szumi,ciemno przed oczami) a wieczorem jest juz dobrze?????od wczoraj tak mam juz myslalam ze dzisiaj jest ok a tu przy robieniu herbaty myslalam ze padne a stalam moze z 5 sekund:szok:

A mnie seksu nie wolno. I z tego całego "nie wolno" nawet mi się nie chce o tym myśleć. Leżę jak flądra usmażona i jedyny wysiłek, na jaki mnie dziś stać, to ruszanie gałkami ocznymi podczas czytania. Tym sposobem mogę nie mieć dziś siły na forum.

dzień dobry - udał mi się jeszcze przed południem zajrzeć :-)

ja ze spaniem nie mam problemów, a nawet śpiączka mnie dopada w ciągu dnia, więc wszystkim zombie współczuję

Kaja - Fabian boski, ucałuj go ode mnie w stópki :tak: a co do babci, to już wiadomo skąd masz tyle energii :-D
pojazd dla dzieci świetny :-D nie ma to jak kreatywny Tatuś :-D

Kartagina - a Ty jakieś maści przeciwodleżynowe stosujesz ?
ja dostałam na receptę Balsolan - maść
na razie stosuję 3 razy w tygodniu,profilaktycznie
w aptece A. się dowiedział, że gdybym miała odparzenia lub odleżyny to najlepszy jest miód manuka - drogi, ale doskonały na takie przypadłości
może przy następnej wizycie u lekarza dopytaj o to

a mojemu 2 razy o seksie przypominać nie trzeba od razu mu się gałki oczne świecą :) tylko tak się zastanawiam czy do końca ciąży można czy na końcu trzeba przystopować. Nie chciałabym za szybko urodzić mojej kruszynki.
A mi się wydaje, że jestem gruba i w ogóle nie wiem jak mu się mogę podobać.

reklama
Moj niby sie nie boi seksu ale jakos nie mamy ochoty,ja to juz kompletnie libido zerowe,nawet calowac mi sie nie chce:szok:
Dziewczyny ma ktoras cos takiego ze do popoludnia jest slaba i ma wrazenie ze zaraz zemdleje(tzn.w uszach szumi,ciemno przed oczami) a wieczorem jest juz dobrze?????od wczoraj tak mam juz myslalam ze dzisiaj jest ok a tu przy robieniu herbaty myslalam ze padne a stalam moze z 5 sekund:szok:

Ja tak mam, ale cały dzień. To znaczy moja aktywnść wygląda tak, że wstawiam wodę na herbatę, zalewam ją, a potem 1h odpoczywam, bo inaczej własnie mam takie objawy jak opisałaś + drętwieją mi kończyny.

Z Iggym też tak miałam pod koniec.

A mnie seksu nie wolno. I z tego całego "nie wolno" nawet mi się nie chce o tym myśleć. Leżę jak flądra usmażona i jedyny wysiłek, na jaki mnie dziś stać, to ruszanie gałkami ocznymi podczas czytania. Tym sposobem mogę nie mieć dziś siły na forum.

Ja nawet w ostatnich dniach nie mam siły książki trzymać :dry: Może powinnam jakiś wysięgnik sobie zamontować :zawstydzona/y:

:zawstydzona/y:No i nadal torby nie spakowałam. Mam wrażenie, że jak to zrobię to się Matylda wykluje a jeszcze chcę ją przetrzymać. Jakieś głupie to wszystko.

Któraś z was podawała przepis na makaron z czosnkiem. Mogę prosić o powtórkę na kulinarnym?

Do góry