reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

no plan jest za jakis miesiac...
oby;-)

wiecie co, moja babcia , jest tak nowoczesna osoba, smiga po pudlu , wysyla mmsy, nagrywa sie na dyktafon: nowoczesna lista zakupow, ale czasem jak cos palnie, to mnie rozwali:-D
jak chce plyte dvd "na druga strone przewrocic"..
a przed chwila dzwonie, mowie "co robisz"? a ona mi odpowiada "myje zmywarke w srodku"...:szok::-D
o matko i corko, trzymajcie mnie w pieciu:-D

AKKM, jak to blizniaczy, czegos ja nie wiem, cos przegapilam...?

reklama
kartagina moja Miisia tak w skrócie:
- wada serca
- problemy metaboliczne
- wada lewego oka
- blizny po wylewach na mózgu
mała Hannah:
- słabiej widzi na prawe oczko (nosi okularki)
- atpowe zapalenie skóry

z naszą Miśką to w ogóle dziwna sprawa bo teoretycznie urodziła się duża (2900) ale z problemami skrajnego wcześniaka

k.a.j.a to Wy wyjdziecie ze szpitala jak majówki zaczną rodzić i też będą wychodzić :tak:zatem będziemy razem przeżywały nasze nieprzespane noce, kąpiele domowe, itp:-) fajno! buziole dla maluszków.

drzemkę sobie zaplanowałam... taaa...
małemu dwa pudła aut co by się nie nudził i to jedyny plan który sie powiódł!
ułożenie na lewej stronie powoduje masakryczny ból w udzie który promieniuje aż do kości (oczywiście wiem co to jest bo w poprzedniej leżącej ciąży miałam taką ODLEżYNĘ wewnętrzną na prawym biodrze, pomijam fakt że czucie w tym miejscu straciłam na 2 lata i już nigdy rewelacji nie będzie...). to samo teraz z lewej... RATUNKU!!!
położyłam się więc na prawo. przepływy gorsze, coś blokuje mi płuca i praktycznie nie mogę oddychać bo zadyszka sięga kręgosłupa a w gardle jakby mi ktoś całego ziemniaka włożył!
na brzuchu - nie, na plecach- nie (bo w sekundę drętwieją mi całe ręce), na siedząco mi nie wolno... żyć nie umierać ale o spaniu pomarzyć mogę bo to wszystko zmusza mnie do zminy strony co 3-5 minut!!!!!!!!!!!!!!!

noirel mój bank koło 10:00
zapo spirytus polecam! i denaturat!

kartagina, łączę się z Tobą w bólu.. mam to samo:-( już mi bokiem wychodzi ten lewy bok, jak położę się na prawym to mnie tak boli pod prawą piersią, że nie można wytrzymać, a z tą zgagą to można oszaleć, ja wczoraj to myślałam już że to nie zgaga a żołądek mi się zatkał.. a teraz już wiem że to ten sam "zapieprzony" ziemniak co u Ciebie..

Dobra babcia :-D

Akkm współczuję chorób i siedzenia w domku. Przerabiałam to pod koniec roku i do tej pory się zastanawiam jak dałam radę.

U mnie jest śnieżyca. Koszmar jakiś :baffled:
Nie dosć, że czuję się jak wyjęa z d**y to jeszcze ta zmina:no:

Jak my będziemy rodzić to Kaja będzie już zaprawioną boju matką... będziemy ją błagać o rady itp :)
Czy ktoś o prócz mnie uważa, że brak seksu powoduje martwice mózgu? Przykładem jestem ja sama... pisze sobie do WAS seks posta ze 100% pewnością, że w wątku głównym a tu kurcze post w wątku ze zdjęciami brzuszków! Chłop się mój boi i nic na to nie poradzę. A od kiedy Grzesiek go zaczął kopać to już wogóle z seksu lipa. Brzuch ciąży, wiec przyjemność średnia ale by chociaż poprzytulał albo co?

Czesc brzuchatki.produkcja pełna para przeczytałam ale bardzo bardzo przepraszam ze nie odpisze kazdej z osobna bo skleroza starcza:-)
z tego co pamietam byla mowa o gzrybach u mnie niestety tez jest co roku w zime i za chole...re nie moge sie go pozbyc,musze tego spirytu sprobowac moze pomoze:tak:

M wczoraj powiedział z wyrzutem: Przez ciebie jestem dupa wołowa. Na co ja: słucham? On: No tak w ostatnich miesiącach ciąży ze względu na bezpieczeństwo kobiety u partnera obniża się poziom testosteronu natomiast zaczyna być produkowany estrogen. Dlatego mężczyźni staja się mniej zainteresowani seksem a bardziej tuli-tuli głasku-brzuszku. Ja: Jesteś dupa wołowa.

Witam brzuchatki!!! Ja w nocy spać nie mogłam, a jak juz zasnełam to budziłam się zaraz:/ Za to ostatecznie wstałam po 9. Nadrobiłam Was i lecę jeść dopiero śniadanko.

Która pisała wczoraj o opryszczce? Obudziłam się rano z tym kurwidłem na gębie i zastanawiam się jaką maść mogę używać w ciąży. Póki co przykładam do dziada czosnek rozkrojony i piecze jak diabli :D

cytryna witaj w klubie, ja wczoraj obudziłam sie z tym dziadostwem:/ I stosuje na to maść erazaban.

noelle kciuki za wizyte&&&

wikki ile ja bym dała żeby mieć tyle energii co Ty!!!

kaja
fajną masz babcię:)

reklama
Dzięki za troskę dziewczyny! Przetrwałam noc choc ciężko było! Kąpiel i nospa pomogły na stawianie się brzuszka, ale dziś planuję cały dzień w łózku spędzic bo w kroczu nadal mnie boli i napiera :wściekła/y:
Syna było mi cięzko rano do skzoły odstawic, a to zaledwie po drugiej stronie ulicy, czuję że rozszerzam nogi przy chodzeniu jakby mi głowa dziecka wystawała już pomiędzy :-D:szok: Ale muszę komicznie wyglądac.
kartagina- Dziękuję za wyrażenie opinii, jeszcze porozmawiam z mężem i przemyślimy temat jeszcze raz. Widzę, że doskonale rozumiesz moją chęc posiadania dużej rodziny i sama też tak masz. I jak tu sobie odmowic i powiedziec nigdy więcej ehhh
kaja- Ja to się zawsze uśmieję dzięki Tobie :-D:-D. A wnuczka do babci widzę bardzooooo podobna. Czadowa babka też bym taką chciała miec

I z moim powolnym pisaniem kontra Wasza produkcja- to ja się pytam jak ja mam i bb i fb ogarnąc? :zawstydzona/y::szok::-)

Do góry