reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

ardzesh ojej, no to naprawdę Wam się podziało... Wracajcie wszyscy do zdrowia, zwłaszcza córeczka!

My dziś urządzamy Kubie urodziny. Tylko najbliższa rodzina, czyli 6 osób+my.
Rany, kiedy zleciały te 3 lata?:sorry2:

reklama
Fiołkowa, miłej zabawy i dużo zdrowia dla synka, chociaż widzę, że urodziny ma dopiero jutro ;-)

Zapominajka, nadal aż tak koszmarnie? Tulę!

EEEECHHHHH, widzę, że muszę interweniować. Chcecie wiosnę? PROSZĘ! :-)

[video=youtube;MJ40QQ78Wjs]http://www.youtube.com/watch?v=MJ40QQ78Wjs[/video]

wp_Spring_Daisy_1600x1200.jpg

spring-flowers-pictures.jpg

Załączniki

• wp_Spring_Daisy_1600x1200.jpg
    wp_Spring_Daisy_1600x1200.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 32
  • spring-flowers-pictures.jpg
    spring-flowers-pictures.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
dobry :)

moje dziecię też ma czkawkę kilka razy dziennie, a gdzie ją czujecie tzn w jakiej okolicy brzucha? Ja wyczuwam na dole z lewej strony, a ułożenie dziecka mam miednicowe jestem ciekawa gdzie jest wyczuwalna przy ułożeniu główkowym.

My dziś jedziemy do ikei, dokupic parę rzeczy do mieszkania i coś dla malej :) fajnie pozniej wpadną rodzice

miłej niedzieli

wikki, ja mam główkowe i czkawkę czuję na dole z prawej strony, nóżki kopią mnie w okolicy pępka, a rączki to chyba "wymacały" już mnie po całych pachwinach i pęcherzu (głównie lewa strona) :tak:

choć dziś w nocy czułam takie akrobacje, że już sama nie wiem co tam się działo, oby bąbel nadal w położeniu główkowym..

cześć ekipo witam z kawą, my od 7:00 na nogach, pomalowaliśmy komodę dla małej i teraz schnie sobie na górze, odkurzyłam każdy milimetr łazienki, wszystkie rury, cokoliki, każde miejsce gdzie się normalnie nie sprząta, fugę, itp góra to samo, wszystkie zakątki odkurzone po zimie, jeszcze muszę przeorganizować półki w łazience i zrobić oddzielne miejsce dla mnie i małej (M. nie potrzebuje :D) ale najpierw na śniadanie angielski fry-up żeby mieć energię : )

Wikki, ja przy położeniu główkowym dziecka czkawkę czuję od pępka w dół i w okolicy... eee... odbytu :blink: Tak pulsuje, że czuć w wielu miejscach :-D

reklama
Dzień doberek :)

A ja dzisiaj się wybiorę na zakupy..... i o dziwo nie będą to zakupy dla małego, a mój zupełnie egoistyczny shopping. Dorwałam zniżki z HOT i idę w tany :-D A usprawiedliwiam się tym, że przecież jak już urodzę to nie w głowie mi będą zakupy :blink:

Miłej niedzielli :-)

Do góry