reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

noirel-ta Twoja kadrowa to przebija wszystkie inne chyba ;) poczekaj troszke moze sie wyjasni skad taka ogromna suma na Twym koncie :)

aha, dziewczyny ja mam taka sprawe. Mam za malo postow zeby dostac sie do watku zamknietego, a chcialabym zostawic komus i dostac od kogos nr tel tak na wszelki wypadek. Boje sie ze te moje blizniaki wyskocza nagle, albo znowu trafie do szptala to chociaz komus napisze.

Noirel-dziekujeeeeeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja w tym wyjatkowym dla nas dniu:) Wszystkiego najlepszego kobietki, oby szybko nam zleciało do maja!!!
Ja dzisiaj prawie całą noc miałam bezsenną i co chwilę latałam siusiu:/ Masakra jakaś!!! A poza tym u nas dzisiaj znowu zima zawitała, śniegu napadało i nadal pada a w dodatku wieje grrr, brrrr:-(

Zapo oby szybko Ci przeszło i zebyś lepiej sie poczuła!!! Leż i wypoczywaj ile się da!
Citrus ja tez zazdroszczę tulipanów, to również moje ulubione kwiatki:)
Noirel, tak bardzo mi przykro!!! Psinka była śliczna i napewno kochana. Ja tez mam owczarka niemieckiego, to takie mądre psy...!!!

ja swoją Here mam nawet wytatuowaną,jak wróci R. to zrobi zdjęcie bo mam na plecach,to była miłość od pierwszego wejrzenia więc tatuaż zrobiłam zaraz jak ją "dostałam od losu":-)

noirel - może to jest kwota, która ci wyszła ze zwolnienia, a resztę ma wypłacić ZUS, jeśli ponad 31 dni jesteś na L4, czy jakoś tak? Ciężko powiedzieć, mój mąż też tak miał, ale to właśnie było spowodowane pobytem dłuższym niż miesiąc na zwolnieniu:eek:

dostałam od męża czerwoną różyczkę i chyba z kilogram cukierów michałków, on chyba chce żebym wyglądała jak krowa;-) różyczka też czeka na mamę, która rezem z tatą już dojeżdżają do nas.
Także dziewczęta pewnie odezwe się w poniedziałek, chyba, że uda mi się na chwilę zajrzeć, miłego weekendu.

Kartagina taka zamieć w Lublinie, u nas w centralnej Polsce ani śladu śniegu!

Sembo też tak miałam w nocy!!! brzuch taki twardy że podświadomie przez sen ciągle sprawdzałam jego stan!! ale zanim to, to miałam 1 skurcz... tylko jeden i potem ok, może to normalne na tym etapie??

noirel z tą twoją kadrową to jakaś telenowela żartów!!!
Hera już zawsze będzie z Tobą!!!!

aniaczek może ta zamieć pnie się w górę!! ale do olsztyna ma jeszcze daleko!

kartagina mi się wydaje że mała musiała mi jakoś uciskać jelita, bo ewidentnie bolało jak na mega gazy. Ja nie miałam ostatnio żadnych skurczy od dwóch-trzech dni :)

Teraz chyba tak już będzie, na czym się położy to będzie bolało. W nocy zawsze się budzę z bólem czegoś albo pęcherz bo pełny, albo plecy bo się obróciłam w nocy, albo ręka po zdrętwiała, albo brzuch bo zgazowany O___O

reklama
ŁŁłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaa doczytałam 36 stron !!!!!!!!!!!

Co prawda niewiele pamiętam co komu miałam odpisać ale wątki kojarze więc zaraz naskrobie...

SPEŁNIENIA MARZEŃ BABECZKI !!!

U mnie, cholera, nadal bakterie w moczu. Wprawdzie już nie "liczne" ale "dość liczne". O poranku W. biegnie więc do mojego ginekologa, żeby zerknął na wynik i ewentualnie wypisał receptę, bo takie było zalecenie - jeśli bakterie wyjdą, przyjść po antybiotyk. Ech... :blink:

Ja też walczę cały czas z bakteriami :eek: Furagin nie pomaga i w poniedziałek mam iść zrobić posiew siuśków żeby zobaczyć co tam siedzi i czym to wyleczyć.

Mi po żelazie w tabletkach krew się poprawiła bardzo. Dodatkowo piłam napar z pokrzywy, jadłam natkę i wciągałam buraki :tak:

Co się dzieje u mnie za oknem !!! Śnieg sypie jak w grudniu :wściekła/y: a wiosna już miała przyjść no...

Powiem Wam że dziś leżę od rana... co prawda pani dr powiedziała że wszystko ok ale brzucho mnie ciągnie i tam w środku tak kuje ... mam brać 2x3 nospe przez te moje ostatnie wrażenia z brzuchem (twardnieje mi czasem dość często albo mam uczucie jak w trakcie okresu) ...

Ostatnia edycja:
Do góry