reklama
wczoraj u weta Kacper jakby wyczuł sytuacje i nie dawał o sobie znać
ale za to wieczorem nadrobił...i tu mam pytanie...do tych co mają jednego dziecioka w brzuchu...miałyście taką sytuacje że jak dzieciok się wyciąga i tak z dwóch stron brzucha "coś wystawi"...a miałyście sytuacje że widać i czuć Go było z 3 stron
bo ja tak wczoraj miałam i od razu skomentowałam do R. że Jego tam na pewno jest dwóch
zresztą strasznie często mi zmienia pozycje z pionowej na poziomą,z przewagą poziomej i powoli zaczynam się przyzwyczajać że mogę mieć cesarkę

Ewelinkaam
Fanka BB :)
Noirel ja tak mam maly albo wogole na jednej stronie brzucha mi lezy albo w poprzek tak ze z jednej strony mam dupke albo glowke bo cos okraglego a z drugiej raczke albo nozke i do tego w pecherz albo w podbrzusze mnie wali tylko czym tego juz nie jestem w stanie sobie wyobrazic.
tez mam wrazenie ze jest ich wiecej niz jeden
wogole to moje dziecie straszne pozycje ma i tez sie boje zeby nie miec cesarki

kessy_3105
moja to w ogóle jakaś dziwna jest:/ bo ja mam wypchane pół brzucha a druga połowa mi się spłaszcza jak kładę się na plecach
wygląda to komicznie 
majówki górą!!! dzięki wszystkim za życzenia i ja się też dołączam! a jaki piękny Dzień Matki będziemy w tym roku miały!! większość się pewnie rozpakuje do tego czasu to dopiero biba będzie!!!

sembo pamiętam jak pisałaś o nadgarstkach, tylko mi drętwieją całe ręce zaczynając od ramion...
a ja wam nie pisałam że przy córce 8 miesięcy używałam tylko tetrowych?? jak wychodziłąm gdzieś to pampera. jak miała 1,5roku już sikała na nocnik ale co się namęczyłam z tym praniem, zapieraniem, prasowaniem... chwała pampersom!!! wielorazówki mi się nie sprawdziły, przy rzadkiej kupie wszystko wypływało na boki
aniaczek &&&&&&&&&&&& za wizytę! zamieć śnieżna??o matko- u mnie słońce mimo zimna
noirel ja się zastanawiam czy to nie są przypadłości leżących... też tak mam że z dwóch albo trzech stron na raz!!!:-)pozyscja na usg głowa w dół ale jak w domu jestem to częściej po bokach czuję.
ja dostałam śniadanie do łóżka na pięknej nowej tacy na nóżkach- wiedział że zawsze chciałam sobie kupiś ale było mi za drogo!! po zeszłym roku, gdy kupił storczyki matce, babci, córce, teściowej siostrze i mnie- w tym roku czuję się wyróżniona!!! reszta podobno po południu, może kwiatek? bo ja muszę kwiatek żeby poczuć się kobietą:-)

sembo pamiętam jak pisałaś o nadgarstkach, tylko mi drętwieją całe ręce zaczynając od ramion...
a ja wam nie pisałam że przy córce 8 miesięcy używałam tylko tetrowych?? jak wychodziłąm gdzieś to pampera. jak miała 1,5roku już sikała na nocnik ale co się namęczyłam z tym praniem, zapieraniem, prasowaniem... chwała pampersom!!! wielorazówki mi się nie sprawdziły, przy rzadkiej kupie wszystko wypływało na boki
aniaczek &&&&&&&&&&&& za wizytę! zamieć śnieżna??o matko- u mnie słońce mimo zimna
noirel ja się zastanawiam czy to nie są przypadłości leżących... też tak mam że z dwóch albo trzech stron na raz!!!:-)pozyscja na usg głowa w dół ale jak w domu jestem to częściej po bokach czuję.
ja dostałam śniadanie do łóżka na pięknej nowej tacy na nóżkach- wiedział że zawsze chciałam sobie kupiś ale było mi za drogo!! po zeszłym roku, gdy kupił storczyki matce, babci, córce, teściowej siostrze i mnie- w tym roku czuję się wyróżniona!!! reszta podobno po południu, może kwiatek? bo ja muszę kwiatek żeby poczuć się kobietą:-)
Wszystkiego najlepszego kobietki:-) spokojnych 2 miesięcy i zdrowych dzieciaczków:-)
Małż obudził mnie kawusią i bukietem tulipanków;-) ale i tak od 11 lat jakoś nie bardzo celebruje to święto...dzisiaj rocznica śmierci mojej babci...
Małż obudził mnie kawusią i bukietem tulipanków;-) ale i tak od 11 lat jakoś nie bardzo celebruje to święto...dzisiaj rocznica śmierci mojej babci...
kessy_3105
normalnie mojej kadrowej nikt nie przebije...właśnie dostałam kasę z firmy...99,90zł...ale za co? tyt.wynagrodzenie za miesiąc luty 2013...ale jak to? raz że za luty to trochę mało
a biorąc pod uwagę że moje lutowe zwolnienie jeszcze do niej nie dotarło to nie powinnam dostać nić...więc może to za styczeń,bo źle wypisane zwolnienie pominęło jeden dzień,więc może to za ten jeden dzień?
ale zaraz,ten jeden dzień jest na tym samym zwolnieniu co cały luty...kur...a no nie ogarniam

reklama
sembonzakura
noriel a może to wyrównanie?
i ostatnio przyszła decyzja z councila o przyznaniu macierzyńskiego na 39 tygodni z datą rozpoczęcia 1 kwietnia 2013. Przynajmniej to z głowy. Za to moja siłownia stwierdziła że nie może mi dalej zamrozić członkostwa bez orzeczenia lekarza... Z tym że lekarza pewnie mi powie że trochę ruchu dobrze mi zrobi... Więc coś mi się widzi że sembo będzie zasuwała na basen z baniakiem
w nocy obudziłam się ze strasznym bólem brzucha, tak jakby był mega wzdęty ... po 15 min samo przeszło...
i ostatnio przyszła decyzja z councila o przyznaniu macierzyńskiego na 39 tygodni z datą rozpoczęcia 1 kwietnia 2013. Przynajmniej to z głowy. Za to moja siłownia stwierdziła że nie może mi dalej zamrozić członkostwa bez orzeczenia lekarza... Z tym że lekarza pewnie mi powie że trochę ruchu dobrze mi zrobi... Więc coś mi się widzi że sembo będzie zasuwała na basen z baniakiem
w nocy obudziłam się ze strasznym bólem brzucha, tak jakby był mega wzdęty ... po 15 min samo przeszło...
Podziel się: