reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witam się w 32 tygodniu <3;)

U nas pochmurno... Nic się nie chce.. I dzisiaj znowu cały dzień w domu. Zaraz kolega męża przyprowadza mi jego dziecko w Michala wieku na 4 godziny, ciekawe czy dam sobie radę z 2 rozdartych małych urwisow. ;)

A jutro w końcu wizyta u gin o 10 rano, na która tak czekałam ;))

aniaczek- mój mąż też z samego rana jak przyszedł z pracy kwiatami mnie przywitał, dwiema drozdzowkami ulubionymi i z czekolada toffi ;) i mówi ze mam się zdrowo odzywać i mam zjeść wszystko hehehe. A tak poza tym też mieszkam niedaleko lublina ;)

ALG- JA bakteriami w meczu mecze się już ponad 5 lat ;/ inaczej mówiąc zapalenie pęcherza i straszny ból. Żaden lekarz nie potrafi mi pomoc... Miałam robione już tysiące badań, tysiące leków i nic nawroty są nadal.. Muszę się strasznie pilnować, pije codziennie sok z prawdziwej żurawiny, posiada dużo witaminy C i jest moczopedny, dzięki czemu organizm się oczyszcza z bakterii. Dobrali się też do mojego męża by sprawdzić czy to on nie jest przyczyną mojego problemu... Ale on jest czysty i dalej jesteśmy w miejscu.. Czasem mam zapalenie 2 razy w miesiącu, czasem 3,4 razy na pol roku ale zawsze się nawraca.. ;/

Ullana - super wieści i obyś maluszek siedział jak najdłużej w twoim łonie Hehe !!! Pozdrawiam ;*

Ostatnia edycja:
ullana kciukasy pozaciskane za was niech jeszcze maluch chociaż z miesiąc wytrzyma ;) &&&&&
u nas leje i beznadzieja ogólna, ja do pracy na popołudniu, nie chce mi się nic, leń nieziemski, oby szybko zleciało dziś i jutro a potem już ostatni tydzień... achhh wreszcie!

musiałam się pożegnać z obraczką na jakiś czas, bo obawiam się już jej nie ściągne...

Poza tym przyszła mi piłka dla ciężarnych do ćwiczeń od wczoraj tak sobie skacze i powiem wam ze czuje miesnie krocza ze pracują Hehe ale Michaś jak widzi ze skacze to zabiera mi piłkę i zamiast mnie to on więcej korzysta Hehe już mnie kręgosłup boli od trzymania go na tej piłce.

Ech... a Cytrynie znów ciężko na d...uszy. Lactulosum zdaje się zupełnie nie wpływać na moje zaparcia. Wypiłam od rana już dwa litry wody, przez co wyglądam, jakby brzuch ciążowy zaczynał mi się pod samymi cyckami. Oczywiście biegam co chwilę do kibla, bo pełny pęcherz może podobno powodować skurcze (tak samo jak pełne jelita, niestety...), więc już nawet pomyślałam ekologicznie, że chyba zacznę spłukiwać wodę co drugie siku, zamiast tak co dziesięć minut... :-D Tak więc piję tę wodę, żeby się mocno nawodnić i rozwodnić to, co trzeba, szykuję się do upieczenia drożdżowego ciasta i czytam książkę zatytułowaną "Macocha" (całkiem fajna polska obyczajówka, polecam! Wyszła w ubiegłym miesiącu).

Ullana, trzymam kciuki za to, żebyś wyszła w poniedziałek!

Ech... i znów siku.

Ech cytrusiku ty znowu ta drożdżówka korcisz :-Dale ja juz zapowiedzialam mezowi ze jutro jak z pracy wroci to zabieramy sie za wyrabianie drozdzoweczki(on jak wyrobi to z blaszki ucieka:-D) i tez bede jutro sie zajadac ciastem:-p

Drożdżówa dobra jest! Tylko tak się głowię, czy dodać odrobinę jabłek pod kruszonkę, czy zrobić kruszonkę cytrynową, czy migdałową, czy neutralną.... Pomocy! :-)

reklama
Do góry