reklama
Kasienkadg
Fanka BB :)
Czesc babeczki
WSZYSTKIEGO DOBREGO dla tych troszke starszych i mlodszych w brzuszkach
Ja wlasnie zjadlam obiadek - krem brokulowy z grzankami i prazonymi migdalami
Od meza dostalam ulubione chrupki w czekoladzie z Milki hehe
Musze troche posprzatac w domu, ale pogoda nastraja do spania;] Gdzie ta wiosna?:-(
P.S. Czy was tez tak boli w nocy miednica? Przeciez to jest jakis koszmar
WSZYSTKIEGO DOBREGO dla tych troszke starszych i mlodszych w brzuszkach
Ja wlasnie zjadlam obiadek - krem brokulowy z grzankami i prazonymi migdalami
Od meza dostalam ulubione chrupki w czekoladzie z Milki hehe
Musze troche posprzatac w domu, ale pogoda nastraja do spania;] Gdzie ta wiosna?:-(
P.S. Czy was tez tak boli w nocy miednica? Przeciez to jest jakis koszmar

ullana
Mamy październikowe 2007
Dziewczynki, Kobietki - niech nam będzie dobrze :-)
sorry, że tutaj, ale dostałam kompa na 15 min, więc napiszę, co u mnie, a jutro nadrobię
dogadałam się z doktorkiem i zostaję w szpitalu tylko na weekend
szew mam już zdjęty - obyło się bez wielkiego bólu i krwotoku
trzeba było go usunąć, bo wpuklił się całkowicie z lewej strony i już ciągnął resztę
na razie nie rodzę, skurczy brak
szyjka na 1 palec otwarta i na razie nie postępuje
dostałam pierwszą dawkę leków na rozwój płuc malucha
mam leżeć grzecznie, żeby nie było krwawienia itp, no to leżę
jak wszystko się ładnie zasklepi, to w poniedziałek wyjdę leżeć do domu
najbardziej mnie ucieszyła wiadomość przy badaniu dowcipnym, jeszcze przed zdjęciem szwu
lekarz mi powiedział, że mam bardzo mocny pęcherz płodowy i jest szansa dzięki temu na donoszenie nawet do terminu, o ile zahamujemy skurcze
czyli trzymam się wersji optymistycznej :-) i leżę placuszkiem
wszystkim dobrego dnia życzę
jak będę mogła, to jutro coś skrobnę, a jak nie, to zamelduję się w poniedziałek, paaaa
sorry, że tutaj, ale dostałam kompa na 15 min, więc napiszę, co u mnie, a jutro nadrobię
dogadałam się z doktorkiem i zostaję w szpitalu tylko na weekend

szew mam już zdjęty - obyło się bez wielkiego bólu i krwotoku

na razie nie rodzę, skurczy brak

dostałam pierwszą dawkę leków na rozwój płuc malucha
mam leżeć grzecznie, żeby nie było krwawienia itp, no to leżę
jak wszystko się ładnie zasklepi, to w poniedziałek wyjdę leżeć do domu
najbardziej mnie ucieszyła wiadomość przy badaniu dowcipnym, jeszcze przed zdjęciem szwu
lekarz mi powiedział, że mam bardzo mocny pęcherz płodowy i jest szansa dzięki temu na donoszenie nawet do terminu, o ile zahamujemy skurcze

czyli trzymam się wersji optymistycznej :-) i leżę placuszkiem
wszystkim dobrego dnia życzę
jak będę mogła, to jutro coś skrobnę, a jak nie, to zamelduję się w poniedziałek, paaaa
anetai84
O kurcze ullana no to się dzieje u Ciebie, zaciskam kciukasy abyś jak najdłużej wytrzymała w dwupaku, dobrze że jesteś tak optymistycznie nastawiona!!! Jeszcze raz &&&&&&&!!!!
A my z córcią właśnie dostałyśmy pocztą kwiatową śliczne bukieciki od mojego P :-) Ja bukiet róż, a córcia bukiecik z cukierasów i kwiatuszków:-)
A my z córcią właśnie dostałyśmy pocztą kwiatową śliczne bukieciki od mojego P :-) Ja bukiet róż, a córcia bukiecik z cukierasów i kwiatuszków:-)
ullana czyli dobrych wieści więcej, niż kiepskich. I oby dobrych było jak najwięcej! 
Ja od wczoraj mam jakieś lepsze dni. Brzuch mnie tak nie ciągnie i nie czuję się jak balon. Może samo pójście na to ktg "przestraszyło" skurcze? ;-)W każdym razie odbyłam spacer z Młodym i zrobiłam małe zakupy i wróciłam do domu bez strasznych boleści.
A w Lidlu u nas też kwiatki są, tyle że stoją w wiaderkach, można sobie samemu brać. Ja nie skorzystałam, bo jakieś takie marne te róże. Za to kolejki do wszystkich kas były niesamowite. Nikt oczywiście mnie nie przepuścił
Kasienkadg ja mam bóle miednicy od około 5 miesiąca, więc jak Ciebie teraz dopadły, toś szczęściara;-)
A jak te bóle się skumulują z bólem krocza, to dopiero jest fajnie

Ja od wczoraj mam jakieś lepsze dni. Brzuch mnie tak nie ciągnie i nie czuję się jak balon. Może samo pójście na to ktg "przestraszyło" skurcze? ;-)W każdym razie odbyłam spacer z Młodym i zrobiłam małe zakupy i wróciłam do domu bez strasznych boleści.
A w Lidlu u nas też kwiatki są, tyle że stoją w wiaderkach, można sobie samemu brać. Ja nie skorzystałam, bo jakieś takie marne te róże. Za to kolejki do wszystkich kas były niesamowite. Nikt oczywiście mnie nie przepuścił

Kasienkadg ja mam bóle miednicy od około 5 miesiąca, więc jak Ciebie teraz dopadły, toś szczęściara;-)
A jak te bóle się skumulują z bólem krocza, to dopiero jest fajnie

Kasienkadg
Ullana - zaciskaj nozki!!!!
Fiołkowa - no ja je czuje juz od jakiegos czasu. Ale to zazwyczaj po lezeniu, czyli glownie w nocy no i jak w dzien troche poleze i chce z lozka wstac...
Ale jak sie rozchodzi - jest ok
Fiołkowa - no ja je czuje juz od jakiegos czasu. Ale to zazwyczaj po lezeniu, czyli glownie w nocy no i jak w dzien troche poleze i chce z lozka wstac...
reklama
Podziel się: