reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Czesc babeczki;)

WSZYSTKIEGO DOBREGO dla tych troszke starszych i mlodszych w brzuszkach;)

Ja wlasnie zjadlam obiadek - krem brokulowy z grzankami i prazonymi migdalami;)
Od meza dostalam ulubione chrupki w czekoladzie z Milki hehe;)
Musze troche posprzatac w domu, ale pogoda nastraja do spania;] Gdzie ta wiosna?
:-(

P.S. Czy was tez tak boli w nocy miednica? Przeciez to jest jakis koszmar
:eek:

Dziewczynki, Kobietki - niech nam będzie dobrze :-)

sorry, że tutaj, ale dostałam kompa na 15 min, więc napiszę, co u mnie, a jutro nadrobię
dogadałam się z doktorkiem i zostaję w szpitalu tylko na weekend :tak:

szew mam już zdjęty - obyło się bez wielkiego bólu i krwotoku :happy: trzeba było go usunąć, bo wpuklił się całkowicie z lewej strony i już ciągnął resztę
na razie nie rodzę, skurczy brak:happy:szyjka na 1 palec otwarta i na razie nie postępuje:happy:
dostałam pierwszą dawkę leków na rozwój płuc malucha
mam leżeć grzecznie, żeby nie było krwawienia itp, no to leżę
jak wszystko się ładnie zasklepi, to w poniedziałek wyjdę leżeć do domu

najbardziej mnie ucieszyła wiadomość przy badaniu dowcipnym, jeszcze przed zdjęciem szwu
lekarz mi powiedział, że mam bardzo mocny pęcherz płodowy i jest szansa dzięki temu na donoszenie nawet do terminu, o ile zahamujemy skurcze:happy:

czyli trzymam się wersji optymistycznej :-) i leżę placuszkiem

wszystkim dobrego dnia życzę
jak będę mogła, to jutro coś skrobnę, a jak nie, to zamelduję się w poniedziałek, paaaa

O kurcze ullana no to się dzieje u Ciebie, zaciskam kciukasy abyś jak najdłużej wytrzymała w dwupaku, dobrze że jesteś tak optymistycznie nastawiona!!! Jeszcze raz &&&&&&&!!!!

A my z córcią właśnie dostałyśmy pocztą kwiatową śliczne bukieciki od mojego P :-) Ja bukiet róż, a córcia bukiecik z cukierasów i kwiatuszków:-)

ullana czyli dobrych wieści więcej, niż kiepskich. I oby dobrych było jak najwięcej! :tak:

Ja od wczoraj mam jakieś lepsze dni. Brzuch mnie tak nie ciągnie i nie czuję się jak balon. Może samo pójście na to ktg "przestraszyło" skurcze? ;-)W każdym razie odbyłam spacer z Młodym i zrobiłam małe zakupy i wróciłam do domu bez strasznych boleści.
A w Lidlu u nas też kwiatki są, tyle że stoją w wiaderkach, można sobie samemu brać. Ja nie skorzystałam, bo jakieś takie marne te róże. Za to kolejki do wszystkich kas były niesamowite. Nikt oczywiście mnie nie przepuścił:confused2:

Kasienkadg ja mam bóle miednicy od około 5 miesiąca, więc jak Ciebie teraz dopadły, toś szczęściara;-)
A jak te bóle się skumulują z bólem krocza, to dopiero jest fajnie:baffled:

Ullana - zaciskaj nozki!!!!

Fiołkowa - no ja je czuje juz od jakiegos czasu. Ale to zazwyczaj po lezeniu, czyli glownie w nocy no i jak w dzien troche poleze i chce z lozka wstac...;) Ale jak sie rozchodzi - jest ok;)

reklama
Do góry