reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Hej!
Witam sie z nad sniadania.Potem sie ogarne i tyle mnie na dzisiaj w domu widzieli ;-)
Multum spraw do zalatwienia ,zakupy,potem spotykam sie z kumpelami itd itp Postaram sie nadrobic wieczorem.Teoretycznie powinnam miec czas:-)
Mam nadzieje,ze tu wszystko dobrze:-D

Babeczki wszystkiego najlepszego w Dniu Naszego Swieta!!!!:-):-)

reklama
Dziewczyny bardzo dziękuję za słowa wsparcia!!!
wczorajszy dzień był ciężki:-(moja suka mimo że to tylko pies miała wielu przyjaciół,żyła wśród nas prawie 15 lat,mimo że R. znał ją w sumie pół roku to też cały dzień skrycie popłakiwał.dziś pogoda pod mój nastrój,córka przyjedzie będziemy razem płakać.:-:)-(
wczoraj nie byłam w stanie pisać ale Was podczytywałam,ale w sumie nie wiele pamiętam,oprócz tatara z biedronki...dla mnie jest nie zjadliwy:szok: jest taki miałki,ja kupuje tylko w jednej budzie na bazarku,gdzie co sobota kolejka jak za komuny po ten tatar,taki staro praski klimat:-) i z pragi go na Ursus wiozę:szok: a znajomi już się dyskretnie pytają czy w tym roku na też będzie tatar...ze względu na mój stan...pewnie że będzie:-) to podstawa sobotniego jadłospisu:-)
wczoraj Mama nagotowała gołąbków w kapuście włoskiej,w sumie z gołąbków najbardziej uwielbiam kapustę,ale jestem szczęśliwa bo i na dziś jeszcze są:-)

dziś Dzień Kobiet,dzięki za życzenia i ja Wam też życzę wszystkiego dobrego :-)z rana dostałam moje ulubione czekoladki Lindorki:-)

Nanu gratuluję trzydziestki :) jeszcze 10 i bedziesz tuliła Matyldę :)

Ja powiedziałam dziś mojemu mężowi, że ja świętuje podwójny dzień kobiet, w końcu pod sercem też noszę małą kobietkę :) więc jest nas 2. Także ma chłopak nie lada wyzwanie :)
Dziś ma mnie odwiedzić koleżanka z miasta rodzinnego i chciała iść na jakieś zakupy więc modlę się, żeby przestało padać.
Poza tym rano miałam małe SPA, maseczka, golenie- z golenia na golenie coraz ciężej i gorzej mi to wychodzi. Obiadek jest wieć dziś mam labę :)

Heja,

Ja również życzę z ojazji DNIA KOBIET wszystkiego naj, spełnienia marzeń, spokojnych 2 miesięcy, łatwego porodu i szybkiego powrotu do formy!

Dziś mam wolne, bo czekam na rodziców, jadą już, mają opóźnienie półtoragodzinne bo Tir przed nimi stanął w poprzek drogi, a poza tym jest zamieć śnieżna. U mnie pochmurno, ale ani grama śniegu!

Od kilku dni pobolewa mnie gardło, aby się nic z tego nie rozkręciło. Dziś o 15 wizyta:szok:

Dzień dobry;
dziś mi nieco lepiej, ale nadal nie za fajnie.
Co mnie pokusiło na tego pomidora :no:

dziewczyny w czy pierzecie rzeczy z lumpka? ja właśnie dostałam siate rzeczy używanych ale troche poleżały w szafie, więc wrzuciłam je na rundkę z kapsułkami non bio ... Jak to jest z praniem dla noworodków? :>

Ja piorę, najpierw normalnie z naszymi ubraniami, a potem w dzieciowym płynie. I zdecydowanie prasuję!

reklama
dziewczyny w czy pierzecie rzeczy z lumpka? ja właśnie dostałam siate rzeczy używanych ale troche poleżały w szafie, więc wrzuciłam je na rundkę z kapsułkami non bio ... Jak to jest z praniem dla noworodków? :>

Ja zawsze piorę... po pierwsze - zapach mają paskudny, wściekła bym się nosząc takie coś. Po drugie - nie wiadomo jakimi chemikaliami to czyszczą, a skóra malucha jest naprawdę bardzo delikatna, więc lepiej wyprać.
No i wyprasować.

Ostatnio czytałam, żeby nie prasować pieluch tetrowych bo tracą chłonność :eek:

Do góry