reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

wiecie co wyczytałam? dziecko zużywa w swoim wczesnym życiu 6tysięcy pampersów o łącznej wadze 1,5tony!!!!!!!!! masakra jakaś!:szok:

i rozkłada się to z 1 dziecka ponad 500 lat!

do tego i koszt wyrzucony w kosz niemały:)

ja na pampki stawiam tylko na początek - potem lecę na wielo, tym bardziej,że i drugie dziecko w planach:)

reklama
niezle tych pampów wychodzi, a ciekawe ile ważą z zawartością :-D
My majówki jesteśmy najlepsze, teraz zauważyłam, że mamy najwięcej postów :) dogoniłyśmy luty, marzec, kwiecień :)

Majówka.2013 tak biorę żelazo w tabletkach 2x1, ale niestety nie wiele mi ono dawało, żelazlo wzrosło po miesiącu jedynie z 9,9 na 10,00, więc niewiele. Najlepiej wchłania się żelazo z żywności. Jeżeli chodzi o magnez to też łykam, tylko żelazo rano i wieczorem, a magnez np koło południa lub popołudniu. Odnośnie zaparć też tak słyszała, ale w moim przypadku na tym się tylko skończyło, ponieważ ja nie mam problemów i korzystam regularlnie z toalety.

Szok z tymi pamprersami!!

witam sie wieczorowo

tak szybko mi ten dzien zlecial ze nawet nie wiem kiedy... doczytalam Was :)

eklerkaa-dwójka w brzuchu to tak jak jedno tylko ze x2 :) a tak serio to kopniaki i stukanie i naciski z kazdej strony....czasami niezbyt to przyjemne

aniaczek-ja to nie wiem ile jeszcze ta moja skóra jest w stanie wytrzymac. Rozstepy dookola pępka jak sloneczko. No i martwie sie jak brzuch potem wroci do normy...a moze zostanie taki wiszący worek z przodu

zapo, fiołkowa- ja sie zastanawiam jak z 3 poradze....niesamodzielna 2 latka (choc juz duzo potrafi) i 2 maluchy, bedzie ciężko. Mam na szczescie tesciowa do pomocy, wiec we 2 damy rade mam nadzieje

zapo-mam nadzieje ze te wymioty mina szybciutko

noirel-wspolczuje

dziewczyny w czy pierzecie rzeczy z lumpka? ja właśnie dostałam siate rzeczy używanych ale troche poleżały w szafie, więc wrzuciłam je na rundkę z kapsułkami non bio ... Jak to jest z praniem dla noworodków? :>

sembo ja najpierw wszystkie w normalnym proszku a potem w dzieciowym, za każdym razem 2 x włączam płukanie

noirel ściskam mocno, bardzo mi przykro

majówka ja biorę regularnie 2xdziennie żelazo i narazie zaparć brak ( odpukać;-))

reklama
Hej kobitki, również dołączam się do życzeń. Spokojnych 2 miesięcy :)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 22
Do góry