reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
mysiak hehe fajny ten obrazek :-)

A moja spiaca krolewna w koncu sie obudzila i daje czadu ostro teraz w brzuszku, a juz mnie tak to martwilo.

a o której zapominajka miała wizytę? jakoś tak długo się nie pojawia...ale pewnie skorzystała ze słoneczka i po spacerku odpoczywa..oby!

"Pingwiny z Madagaskaru" są obłędne i zdecydowanie nie nazwałabym ich bajką dla dzieci :-D Chociaż może dzieci nie kumają TYCH żartów... :-D

masakra jak ból pleców mam ;///
dziś w pracy nie było lekko wczoraj inwentaryzacja była dziś syf w sklepie jak diabli i mało staffu bo nam godziny obcięli Larcia natomiast bawiła się w 'palnij pęcherz' i co 3 min latałam do klopa żeby wycisnąć z siebie 3 kropelki. Jakaś babka powiedziała że chyba na dniach rodzę, więc a na to że jeszcze mam 10 tygodni, na co skomentowała że bliźniaki i tak się rodzą przed terminem O__O Teraz już każdy klient mi zgaduje na temat brzucha już mi się nudzi im odpowiadać i dziękować.
Masakra fizycznie nie wyrabiam już z robotą byle do 16tego.

Jestem;

Zapominajka, bańka na pewno lepsza, nawet się nie kłócę, chociaż ja już w ogóle nie walczę. To, co zyskałam jako nastoletnia wielorybica jest nie do odratowania, więc naprawdę specjalnie się nie staram... :sorry2: Zazdroszczę wam, że na was to działa.
Pożegnałam się z krótkimi spodenkami już wiele lat temu. Latem chodzę w lekkich spodniach lub spódnicach/sukienkach maxi. Na nic innego pozwolić sobie nie mogę. Za głupotę się płaci, niestety.

O której wizytujesz?

No właśnie bańka na wielorybstwo działa i to bardzo ładnie :tak:
Teraz w ciąży nie wolno i nie wiem co w przypadku żylaków, ale to na pewno można gdzieś sprawdzić.

ja też:sorry2: szczególnie że lato się zbiża ;) brakuje mi takiego lekkiego 'zmiękczenia' alkoholem ;) i dobrego dymku ;) achh grilla mi trzeba!

Jeszcze troszkę, choć ja nie wiem, czy będę umiała piwko wypić... Z Iggym przez pierwszy rok właściwie nie piłam, bo miałam strach.

mi nawet po cc lekarz zabronil wykonywac jakiekolwiek ciezsze cwiczenia o brzuszkach wogole juz nie wspominal, jak mi powiedzial lepiej odczekac te 6 miesiecy i pozniej stopniowo niz miec np. nieszczelny pecherz...

Mi lekarz nic o takim długim oczekiwaniu nie mówił :confused:

Aisha, mam nadzieję,że malutka nadgoni i wszystko będzie dobrze!

Ja wróciłam z jazdy, dzień koszmarny.... nie wiem czy ludziom to słońce dogrzało czy jak! Najpierw się autobus spóźnił tak,że ledwo zdążyłam na tą jazdę, potem na łuku tragedia - cały czas najeżdząłam lewą stroną na linię, nie szło mi kompletnie, a 3 dni temu było bez problemu. Do tego w trakcie jazdy mi dziś 2 razy auto zgasło:( a to też mi się już nie zdarzyło dawno...
jak już jazdę skończyłam, poszłam na tramwaj - przyjechał łaskawie pół godziny po czasie, naładowany na maxa! do tego kierowca wariat tak raz przyhamował,że mnie zbierali z podłogi - na szczęście się nic nie stało. Nawet jedna kobieta się potem zlitowała i ustąpiła mi miejsca..... chwilę temu dotarlam i mam dość....

Łukiem się nie przejmuj.
A sytuacja z tramwajem - okropna. Tym ludziom, którzy sobie siedzieli kiedy ty stałaś powinno być wstyd!

nanulika, buuu...dobrze że już w domku!

ja dziś usłyszałam słowa krytyki w autobusie że nie ustąpiłam miejsca starszej pani..a przecież młodsza jestem..ale zacisnęłam zęby i rozpięłam kurtkę,żeby babom na złość zrobić i dalej siedziałam wygodnie:tak: ich komentarz "co ta telewizja z młodych ludzi teraz robi" ..

Mnie się nasuwa, co ta telewizja robi ze starymi :no:

Ja mam mega bęben z przodu... najpierw idzie moj brzuch, potem cycki a na koncu ja... i kazdy mnie widzi.... i czesto mi miejsca ustepują w autobusie, a w kolejce jak stoje to ekspedientki wołają bez koleki.... (zobaczyć wsciekłe mordki starych bereciar -bezcenne)

Byłam dzis na cudownym spacerze z moim R i z Asia:) super, 2h łazenia po lesie, polach.. delektowałam sie błękitnym niebem i cudownym słonkiem :) tego mi było trzeba... naładowałam akumulatorki :p)

Super, że jesteś naładowana. Po tych stresach zasłużyliście sobie!!!

Ja jestem padnięta.

reklama
citrus ona uwielbia tą bajkę, a ja nie wiem co w niej widzi...

gdzie ta zapo? O JESTEś

POTWORNA ZGAGA... CO ŁYKNĄĆ? ale nie tabletki bo nic nie mam...

Do góry