reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

ewelinka dobrze ze juz przynajmniej lepiej sie czujesz.my na tym samym etapie ciazy jestesmy, tez koncze dzis 31 tydz i tak samo widze opoznione jestesmy z ta glukoza. Ja wynikow tez jeszcze nie odebralam ale jutro juz pojade i mam nadzieje ze jest ok. Za Twoje wyniki tez kciuki trzymam!!! a ja wciaz czekam na jakiech ruchy dzidzi i dalej nic:/ Cos mnie to dzisiaj niepokoi bo zawsze taka rozbrykana była...

reklama
aneta dokladnie obie opóźnione z tym badaniem wszystkie juz dawno po:)ja to mialam nadzieje ze mnie to badanie ominie bo moj gin tego badania nie kaze robic,ale ze wzgledu na kg starszego synka bylam zmuszona to zrobic.ogolnie to teraz sobie tak mysle ze jakby mi wyszla ta cukrzyca to by byla jakas masakra,wizyty u diabetologa mierzenie cukru itd.a ja ledwo z domu sie ruszam,do lekarza mam daleko trzeba jechac czekac.az mnie strach ogarnal przed tym:no:

Jeszcze mi się w ciąży nie zdarzyło by ktoś mi zaproponował, że przepuści mnie w kolejce lub ustąpi miejsca w autobusie, a wcale nie mam przecież małego brzucha. Nie wiem co się z ludźmi porobiło, bo pamiętam, że jak jeszcze dojeżdzałam do liceum to po wejsciu do autobusu kobiety w ciąży zaraz moi znajomi na baczność stali, podchodzili, pod rękę brali, zakupy pomagali załadować itp. No ale wśród osób starszych znieczulica kompletna, zwłaszcza wśród schorowanych 40-50 latków

ewelinka nie ma co sie martwic na zapas, musi byc dobrze!!! A Ty tak dlugo na te wyniki musisz czekac az do piatku? ja robilam w sobote to badanie ale i w sobote moglam odebrac tyle ze nie chcialo mi sie jechac 3 raz tam i odbierac. Jutro jade to zobaczymy co tam wyszlo.

Ja mam mega bęben z przodu... najpierw idzie moj brzuch, potem cycki a na koncu ja... i kazdy mnie widzi.... i czesto mi miejsca ustepują w autobusie, a w kolejce jak stoje to ekspedientki wołają bez koleki.... (zobaczyć wsciekłe mordki starych bereciar -bezcenne)

Byłam dzis na cudownym spacerze z moim R i z Asia:) super, 2h łazenia po lesie, polach.. delektowałam sie błękitnym niebem i cudownym słonkiem :) tego mi było trzeba... naładowałam akumulatorki :p)

aneta niby w czwartek po poludniu ale nie ma mi kto ich odebrac bo m na 2 zmiane idzie.no tez jestem zaskoczona bo juz raz w tej przychodni robilam badania na poczatku ciazy i na drugi dzien byly a teraz to nie wiem czemu tyle czekac trzeba.no nic trzeba czekac i starac sie nie martwic:)

nic nie piszcie o spacerach bo mnie w tym łóżku rozniesie i wystrzelę w sufit!!!!:-(
przeżywam ostatnio długotrwały głęboki szok że mój M taki miły chodzi, mniej się denerwuje o pierdy, cierpliwie słucha wszystkiego co mam do powiedzenia, aż i ja spokojniejsza jestem:-) spodziewałam się czegoś innego bo przecież od 20:00 do 12:00 pomieszkuje z nami mama:szok: obydwojgu nam ciężko znaleźć często jakąś rzecz, bo mama ma niespotykaną zdolność wprowadzania subiektywnych zmian nie pytając nas o zdanie ale trwamy w postawie "jeszcze trochę- damy radę", tym bardziej, że to duża pomoc!

kosmetyki do wyprawki zamówiłam w aptece DOZ online, korzystałyście? super sprawa i 0zl za przesyłkę!!, jeszcze znajdę chusteczki i pampery na allegro i git- wszystko!!!

Aisha te pomiary często się mylą nawet o kilka tyg, o kilkaset gram..

nanu uważaj na siebie w tych tramwajach! kierowca kalosz!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak już zrobisz prawko to będziesz sama pomykać i żadne opóźnienia tramwajami nie będą cię ruszać!!

noirel niestety ludzie nie są świadomi zagrożeń dla kobiet w ciąży. czasem mi się wydaje że młodzi są bardziej skłonni pomóc czy zwolnić miejsce niż ci starsi...

coś wczoraj pisałam że zgagę mam rzadko... no to mam dziś. zamiast na czczo wypiłam cytrynę z wodą trochę później i się doigrałam!!!

rozwalił mnie ten obrazek dzisiaj

226580_425111170911574_251901162_n.jpg

reklama
Do góry