reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Pam przykro mi:( gdybys nie robila tego testu nawet bys nie wiedziala ze jestes ech

dzewelajna ja mam jutro wizyte i tez mam duze obawy:(

NO ja tez poki co nie chodze do malej:) siedze w domu ale strasznie mi sie nudzi ale czekaja garnki do mycia ktore srednio lubie myc...
A ja jak zwykle przed wizyta prawie objawow nie mam:(

Aska:) zdazysz do leciec do ubikacji bo ja bym nie zdazyla :D

Gosiulek.majowy witaj:) z testami owu to roznie jest:)

nanulika ty korespondujesz meilowo a ja telefonicznie:D

perelka jeszcze nie musiałam biec, ale się właśnie nad tym zastanawiam - czy dobiegnę. Najwyżej zostawię po sobie ślad na wykładzinie.

Iownka będzie dobrze, wytrzymasz :) ja tez nie mogę się doczekać usg..

Citrus masz racje czosnek najlepszy.. :-)

Hej dziewczyny ;)

Ale lecicie 2 dni mnie nie bylo i 22 strony do nadrobienia, niewiem kiedy zdolam to wszystko przeczytac :-D

Hmmm.... i po weekendzie, wszyscy powiadomieni o dzidzi, jedni szczesliwi inni mniej , no ale coz nie wszystkim da sie dogodzic :) I mnie cos chorobsko bierze, gardlo zaczyna mnie bolec i kaszelek :( A dzisiaj jeszcze na uczelnie musze jechac bo juz 2 tyg nie bylam.

Pam tak mi przykro kochana , tule mocno :*

I witam wszystkie nowe majowe mamuski ;)

Ide robic grecka moussake na obiadek bo dnia mi zabranie przez to lezenie w lozku :(

Citrusku powodzenia pierwszego dnia w pracy i daj znac jak bylo :-)

dziewczyny nie wiem czy nie przyspiesze na dzisiaj wizyty okropnie mnie bolalo podbrzusze:( szybko wzielam nospe normalnie jakbym miala okres dostac w dodatku rano cos poczulam mokro wystraszylam sie a tutaj sluz rozciagliwy nie wiem co robic:(

mamolinka90 u mnie tak samo.. powiedzieliśmy w rodzinie a babcia na to smutnym głosem: ale ja już mam 6 prawnuków.. ;p nie spodziewałam się takiej reakcji ;)

reklama
perelka86 bóle podbrzusza to normalne, mi lekarka powiedziała, ze jak bardziej boli ( ma prawo!) to no spe mozna wziac. A śluz też podobno normalne, niektóre kobiety całą ciąże tak mają.. więc się nie denerwuj. ale jak masz możliwość iść szybciej do lekarza to idź na pewno będziesz spokojniejsza.

Do góry