reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witam sie i ja przy kawce:)
wikkii - masz rację! boskie słońce dzisiaj we Wro:D uwielbiam!
Nia - kciuki zaciskam&&&&&
Aśka - super że tak się udało z dziewczynami. Contratubexem smarowała moja ciocia moją kuzynkę od lat. Teraz kuzynka ma 23 lata ale jako bobas mały ściągnęła ze stołu na siebie gorącą herbatę. Z tego co wiem to mimo,że poważnie było i długo w szpitalu leżała, i przeszczepów kilka było - to jednak ślady pozostałe nie są wielkie.... będzie dobrze!

Ja się w sumie wyspałam, ale ten ból bioder zaczyna coraz bardziej mnie męczyć....
nie mam pomysłu co na obiad.....

reklama
Też słyszałam o Contratubexie same dobre rzeczy!

A jaka dumna z siebie chodzę od ranaaaaaa... :cool2: W nocy dobrałam się do nibynóżki, a samiec aż nogami przebierał :cool2:

No dobra, a teraz na serio. Jadę za godzinę na USG żył mojej prawej, pooranej żylakami nogi. Mam trochę stracha, chociaż strzelam sobie w brzuch Clexane, więc żadnych nawet śladów zakrzepicy być nie powinno. A przed pierwszą ginekolog. O Boże, o Boże, o Boże, niech się okaże, że wszystko jest w porządku, żebym nie musiała JESZCZE BARDZIEJ LEŻEĆ... Mam nadzieję, że dostanę receptę na następną dawkę Clexane, coś na hemoroidy i zaparcia... i że się dowiem wszystkiego, co chcę wiedzieć. Nie ma nic gorszego, niż wyjść od lekarza i mieć świadomość, że nie rozwiało się wszystkich wątpliwości.

ja już po śniadanku i swoim zwyczajem chyba sobie drzemkę zrobię.Suka z chodzeniem jest w miarę ale stać nie może wcale i przy załatwianiu się ...siada...ale dalej tragedii nie ma.jako że jest ciepło to już jej na noc nie zamykamy,tylko dziś jak na złość drzwi zamknęły jej się przed nosem i nie miała jak wejść do spania,więc...podrapała drzwi z drugiej strony ...dla odmiany:baffled: my wczoraj cały dzień spędziliśmy na allegro wybierając materiały do łazienki ,część już zamówiliśmy,kibelek czarny,umywalka nablatowa czarna do tego mozaika czarna i taka jakby szara z drobinkami kolorowymi,już się nie mogę doczekać,mam nadzieję że dzieciakom się spodoba.:-)
Cytryna ja wczoraj też w końcu dorwałam R....albo raczej sam nie wytrzymał i pozwolił się dotknąć dwa razy:-) a za wizyty &&& oby szew mocno trzymał

Ostatnia edycja:
musimy zrobić łazienkę dla dzieci,bo do naszej muszą wejść przez sypialnie :baffled: zresztą ja z małym na początku będę na piętrze więc będzie mi bliżej

Witajcie dziewczyny!
Dla mnie to pierwszy dzień zwolnienia, które planuję ciągnąć już do porodu. W sobotę byłam na wizycie i lekarz ucieszył się z takiego postanowienia :)

Jak miło wyprawić A. do pracy i zasiąść w łóżku z miską musli z owocami i sobie poleniuchować ;) Udało mi się nadrobić Was ale już nie pamiętam co miałam odpisać Wam :( Poprawię się jak będę regularniej odwiedzać Was tutaj :tak:

Plan na dzisiaj to spacer w lesie z psem (niech się wylata bo przybyło jej kilka kg po tygodniu u teściów, jak byliśmy na urlopie), obiadek (dzisiaj gotuję kurczaka curry z mlekiem kokosowym i płatkami migdałowymi z ryżem) oraz pranie.

Miłego dnia!!!!

musimy zrobić łazienkę dla dzieci,bo do naszej muszą wejść przez sypialnie :baffled: zresztą ja z małym na początku będę na piętrze więc będzie mi bliżej

pewni jesteście czarnych płytek? nie żebym zniechęcała - bo sama uwielbiam czarne łazienki, ale nawet ostatnio na swoim blogu pisałam o czarnych łazienkach i pytałam o ich praktyczną stronę użytkowania - zgodnie komentujący orzekli,że niełatwa sprawa (zacieki z wody itp)

Cytryna Ty jak coś o tej nibynóżce powiesz to mój brzuch się uspokoić nie może - bo nawet jak mała śpi to po takim śmiechu się budzi....

A właśnie urządziła sobie jakąś imprezkę, bo tańczy już dobre 30 min - na szczęście nie kopie mnie boleśnie ale cały brzuchol faluje i przybiera tak nienaturalne kształty:szok:

Noirel dziękuję za troskę! już lepiej psych, brzuch niestety boli.
ale zrobię sobie prezent w postaci nowiutkich bucików i mam nadzieje,ze do maja pożegnam nerwa :-p
moje przyjaciółki mają bialo-czarne i łazienki i są zadowolone.
ja po swoich doswiadczeniach w poprzednim domu (co zresztą już Wam pisałam) jestem za neutralnymi kolorami. i tak też zrobiłam w tym mieszkaniu.
Wiikki u nas też słoneczko. fajnie ,że dobrze Wam się mieszka.
Citrus kciuki za wizyty!

a Asia tak się cieszę ,że z dziewczynami już zdecydowanie lepiej no i że się przeszczep przyjął!

reklama
Nanu ciężka sprawa z moim R...jak ma wizje to nie ma mocnych,a że pedant jest straszny to pewnie będzie tam siedział i czyścił na błysk.wybraliśmy taką MOZAIKA SZKLANA MIX CZARNY płytki, dekor (3009189706) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. do tego MOZAIKA SZKLANA BIAŁA HOLOGRAM płytki, dekor (3004111209) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a i jeszcze do tego płytki gładkie czarne i białe

Do góry