reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

noirel suuuper mi się strasznie to podoba, mam nadzieję, że wrzucisz jakieś foto jak skończycie .... jestem bardzo ciekawa efektu końcowego

reklama
Mój też się upierał, żeby kupić duży telewizor (mnie zupełnie nie zależało, bo ja praktycznie nie oglądam) i on będzie go wycierał, pucował 2x dziennie.
Nie skomentuję:sorry2:

Noirel - piękna ta mozaika! Ja też jestem fanką biało-czarnych łazienek.... :tak:

Aśka - super że dziewczynki Twoje zdrowe! Na pewno śladu nie będzie Trzymam za to kciuki!
Framama - oby dobry nastrój towarzyszył Ci do końca ciąży! Jakie buty kupujesz? Pochwal się ;-)

Witam ze słonecznego Gdańska:-) kurza twarz, że też teraz kiedy robi się tak ładnie za oknem będziemy z małą uziemione w domku:no: No nic jak mus to mus....najwazniejsze, żeby wyzdrowiała. Ja chce już maaaaj....chce sadzić nasionka w ogródku:-D a zaraz potem mogę rodzić;-)

A ja wiem, że są takie pedanciki :) hmmm mój mąż do nich należy :)
On po wejściu do mieszkania po pracy nie usiądzie tylko odpala odkurzacz i mopa i jedzie po podłogach :-) więc wiem, że tacy faceci też istnieją :szok:

Witajcie wielorybki :-)
U mnie cudne słoneczko, więc muszę jakoś się ogarnąć i pomyśleć co z tym zrobić.
Rano zaliczyłam już laboratorium i teraz kawką się delektuję.

Zapo, tak jak napisałam, do maja, znaczy do porodu bede pracować,no moze z parodniowym zwolnieniem lekarskim przed,zeby zregenerować siły:-)
A potem całe 60 dni macierzyńskiego:confused:

Aska, tez mam kepy;-)

O-O
////
ale szaleństwo. A co potem? Niania? Kurcze okropnie krótki ten macierzyński.

Nia trzymam kciuki, żeby nic ci w tym szpitalu nie znaleźli. Wracaj szybko w 2-paku!!!

Aśka super, że przeszczep udany. Ja contratubeksem tatuaże smarowałam do wygojenia i też byłam zadowolona.

Nanu kuchnia rozgrzebana w dalszym ciągu. Małż pojechał na jakąś awarię i tak zostawił. Mało, że mieszkanie zastawione, to jeszcze klatka schodowa. Zastanawiam się kiedy sąsiedzi zaczną bunt :baffled:

Noirel fajne płytki. Tylko ja bym się czarnych bała ze względu na dużą widoczność każdej kropli wody.

Cos miałam jeszcze napisać, ale nie pamiętam...

Aśka piątka! skądś to znam:-D zwłaszcza teraz jak jestem w zaawansowanej ciąży;-) nie pozwala mi dotykać odkurzacza ani mopa:-)
Wcześniej oboje byliśmy bardzo ,,porządniccy,, ale mi przez tą ciąże się pozmieniało:-) Do gotowania też złoty chłopak;-) ba ostatnio nawet częściej kucharzy ode mnie:zawstydzona/y:

hehe u nas to ja bym musiała czyścić:) S czasami mnie zabija jak rzuca (niby w żartach) tekstem: po co sprzątać, kiedy zaraz i tak się nabrudzi?:p
Owszem sprząta i pomaga, nie mogę narzekać, ale większym pedantem u nas w domu jestem zdecydowanie ja! szczególnie już jeśli chodzi o kuchnię.

a płytki bardzo ładne noirel! i jak masz męża pedanta to pewnie, nie ma się co zastanawiać! ciemne łazienki są piękne!

reklama
Witajcie dziewczynki:)Uff doczytalam was a duzo tego bylo jak na jeden dzien ale tutaj to normalka:-)oczywiscie jako ze mam skleroze polowy postow juz nie pamietam za co bardzo przepraszam:zawstydzona/y:

George normalnie szacuneczek ze masz sile i przede wszystkim chceci do maja pracowac.i faktycznie strasznie króciutki ten macierzynki a co potem zrobisz z 3miesiecznym dzieciatkiem?????

Aska super ze przeczczep sie udal i ze w miare szybko sie goja ranki:)

Noirel plytki sliczne,az ciekawa jestem efektu koncowego.My tez bedziemy lazienke robic ale ja to mysle o bialych plytkach i dekorach z duzych kwiatow czerwonych albo czarnych,no ale u mnie to jeszcze troszke czasu na przemyslenia:)

U mnie ze sprzataniem jest tak ze moj m sprzata a jakze odkurza zmywa naczynia ale podloge umyc to musze go sila teraz zmuszac bo jemu nie przeszkadza jak panele tydzien nie myte przeciez nie widac brudu:wściekła/y:
No u mnie tez slonko sliczne az pojechalam z m chlopakow do przedszkola zawiesc i sie wkurzylam przy tym,bo kazda osoba zaskoczona ze ja jeszcze nie urodzilam a jak powiedzialam ze mam dopiero na maja to sie za glowy lapali.nosz kurde masakra mam wielki brzuch i wogole jestem wielka ale zeby az tak:wściekła/y:

Do góry