reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć dziołchy z rana ;-)

Piję kawkę i właśnie mam zamiar doczytać resztę wątków, bo wczoraj tylko główny ogaranęłam :-p

reklama
kurcze w nocy musialam wstawac do syna bo oczywiscie kolderka spadla i sam zapomnial do czego raczki i po tym miala 3 dosyc dlugie skurcze, teraz nic, moj gin na urlopie jade wczesniej do tego szpitala niech mnie przebadaja

George- a po tych 60 dniach macierzynskiego dziecko do przedszkola czy niania? jak planujecie ?

fiolkowa- ja tez dzis planuje pranie dla dziecka robic :)

nanulika- ja tez wlasnie mysle czy nie kupic zwyklego recznego laktatora a elektryczny w razie potrzeby po porodzie, w sumie nie wiadomo czy sie przyda i po co tyle kasy odrazu wyrzucac

kessy- nie mialam, ale podobniez w ciazy sa one tez typowe i wychodza znacznie czesciej niz normalnie, zapytaj moze lekarza jak sobie pomoc

Kitka- zdrowka dla corci

dzień dobry :)

Ale dziś piękny dzień, słoneczko, czuć wiosnę, naszą długo oczekiwaną :)))
Ja już po śniadanku, mąż odprawiony do pracy, czas zająć się sobą, czyli lumpiki a później fitness :)
Miłego dnia życzę, trzymam kciuki za udane wizyty &&&

witam sie i ja....
Po cudownie przespanej nocy (trzeciej z rzędu!).Czuje sie w końcu na siłach cos zrobić,z grypska został katar (pikuś).Siedze przy herbatce (ja i herbata?!czego to sie dla małej nie robi) i czekam na męza,wraca z pracy i ma prowiant do domu przywiezc:-D
Jest tak ładnie na dworze,że nie wiem co z tym fantem zrobic:-) Znowu spacerrrrrr:-) Powiem wam,ze chciałabym zeby bylo juz jutro,ta wizyta i "kawa na ławe".no coz...oby do jutra.

Nia jedz,jedz wczesniej!Trzymam kciuki co by wyszlo ze wszystko pieknie,ładnie i w porzadku!!

Aska:) hej hej!!powodzenia,tu jak zwykle masowa produkcja:szok: Co kochana u ciebie??Jak dziewczyny?

citrus niech ci lekarz przepisze czopki albo masc na te hemoroidy....do porodu sie zagoi:-D

wikki fitnes? Boze...mnie sama mysl zmeczyla:sorry2:szacun!!

Witam o słonecznym, choć trochę mroźnym poranku,
a mi komp padł przed kilku dniami, coś z płytą główną, ale dobrze, że mój m oblatany w te klocki, to postawił go na nogi. Jestem po pierwszej prawie w pełni przespanej nocy, niesamowite, nawet duszno aż tak bardzo mi nie było.
Przy kakao poczytam Waszą wcześniejszą produkcję i życzę wszystkim udanego dnia.

Dzięki Noelle :)
Wszystko ok, dziewczyny już idą do szkoły, u Pauli przeszczep się przyjął (uffffffffffff) teraz to wszystko tylko trzeba smarować maściami, żeby blizny były jak najmniejsze albo, żeby nie zostały wcale :-)

Aśka super,bardzo się cieszę,a napisz jakie maści używasz,znalazłaś tą ze srebrem może?

Cytryna hemoroidy wyleczysz,od porodu też mogą się zrobić,bo sn to duży wysiłek,ale potem się zaleczy,ja miałam "szczelinę" sama nie wiem co gorsze ,długo myślałam że to hemoroidy,ale lekarz mi pomógł

Nia &&&

Framama jak się czujesz?

Noirel używamy contractubex - jest dość drogi (bo tubka 50 gr kosztuje 66 zł) ale czytałam o nim sporo dobrego. I na razie kupuję go w zwykłych aptekach ale znalazłam go w aptekach internetowych i można go nabyć po 40 zł - więc muszę złożyć zamówienie na większą ilość i nie przepłacać ;-)

Właśnie wcinam śniadanie - wczoraj zrobiłam sałatkę warzywną mniam....

reklama
witam sie i ja :)

Nia- &&&&&&&&&& aby wszystko bylo ok

Aska- super wiadomosci

Citrus, Kessy- ja walcze z hemoroidami od 1 porodu, w kryzysowych sytuacjach pomagaja czopki i masc proctohemolan (nie wiem czy tak sie to pisze), w szpitalu dostawalam hemorectal (tez ok)

Framama-oby do wiosny i od razu humor bedzie lepszy

Elsa-sloneczko ladne...tylko ten wiatr :-(

Do góry