ufff doczytałam!
Natalia_bis jak tam w szkole rodzenia?
Wikkiii gratuluję mieszkanka i 8 miesiącaJ
Sembo jak tam mężowe ciasto się udało?
NIa 3mam kciuki żeby te skurcze się uspokoiły…
A propo ciążowego zapominalstwa, dziś postawiłam na blacie obok zlewu blaszkę po pieczonych ziemniakach (chciałam żeby się odmoczyła) i odkręciłam wodę, i co? I poszłam ogarniać stół – jak wróciłam pół kuchni pływało – oczywiście się przelało….
Zapominajka – a jak tam te meblowe wojaże? Widać już koniec?
Chmurka – kciuki za malowanie, nie zazdroszczę bajzlu…
Ardzesh – jak tam losowanie?
Co do gotowania facetów to Wam zazdroszczę
Sembo i
Citrus. S może nie jest kompletną nogą w temacie, ale c udów też nie tworzy, generalnie w kuchni rządzę ja, a on jak musi bo ja np. nie mam czasu albo sił. Dziś byli znajomi na obiedzie – postawiłam na tradycyjnego kurczaka, sałatę i pieczone ziemniaki z jogurtowym sosem czosnkowym. A i pieczareczki jeszcze do tego. Tu część w wersji przed pieczeniem, po upieczeniu zdjęć już nie zdążyłam zrobić

:

Kitka kciuki za córeczkę, niech zdrówko jej szybko wraca!
Witaj
juliaa92
Aniaczek zazdroszczę tej działki!
Citrus ja już dawno depilację powierzyłam S.
a ja dopiero kompa włączyłam, od rana najpierw wyprawiałam siostrę do Niemiec, potem ogarnialiśmy mieszkanie, potem obiad, przyjechali znajomi z 15 miesięczną córeczką i pojechali z pół godziny temu...
kolejna porcja ciuszków do nas trafiła, niektóre cudeńka! Dostał się też ręczny laktator aventu i podgrzewacz do butelek.... tak więc w razie akcji zastój na początek laktator mam, elektryczny kupię po porodzie jeśli będzie potrzeba....
Ja czuję się ok tylko śpi się coraz trudniej. I coraz bardziej dokucza mi to kłucie w okolicy górnej części lewych żeber.... nie mam pojęcia co to jest, ale męczy już 2-3tyg jak siedzę...:/