reklama
Nia
Fanka BB :)
Zazdroszczę gotujących partnerów. Mój niestety w niektórych pracach domowych wykazuje absolutny brak talentu, a nawet podstawowych umiejętności![]()
witajcie w klubie, moj potrafi zamrozona pizze do piekarnika wlozycaż wam zazdroszczę jak piszecie o gotujących facetach.. mój ledwo odgrzać potrafi- matka żadnego syna gotować nie nauczyła. mój woli kabelki, śrubki i siedzenie w garażuale w sumie to podwójny sukces że tak sobie dobrze radzi w zastanej sytuacji
dziś znów rodzice przyjechali- mama ubranka dla Martusi prasuje
![]()
mimo spiec zazdroszcze jednak pomocy ze strony twojej mamy, moja oczywiscie tez by pomogla gdyby nie km
j-ulka- nie stresuj sie, z fikolkami dziecka roznie bywa i chyba nie do 28 tygodnia, gdyz w 28 moje dziecko lezalo glowa w dol a w piatek 30+1 bylo i jest glowa do gory- wiec fikac potrafia dlugo
j-ulka
A kiedyś namiętnie oglądałam program "ciąże z zaskoczenia" jak to baby lądowały na IP z niesamowitym bólem brzucha lub nerek i diagnowzowali u nich poród. Program rewelacyjnykobiety przechodziły całą ciążę bez wiedzy o niej
![]()
W jednym odcinku nawet kobieta miała niestrawności i straszny ból brzucha, usiadła na kibelek, i zamiast kupki do kibelka wpadło dziecko![]()
szkoda, że nie oglądałam tego programu, bo jakoś trudno mi uwierzyć, że kobieta nie czuje że jest w ciąży, a już ten kibelek przebija wszystko

Witam 
Podczytuje Was od wczoraj ale dzis postanowilam dolaczyc do Waszego grona
Obecnie jestem w 32 tyg ciazy
Termin 30 kwietnia / 1 maja

Podczytuje Was od wczoraj ale dzis postanowilam dolaczyc do Waszego grona
Obecnie jestem w 32 tyg ciazy
Termin 30 kwietnia / 1 maja

aniaczek
Wróciliśmy z działki, fajnie było, słonecznie, ale jeszcze jednak nie ciepło.
Sambo no to pełny podziw dla męża kucharza
Mój też pichci, ale to po pierwsze musi go nelecieć i nie aż takie dania jak Twój!
Kitka zdrówka dla niuni.
Witaj juliaa92
Spiąca się robię, ale nie chciałam bym drzemać w ciągu dnia, żeby nie mieć problemów w nocy.
Sambo no to pełny podziw dla męża kucharza

Kitka zdrówka dla niuni.
Witaj juliaa92
Spiąca się robię, ale nie chciałam bym drzemać w ciągu dnia, żeby nie mieć problemów w nocy.
Noelle1986
juliaa witaj!podobne terminy mamy:-) kogo w brzuszku nosisz??core czy syna??:-) napisz cos o sobie!!
a.ja dzisiaj tak leniwie ,ze az nieprzyzwoicie:-/
meza wlasnie do pracy poslalam a ja ogarne siebie bo zaxzynam straszyc..
a.ja dzisiaj tak leniwie ,ze az nieprzyzwoicie:-/
meza wlasnie do pracy poslalam a ja ogarne siebie bo zaxzynam straszyc..
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witaj Julia92;-)
Podziel się: