reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Jasna cholera, a ja już miałam pysk roześmiany gdy Pam napisała, że dwie kreski, a tu otworzyłam następną stronę i takie wieści :-( Pam, Kochana, strasznie mi przykro!

reklama
Pam strasznie mi przykro :(

Ja do soboty nie wiedziałamco to mdłości. A teraz mam je 24 h na dobę :-( Do tego muszę chodzić do pracy.
Ta ciąża jest całkiem inna niż pierwsza, przy pierwszej nawet raz mnie nie zemdliło.

Witam wszystkie nowe mamusie :)

Dzieki dziewczyny. Szczerze mowiac nie nastawialam sie bo to krwawienie bylo za mocne... no ale moze na czerwiec sie uda... a jak nie czerwiec to lipiec... to nie koniec swiata...ale boli

Aśka

Ja mam identycznie... W pierwszej ciąży wszystko bezobjawowo a teraz? Mdli cały czas, brak apetytu ale trzeba jeść...eh

Pam

Przykro mi:( Następnym razem się uda.Ściskam

No hej laseczki!!
Melduje sie w lepszej kondycji i nastroju. Kurde....a tu takie wiesci na wejscie:
pam_x_pam przykro mi kochana,tule ogromnie:*

Witam nowe majóweczki-troche sie Was tu nazbieralo pod moja dwudniowa nieobecnosc:D

Ostatnia edycja:
witam poniedziałkowo - jeju jak mnie dzisiaj zaczęło mulić ... bleee......
siedzę w pracy i cały czas mam wrażenie że niedługo będe musiałą lecieć do kibelka...

do tego wszystkiego jeszcze łaaaa... cały czas ziewam

w środę USG - boję się, że będzie puste jajo jednak.....
ehh... im blizej wizyty tym bardziej myślę - mam nadzieję na bijące serduszko ale nie nastawiam się aż tak bardzo jak ostatnio

pam bardzo mi przykro ....

a ja dziś zostałam w domu.
tak mnie jakoś brzuszek pobolewa. pewnie to normalne. ale wolę dmuchać na zimne.
a lenichowanie mi się należy ,a co tam.

reklama
Do góry