reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
melduje że u mnie pogoda też do dupska, szaro, chłodno, ponuro i angielsko... A najgorsze że prognozy nie wróżą poprawy przez następny miesiąc ... Muszę się wyprowadzić gdzieś w bardziej słoneczny klimat bo tu bankowo zalicze depreche.
eklerkaa
Ullana - dokładnie o to mi właśnie chodziło że słowo wpadka to nie tylko nastolatki z pierwsza lepszą poznana osoba i po pierwszym razie... Ja też nie byłam zachwycona pierwsza ciąża miałam wtedy przecież tylko 19 lat...szkole, studia, zabawy. Też się zabezpieczalismy, bałam się rodzicom powiedzieć.. Bo zawsze Ania najlepsza i we mnie mieli nadzieję że COŚ ZE MNIE BĘDZIE, a tu buuuu ANIA W CIĄŻY. Przez tydzień nie mogłam się ogarnąć płakałam i płakałam. Dostałam od ojca najgorsze słowa które do końca życia zapamietam (szczerze mówiąc wolała bym dostać w pysk) Ale to bylo i minęło i jestem dzięki temu szczęśliwa teraz. Dziecko tak potrafi zmienić człowieka o 180 stopni i tak było że mną. Po miesiącu nawet sobie nie wyobrażałam by juz w tej ciąży nie było pokochalam w dniu kiedy poszłam na usg i zobaczyłam bijace serduszko. A teraz jest dla wszystkich oczkiem w głowie. O to Michaś
Załączniki
Ostatnia edycja:
eklerka świetny ten Twój Michaś!
czekam na przyjaciółkę ,ma do mnie przyjechać z dzieciakami bo jej się w domu nudzi.
o 14 jadę po Franie do przedszkola, ma dziś konkurs recytatorski i mówi "Samochwałę"
idę na szybko odkurzć.
w wawie też nieciekawa pogoda.
Kartagina dobrze ,że wszystko już ok!
czekam na przyjaciółkę ,ma do mnie przyjechać z dzieciakami bo jej się w domu nudzi.
o 14 jadę po Franie do przedszkola, ma dziś konkurs recytatorski i mówi "Samochwałę"
idę na szybko odkurzć.
w wawie też nieciekawa pogoda.
Kartagina dobrze ,że wszystko już ok!
ullana
Mamy październikowe 2007
Eklerka - 19 a 30 + to też różnica....moi Rodzice cieszyli się dosłownie, jak głupki, bo już mnie na straty spisali, a że z przypadkowym facetem...nieważne, ważne, że wnuka będą mieli....a ja w totalnej depresji byłam
19 lat to niewiele, ale do macierzyństwa różnie się dojrzewa, dobrze i ja dojrzałam
Citrusku - moja siostra po porodzie cc miała taki potworne zaparcia...karmiła, więc nie posiłkowała się farmakologią, tylko naturą....a wypróbowała chyba wszystkie babcine sposoby
w końcu pomogło jej - tarte jabłko, takie utarte na tarce dla niemowląt
o takiej
TARKA DO JABŁEK SZKLANA (3054078765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
może to ma jakieś znaczenie....może to wypróbuj, bo to naprawdę męczarnia:-(
19 lat to niewiele, ale do macierzyństwa różnie się dojrzewa, dobrze i ja dojrzałam
Citrusku - moja siostra po porodzie cc miała taki potworne zaparcia...karmiła, więc nie posiłkowała się farmakologią, tylko naturą....a wypróbowała chyba wszystkie babcine sposoby
w końcu pomogło jej - tarte jabłko, takie utarte na tarce dla niemowląt
o takiej
TARKA DO JABŁEK SZKLANA (3054078765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
może to ma jakieś znaczenie....może to wypróbuj, bo to naprawdę męczarnia:-(
eklerkaa
eklerka świetny ten Twój Michaś!
Nie wim czy zauważylaś Twoja Frania ma fajny dzisiaj dzień 3 latka 3 miesiące 3 tygodnie i 3 dni Hehe
Witam wszystkie majowe mamusie, może troszkę późno, ale ja również spodziewam się maluszka w maju.
Mam już synka, który ma 2 latka i 2 miesiące, teraz będzie córeczka.
Do tej pory brakowało mi czasu na udzielanie się na forum, bo cały czas pracuję. Przy pierwszej ciąży było na to więcej czasu . No znalazłam temat o cukrzycy ciążowej, bo mnie to też dotyczy, więc się odzywam, bo nie chcę tylko podczytywać.
Pozdrawiam wszystkie mamusie.
Mam już synka, który ma 2 latka i 2 miesiące, teraz będzie córeczka.
Do tej pory brakowało mi czasu na udzielanie się na forum, bo cały czas pracuję. Przy pierwszej ciąży było na to więcej czasu . No znalazłam temat o cukrzycy ciążowej, bo mnie to też dotyczy, więc się odzywam, bo nie chcę tylko podczytywać.
Pozdrawiam wszystkie mamusie.
eklerkaa
Daniela - WITAMY w MAJOWKACH i gratuluje córeczki
Ewelinkaam
Daniela witamy w gronie mam majowkowych i rowniez gratuluje coreczki
reklama
Noelle1986
Daniela witaj wsrod Nas!!
U mnie tez pogoda do du...tak przynajmiej z okna wyglada,bo oczywiscie nosa nie wytykam.Termometr pokazuje 6st.-brzmi ładnie,ale pochmurno i nie fajnie.Wysłałam męża na zakupy,mam nadzieje,ze kupi wszystko Jak dobrze,ze ma te pare dni wolnego bo nie wyrabiam juz z tym przeziebieniem.Swoja droga jak ja mam utuczyc to moje dziecie jak od tygodnia walcze z grypa??????
U mnie tez pogoda do du...tak przynajmiej z okna wyglada,bo oczywiscie nosa nie wytykam.Termometr pokazuje 6st.-brzmi ładnie,ale pochmurno i nie fajnie.Wysłałam męża na zakupy,mam nadzieje,ze kupi wszystko Jak dobrze,ze ma te pare dni wolnego bo nie wyrabiam juz z tym przeziebieniem.Swoja droga jak ja mam utuczyc to moje dziecie jak od tygodnia walcze z grypa??????
Podziel się: