reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dziękuję dziewczyny,
dziś właśnie miałam wizytę u ginka i Malutka (planowane imię: Dominika) waży już 1,5 kg - czyli ani za dużo ani za mało i w ogóle wszystko jest w najlepszym porządku - a miałam obawy przez tą cukrzycę - niby przeważnie daję radę utrzymać cukry w normie, ale waga zleciała - od początku ciąży tylko 2,5 kg na plusie. Mnie to akurat nie przeszkadza, bo przed ciążą miałam trochę za dużo, ale ulżyło mi dopiero jak lekarz pomierzył Malutką i zawyrokował, że jej nie głodzę. :-)

reklama
co doczytałam do końca to następna strona się pojawiała:-)

ALG ale miałaś nocke, nawet tak jakoś niemrawo pisałaś:)

O matko kochana, widzę że wy wszystkie dziewczyny powariowałyście o 5 rano!!!!!!!

Framama dziękuję ci bardzo!oprócz moich wczorajszych jelit jest całkiem nieźle! posiew dziś odebrany, wykazał nieszczęsnego paciorkowca ale jego to się już nie pozbędę! poza tym czyściutko!na 16.45 do gina:-)

Noelle 8 m-c ale bosko!!!!!
JA ZACZĘŁAM 30 TYDZIEŃ:)

WIKKI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro!

sembo fiolet!!!
a co do pompki elektryczna się sprawdza jak DUżO ściągasz, a do takiego rozruchu polecam ręczną- mniej boli bo sama panujesz nad uciskiem

kessy a ja mam aventa ręczną i też jest super- ściągałam 10 miesięcy co 3 godziny!!!

Elajar ja ostatnią ciążę zakończyłam tak, że już od 4 tygodni powinnam być spakowana:no:

zapo och super dziękuję:)

ullana mama jest codziennie i jak nie jutro to po weekendzie mi to zrobi!!! SAMA W żYCIU!! przecież z łóżka się nie podnoszę. a tą rzeżuchą mi smaka narobiłaś! i mam nasionka!!!

eklerkaa za wcześnie! ty się uspokój kobieto z tymi skurczami!!! a michasiowi cebulę pokrój i zasyp cukrem- syrop super na każdy kaszel!

citrus jak ja ci zazdroszczę że masz plażę blisko...spacerki, powietrze.. ja raz w roku bywam
reklama cię wkurza? no tak- gdzie kraków a gdzie gdańsk i ty jeszcze nosisz chłopa:-D
i nie przeginaj z parciem bo masz szew- może puścić!!!!

Noelle termin na 9. Synek urodził się 2 tygodnie wcześniej dokładnie w sylwestra i nie za ciekawie było - więc mam nadzieję, że tym razem nie trawi mi się weekend majowy ;-)

kartagina noooo 30 tydzień brzmi powaznie!! Kochana juz bliżej niz dalej!!No i oby dalej z takim sukcesem!!

ALG widze,ze Ciebie dopadły dziwne i dziwniejsze przypadlosci:dry: Jakos ten tydzień Nas Majówek nie oszczędza.Zdrowiej i nabieraj sił!

Noooo citrus dowaliłas tą plaża.Pchaj sie tam w tej kolejce,co bedziesz sie narażać. Ja musze sie zebrac i jutro do labolatorium wybrac.tj.mężuch mie zawiezie bo z tym grypskiem co mam to ja za kółkiem mogłabym kogos życia pozbawic i nawet bym nie zauważyła:sorry2:

Daniela ja akurat termin na 1 maja.Wiec nade ma wisi groźba weekendu majowego
laugh.gif
Tylko kto to wie kiedy te Nasze maluszki postanowią sie narodzic??;D

Ostatnia edycja:
Noelle - chciała bym urodzić 1 Maja to taka piękna data. Tym bardziej że ta data jest dnien mojego ślubu więc było by pięknie dostać w prezencie dziecko. Ja naprawdę nie mam ustalonej daty... W polsce jak byłam na usg to na koniec kwietnia w uk na usg na 12 maj, a z okresu który miałam nieregularnie na 4 Maj.

dziewczęta cokolwiek mi nie powiecie w moich uszach słowo 'wpadka' zawsze będzie brzmiało okropnie :) jestem konserwatywna jak turystyczna z puszki.

eklerko mi tez sie podoba:-) Ale jaka date sobie mała wybierze to kto to ja wie:-D Mąż bierze długi urlop od 26 kwietnia.więc w sumie miloby było jakby poczekała do tego czasu...

reklama
Kartagina podaj namiary na ten 1%, bo ja się będę rozliczać w przyszłym tygodniu chyba dopiero
ja dziś wstałam zmęczona, bolą mnie nogi, biodra itd, młody mi dziś od rana stęka, sam nie wie o co więc nie bardzo mam czas usiąść ;/
za to właśnie się pocieszyłam gryzikiem z jagodami :) pychotka
pogoda..niby słonecznie ale wiatr okropny, jak to na pomorzu...
a jeśli chodzi o wpadki... to pierwszego nie planowaliśmy, jak to ja się śmieję wyszło bo było za dużo słońca i wina, albo wina na słońcu ;p
a drugie chcieliśmy z małą różnicą wieku więc specjalnie nic nie robiliśmy żeby nie było no i jest :)

Do góry