reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kartagina możesz na mnie liczyć:-) Co prawda za dużo tego podatku nie będzie ale będę szczęśliwa, że Waszemu synkowi pomogę:-D
Niestety ja jeszcze czekam na pita z Zusu i chyba korzenie zapuszczę z tego czekania:dry: normalnie oni zawsze na wszystko czas mają:wściekła/y:

hehe widze nie nie tylko ja chce dotrwac do rocznego macierzynskiego:-Dswoja droga juz kurcze powinni cos mowic o tej ustawie a tu narazie i w tv cisza i na necie ciekawe czy to wogole przejdzie????

wydawało mi się, że ustawa już jest... i że wchodzi 17 marca... nic nie wiem, żeby było "niepewne". Przecież w styczniu straszne awantury o to były, że dlaczego 17 marca a nie 1 stycznia... awantura właśnie o termin od kiedy bedzie obowiązywać...
Ja nogi trzymam związane i mam nadzieję, że wytrwam :)
moja koleżanka z pracy ma rodzić na dniach więc się nie załapie... i jest wkurzona na maxa, co mnie nie dziwi. między nami 2,5 miesiąca różnicy a ja się łapię ona nie... przykre, nie?

I tak nie wróciłabym do pracy po tych dwudziestu kilku miesiącach macieżyńskiego. Z Milą siedziałam prawie dwa lata i teraz chyba też tak będzie.

dzięki dziewczyny! nie myślałam że jakikolwiek odzew będzie. jak coś to możecie innym znajomym przekazać:-)

ta ustawa wchodzi nie od marca tylko od września i łapią się na nią te mamy które 1.09 będą jeszcze na macierzyńskim stąd się wzięła data 17.03. powinni takie rzeczy ustalać prawem wstecz żeby objąć te kobiety które ewentualnie będą pokrzywdzone, np wszystkie aktualnie w ciąży nie ważne na termin!!!

Ostatnia edycja:
reklama
kartagina, wystarczyłoby żeby ustawa weszła w czerwcu zamiast we wrześniu i by wszystkie z 2013 się załapały.. dobra wola naszych ministrów.. niestety:sorry:

Do góry