reklama
Ja się dzisiaj jakoś tak dziwnie czuję,niby mi niedobrze,ale nie wymiotuję,ale taka fuj jestem...
wiem o czym piszesz... tez miałam wczoraj taki dzień, no tak mi było beznadziejnie i jeszcze strasznie bolała mnie głowa :-(
. Weszłam do gabinetu, mówię że szósty tydzień ciąży i że plamienie mam (no bo zauważyłam w kibelku na papierze, taki żywo czerwony śluz). Lekarka do mnie, że mam się rozebrać i pokazać to plamienie. Na wkładce akurat nic nie było, więc ona do mnie prawie z ryjem, że po co ja w takim razie przyszłam, skoro plamienie w początku ciąży może występować. .
bardzo dobrze, że pojechałaś do szpitala! ja za pierwszym razem tez w 6 tc zaczęłam plamić, zadzwoniłam do szpitala i kazali mi jak najszybciej przyjechać. Na straszną lekarkę trafiłaś
Pozatym dzisiaj ( zaraz ) jadę powiadomić rodziców narzeczonego i porozmawiać o przyśpieszonym ślubie, więc wszystkie swoje plany wiąże już z moim maleństwem Pozdrawiam was Dziewczyny cieplutko )) I życzę dobrego nastroju, mogę swojego trochę oddać bo dzisiaj mam go wieeele
i jak po spotkaniu z teściami
Hej Dziewczyny!!!
Rano pojechalam ambitnie do pracy,tylko po to zeby mnie dziewczyny mogly zbierac z ziemi po paru godzinach. Z fasolka wszystko dobrze. To ja mam odwodniony, osłabiony organizm. Zaliczyłam pare kroplowek i nie dalam sie polozyc w szpitalu. Nawadniac i odpoczywac to ja moge sie w domu.
trzymaj się! i wypoczywaj
Maggy i Framama, nanulika, aniaczek witajcie
boję się jak cholera :-(
spokojnie, skoro dalej nie krwawisz to dobry znak
Jak to mozliwe że w 6 tygodniu gdy dziecko ma mniej niż 1 cm Wy macie duże brzuszki? ja na razie mam tylko wypukły, ale to raczej tłuszczyk... albo po posiłku. Byłabym zdziwiona jakby ktokolwiek zasugerował, ze jestem w ciąży dzisiaj upiekałam tartę ze szpinakiem, zjadałm pół, ale spoko bo od rana nic mi nie pasowało
jutro wracam do pracy po 2 tygodniach chorobowego niby fajnie wyjsć wreszcie z domu (dzisiaj byłam na małym spacerku i kupiłam sobie lakier do paznokci ale z drugiej nie chce mi się... będzie duuuuzo do nadrobienia tak przeczuwam i nadal lekko kaszlę
Pam zrobiłaś teściora???
-Lorelain-
Fanka BB :)
feels - w pierwszej ciąży było cokolwiek widać dopiero pod koniec pierwszego trymestru, ale teraz dużo szybciej. Musze sie w środę zapytać lekarza co na to wpływa
ja dzisiaj mam jakiś gorszy dzień...cały czas mąż albo dziecko mnie drażni, na samą myśl że jutro muszę iść do pracy robi mi się słabo
ja dzisiaj mam jakiś gorszy dzień...cały czas mąż albo dziecko mnie drażni, na samą myśl że jutro muszę iść do pracy robi mi się słabo
-Lorelain-
Maggy - no właśnie nie mogę ich wysłać na spacer bo jeden i drugi jest przeziębiony
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja mam dziś takie dwa marzenia:
1. związać i zakneblować Igusia ;
2. leżeć w spokoju i samotności
1. związać i zakneblować Igusia ;
2. leżeć w spokoju i samotności
-Lorelain-
Zapominajka - no to ja się pod tym podpisuje, tylko musiałabym jeszcze dodać punkt 3 - zakneblować męża
ide w takim razie do wanny ... poczytam sobie Claudie.
ide w takim razie do wanny ... poczytam sobie Claudie.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A teraz jeszcze się zastanawiam dlaczego nie mam wanny w której mogłabym poleżeć
Nanu jak wrażenia?
Nanu jak wrażenia?
reklama
No rodzice mega szczesliwi z powodu zareczyn,wzruszyli sie
Uwielbiaja Mojego S wiec wiedzialam ze tak bedzie
Z bobo tez sie bardzo ciesza,choc tez boja....
Ale dzis rano po snie w ktorym urodzilam piekna zdrowa dziewczynke,pierwszy raz mialam jakies przeczucie ze tym razem bedzie dobrze... ciekawe czy sluszne...
Uwielbiaja Mojego S wiec wiedzialam ze tak bedzie
Z bobo tez sie bardzo ciesza,choc tez boja....
Ale dzis rano po snie w ktorym urodzilam piekna zdrowa dziewczynke,pierwszy raz mialam jakies przeczucie ze tym razem bedzie dobrze... ciekawe czy sluszne...
Podziel się: