reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dziękuje Zapominajka.
Jakoś nie mogę w to wszystko na razie uwierzyć:)

Ciesze się, że do Was dołączyłam, lżej się człowiekowi robi jak się może wygadać (na razie o ciąży wiem ja i mąż), a Wy jeszcze posiadacie bardzo dużą wiedzę i jesteście doświadczone.

Wybieramy się dziś na grzybki bo pięknie słoneczko świeci.

reklama
Żadnych marketowych, Boże broń! Kupuję tylko na rynku, na stoisku, gdzie jest rzeźnik i sami na miejscu porcjują mięso i trzymają w lodówkach. Niuniek mój ma dość delikatny przewód pokarmowy i często cierpi na rozstroje, ale takiego jeszcze nie miał, a przynajmniej odkąd mieszkam z W. Zrobię mu dziś dietkę, nie dam mu suchej karmy, żeby się jeszcze mocniej nie zarkorkował w tyłku :-p

Aniaczek, że się tak wtrącę - dla mnie to też duża pociecha, mieć takie forum. Żadna z moich bliskich koleżanek jeszcze nie rodziła, zresztą i tak wszystkie mieszkają na południu, więc takie forum to zbawienie :)

Witam wszystkie nowe majowki te zadomowione rowniez;-)

Wszystkim zycze dzis dobrego samopoczucia i jak najmniej mdlosci, ja dzis sie stresuje od rana, za 24 h czeka mnie wizyta, mam nadzieje ze wszystko w pozadku i wrescie bede mogla sie pochwalic wiekszej liczbie osob. Jak narazie wie tylko maz:tak:
Dzis znow chodza za mna ogorki hehehe, co do tych babcinych przepowiadan ze kwasne to na chlopaka, to u mnie w poprzednia ciaza byla zaprzeczeniem, jadlam na calego ogorki i co urodzila sie dziewczyna hehehe takze raczej w to nie wierze:-D:-D:-D, przypisuje wszystko poprostu ciazowym zachciankom i temu ze ogranizm poprostu wola ze np potrzebuje jakiegos skladnika, witaminy czy tym podobne.

framama witaj:)

polinkaaa witaj:) wedlug OM bedziesz o 6 dni wczesniej ode mnie a wedlug usg to zapewne ginekolog ci powie:)

Zapominajka wlasnie patrze na twoj suwaczek a tutaj 9 sie zaczal u mnie jutro to nastapi:)

nanulika zycze ci zeby sie udalo wszystko po Twojej mysli:)

Lori bedzie dobrze a teraz dziewczyny nie zbliza sie termin @ jesli by miala byc czasem chyba tak co moze przez to bedzie sie pokazywac takie cos?

Pam lubi trzymac w niecierpliwosci:p

Ewusia dokladnie chcialam to napisac ja mialam ostatnie serca chyba dzien przed owu ale roznie to bywa wiec sie tym nie sugeruje:)

aniaczek witaj:)ale grono rosnie super":D

citrus jak jest bezowy to zaraz bedzie bialy:)
biedroneczko bedzie dobrze ja tez mam wizyte 18 we wtorek:( tez sie troche boje

Biedroneczko ja też nie wierzę w takie zabobony, ale pogdybać można :-D
Będę trzymała kciuki za jutrzejszą wizytę!!!

Perełko bo my łeb w łeb idziemy i ty też pewnie byś się na kwiecień wg OM załapała ;-)

A ja znowu ble...

Zapominajka z OM wychodzi 30 kwiecien:)liczylam nawet jak ciaza trwa 282 dni:)

Ja tez dzisiaj troche ble cos tam zjadlam ale to taka dubanina nie chce mi sie jesc...

reklama
Do góry