reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

no właśnie citrus więc ty liczysz jak jak, skończone 29 tygodni oznacza że jesteśmy w 30 tygodniu itp itd, prawda?
M pojechał na lotnisko ja juz na nogach. Źle spało nam się w nocy budziliśmy się na zmianę, to gorąco, to pić, to siku.... Poza tym jak przez ostatni miesiąc w łóżku to tylko razem chrapaliśmy to wczoraj się upewniłam że to był najlepszy z możliwych pomysłów. Przypominało to jakieś niezdarne ujeżdżanie wieloryba i sprawiło mi więcej zakłopotania niż satysfakcji. Chyba daruje sobie seks na następne 4 miesiące.

reklama
Cześć

Noc dziś była fatalna. Ok 2 w nocy obudziły mnie wrzaski. Okazało się, że obok bloku stoi banda idiotów i wydziera się wniebogłosy. Po pół godziny zadzwoniłam na policję, ale tamci zdążyli już sobie pójść, zanim przyjechali. Tyle, że ja przez następne 2 godziny nie mogłam zasnąć...
wiikki - łączę się w bólu: gardło mi rozdziera na kawałki:dry:
Chyba zostaje mi płukanie Octeniseptem, bo Tantum Verde na mnie nie działa, a nie wiem, co jeszcze można...

sembo - u mnie podobne odczucia, wieloryby są niezdarnymi kochankami:sorry2:
A z tymi tygodniami to nie wiem, jak jest dokładnie. Niby mi dziś stuka 31, ale gdybym (nie daj Boże) urodziła, to bym miała wpisane, że urodziło się w 30 tc.

Dzien dobry

Citrus gratuluję 30 tygodnia :tak:

Dziewczyny ja też kiepsko dzisiaj spałam :dry: budzilam sie chyba z 5 razy :-(
Dzis chyba nie wychodze z łóżka. Znow mam spuchniete ręce i stopy, pobolewa mnie glowa, brzuch i ...
w ogole mam dzis wszystkiego serdecznie dosyc... dziś mam dzien na nie ...:cool:

Ktoś tu już kiedyś tłumaczył, że tygodnie ciąży liczy się tak samo, jak urodziny. Nawet, gdy ma się np. trzydzieste urodziny w grudniu, od stycznia już liczy się jako trzydziesty rok życia. Z tygodniami ciąży jest tak samo ;-)

Sembo, wygląda na to, że tak... Ja też :-D :-(

Fiołkowa, może oni liczą wówczas PEŁNE skończone tygodnie, tak by wynikało na logikę :confused:

Ja liczę tak jak Citrus mam ukończone 30 tygodni czyli teraz leci mi 31 tydzień i jak ktoś pyta w którym tygodniu jestem to mówię, że 31 :)

reklama
hej.ja dziś też noc z koszmarami miałam.i zastanawiam się czy nie zaczyna mi się jakiś stan zapalny,a wizytuje dopiero w czwartek.może coś poradzicie?bo macmiror jest zdaje się na receptę?
a tygodnie ciąży liczy się te skończone.

Do góry