reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny, czy Wy też macie taką wodnistą wydzielinę z pochwy? Ja zostawiam mokre ślady na bieliźnie:eek:
Posiadam papierki lakmusowe i po "badaniu" papierek jest nadal żółto-pomarańczowy, więc to nie wody, ale normalnie leje się ze mnie... Z Kubą czegoś takiego nie miałam, więc się trochę przestraszyłam, prawdę mówiąc...

reklama
Citrus witaj w domu! Odpoczywaj ile wlezie! No ja tez schudlam sporo, a usg dopiero za 9 dni, ciekawa jestem czy ta cukrzyca jakos wplynela, ile mała waży itd. no i czy ta waga jej nie zaszkodzila.

Ja bylam dzis na konsultacji, narazie obronilam sie przed insulina, ufffff! Posiew tez piekny, nic nie wyhodowalam ciekawego:p

Ja tez juz chce zakupy, bede robic w marcu na pewno. A powiedzcie mi co z tymi majtkami poporodowymi? niby nie mozna po porodzie majtek zakladac...tak slyszalam..one sie roznia czyms od takich zwyklych???? Smoka tez bede kupowac, niech bedzie dla pewnosci. Sprawdzilam w necie, no w sumie niezla opcja, nawet nie wiedzialam, ze takie istnieja, a po cc tez sie je zaklada? czy mozna normalne? W aptece się je kupuje?

Co do brzucha to ja mialam ostatnio jakies akcje ze mam za nisko brzuch i wiecie co? Bylam dzis u tesciowej i powiedziala to samo...

Ostatnia edycja:
Citrus dzieki juz przeczytalam:) A o co chodzi Fiolkowej bo nie doczytałam? Ja tez nie mam sucho. Czasem mam taka wydzieline podobna do tej z dni plodnych no i mam glupie wrazenie, ze jakbym trochę popuszczała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, noszę wkładki.

citrus - niby doczytałam, że w ciąży może się "lać", ale przeczytać, a doświadczyć na własnej skórze, to co innego:eek: Dobrze, że we wtorek mam wizytę...

Aisha - o tych majtkach było sporo na wątku ze szpitalnym niezbędnikiem

Fiołkowa ja tez mam taka wydzielinę, też używam wkładek bez nich czuję dyskomfort.

My dziś byliśmy jednak na obiadku u babci :)
A niedługo wszyscy wybywają z domu i zostanę sama, to na walkę, mój na wspinaczkę. Pierwszy raz chyba podczas tej ciąży mam ochotę na winko, tak spotkać się z koleżankami przy winku i poplotkować. No nic winko musi poczekać ;-)

wiikki, ja też oczywiście używam wkładek, ale dziś pierwszy raz miałam aż tak dużo... No nic, to pewnie faktycznie normalne:tak:

A co do smaczków, to piję koktajl truskawkowy - pycha:-)

We mnie W. wmusza Activię znów, bo mam kłopoty z numerem 2... :-D Na kolację witaminy - surówka z kurczakiem. No i chyba grzanki czosnkowe z ciemnego chleba. Najem się za wszystkie czasy, na obiad wtrąbiłam dwie miseczki rosołu... :sorry:

reklama
Do góry