reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

citrus- super

sembonzakura- podtematy mialy byc omawiane, gdyz jest ich zdecydowanie za duzo ;) ale to szefowa jeszcze napewno napisze
tak? a to mi musiało umknąć, tak czy inaczej myślę że nie ma żadnego tematu o podobnej tematyce więc chyba raczej się przyda nam a jak nie to zawsze można go przecież zamknąć :)

reklama
tak? a to mi musiało umknąć, tak czy inaczej myślę że nie ma żadnego tematu o podobnej tematyce więc chyba raczej się przyda nam a jak nie to zawsze można go przecież zamknąć :)

to nie to zebym chciala sie ciebie czepiac, i nie o temat chodzi tylko mamy duzo nieuzywanych tematow lub tez sa tematy ze znikomym lub brakiem odzewu i robi sie troche chaotycznie, ale to juz Zapominajka wiele razy pisala by dyskutowac czy potrzebujemy dany temat czy nie ewentualnie czy dopasowac inny nieuzywany by bylo przejrzysciej:)

sorki pierwszy raz Was chyba nie doczytam, pobieżnie przeleciałam przez wątek.... czuję się dziś koszmarnie, nie spałam prawie wcale, żadna z pozycji nie jest dobra! kiepsko...:/

Współczuję...

Wychodzę do domu dzisiaj! :-D

Nooooo, od razu lepiej!

Sembo tak i wiesz o tym od dawna...

Może jednak ktoś inny powinien moderować :dry:
Bo ja aż tyle czasu nie mam.

Współczuję...

Nooooo, od razu lepiej!

Sembo tak i wiesz o tym od dawna...

Może jednak ktoś inny powinien moderować :dry:
Bo ja aż tyle czasu nie mam.

jak dla mnie jestes super-szefem tu u nas :) i by ulatwic lub zminimalizowac ci obowiazkow proponowalabym zeby kazdy staral sie trzymac regulaminu i naszych wewnetrznych ustalen :)

a teraz zmykam na uniwerek omawiac tematy egzaminu czerwcowego :)

tak a propos tematu wątków - zastanawiam się czy jest sens utrzymywania wątka z terminami wizyt - prawie nikt już do mnie nie wysyła informacji...

niuniek śpi, kumpela pojechała, mam czyściutko, wstałam tylko 2x od rana... gites! jak czytam o tych waszych cukrach, drętwieniach i uciskach to myślę że leżenie nie jest takie złe!moja psycha w całkiem dobrej kondycji:-) chyba uspokoiło mnie te prawie 1200g małej- w razie czego to całkiem niezła waga!

macie jakieś sposoby na przekonanie męża do imienia? wymyśliłam MILENKA i tak mi się podoba a M nie...

chmurka rodzenie przez laparoskopię to jak dmuchanie wydmuszki z jaja na twardo!hehe

aniaczek jak fryzurka?

noirel oby twoja sunia jeszcze trochę wytrzymała!pewnie historia z września się powtarza...

citrus bombowo!! i widzisz- WYTRZYMAŁAŚ!!! weekendy w szpitalu są okropne- taki zastój...

reklama
Do góry