Hej hej
Mnie wczoraj nie bylo bo musialam jecac z L4 do pracy i na zakupy ale... już jestem i czytam te 12 stron
Elsa moja bratowa też powiedziała że nie chodzila do szkoly rodzenia i dala radę ale ja się zdecydowałam i nie żałuję. Zajecia byly naprawde fajne, dużo skondensowanej wiedzy i odpowiedzi na nurtujące pytania. Nawet obejrzalam dokladnie oddzial szpitala w ktorym bede rodzic
Mój P. powiedział ze I faze będzie ze mną a później to zobaczy na ile będzie miał sił i czy serce nie będzie mu wariowało (ma ciut chore).
Framama moja przyjaciółka używała takiego
*Canpol* Mikrofalowy STERYLIZATOR parowy +szczotka (3014470694) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i byla bardzo zadowolona bo duzo butelek wchodzilo. Dala mi go teraz zebym mogla korzystac jak maluch juz wyjdzie i wyglada calkiem solidnie.
Zapominajko pamiętaj dobre w remoncie jest to ze kiedys sie konczy ;-) i zostawia piekny efekt
a mężowego bierz w obroty i jedzcie do sklepu. Oni zawsze mają jakieś fochy i niezadowolenia
pamietaj ze Tobie z kazdym dniem jest ciezej chodzic i zalatwiac jakies sprawy wiec wszystko trzeba ogarnac poki mozna się w miare swobodnie ruszać ;-)
Kaja ta Twoja córa to chyba będzie niezłe ziółko ;-). Fajnie że zrobiliście taką laurkę. To piękna pamiątka będzie
A czapeczki i buciki ahhhh !!! sama słodycz :-)
Citrus nie denerwuj się... pamiętaj że maluch jest teraz centrum ważności i wszyscy łącznie z Tobą chcecie dla niego jak najlepiej... I gratuluję że wychodzisz już dziś !!!
Nanu ja biore femibion 2 i pije *spam* z magnezem no i zelazo 2x1. Z racji AZSu pije jeszcze codziennie wapno. A jak jest skurczowy dzien to nospe 3x1.
Sembo podpytalam moja bratowa bo przypomnialo mi sie ze ona miala problem z noga i reka pod koniec. Okazało się że ona tak miała jak niunio przekrecal sie glowa do dołu i leżał w poprzek to uciskal jakis nerw i miala sztywna reke i noge dlatego. Pewnego dni wastala i bylo po bolu bo maly sie juz odwrocil.
Wikki trochę dziwne
przeciez jeszcze masz co najmniej 3 tyg zeby dzidzius sie obrocil... czasami jescze w 36 tyg zdarza sie ze dzieciaki sie obracaja... oczywiscie niekoniecznie w dobra strone ale jednak...
Noirel decyzja o uspaniu jest bardzo bardzo ciężka. Ja do dziś jak pomyślę to mi gardlo ściska i lzy w oczach staja a to już ponad 2 lata ... z naszym piesem poszedl moj tata. Mama sie nie nadawala a mi powiedzieli dopiero jak wrocilam z pracy... niestety u nas bylo juz stadium nie do uratowania
Ja dzis na 12 mam pedicure
ale się cieszę . A podrodze zakupie kosmetyki dla maluszka i szydelko i wloczke ;-) zobaczymy czy uda mi sie kocyk zrobic ;-)
Aaaaa dziewczyny !!!! kupilam wczoraj "Dziecko" i jest fajny artykuł o karmieniu piersią i chustowaniu. Warto przeczytac.
Małż mój chyba ma angine
o 14 ma wizytę u lekarza...