reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kaja cudna widokoweczka.Fabianka stopka widac ze faceta taka jakby to powiedziec potezna :szok:to masz wesolo fabianek jak to facet niesmialy i cichutki a Sonia rzadzi i tak ma byc baby gora:-Dnie no serio podziwiam ciebie i te twoje kruszynki:-Da kompleciki sliczne:-D dbaja tam o was widac:-D

Kitka glowka do gory wkonc bedzie lepiej zobaczysz zima sie skonczy pracy bedzie wiecej i sie odkujecie.a znikac sie nie waż!!!!! wkoncu od tego jestesmy zeby sie nam wyzalic i pogadac.Prawda dziewczyny????!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny!!

Kaja cudnie - i te czapusie takie urocze . Fajowo,ze maluszki takie dzielne:-)

A ja sobie "zyje "z moja ciazowa cukrzyca " i juz coraz latwiej mi z tym - wiem,ze to najgorsze tygodnie , bo cukry teraz szaleja i trzeba diete sobie dopasowac do swojego wlasnego organizmu , pozniej juz jest latwiej ponoc , bo po 32 tyg. organizm inaczej pracuje . Ale wczoraj powalczylam i dzis na czczo 87 - jestem dumna:-)
Citrus straszne jak przeczytallam o tej dziewczynie z martwa ciaza - wiem,ze czasami sa jakies takie wskazania medyczne ,ze kobieta sama musi urodzic mimo,ze martwe dziecko - logicznie to ciezko sobie wytlumaczyc ale tak ponoc czasami byc musi.

Kasia mnie rozwaliła jak zawsze. Nie wiem na co ja narzekam. A Sonia pewnie po mamusi jest stanowcza i domaga się tego, co jej się należy :tak:
Fabian zdominowany był i się boi odezwać!
Super, że dzisiaj go odłączą. A te czapeczki urocze.

Kita głowa do góry!!! Małz wyzdrowieje i zrobi to zlecenie. Zaraz się sezon zacznie to i u was się ruszy!

Baby jesteście kochane :tak:
Jak się A pojawi na fb to mu zaraz napiszę o radosnym pomyśle. Pewni i tak nic z tego...

edit:
Odpisał, że wedle mego życzenia :szok:
Coś mu chyba dolega...

Ostatnia edycja:
framama mojego męża też chyba kręci sex z ciężarną:-) ja do niego że powoli trzeba zwalniać tempo bo do przerwy trzeba sie jakoś przygotować a ten do mnie: jak to zwalniać? Przecież na dobre się jeszcze nie rozkręciło:szok::-)

Zapo ty się męża nie pytaj o humor tylko zabieraj go do sklepu i już. W końcu ciężarnej jakieś przywileje się należą:-)

Kaja ale wy macie fantastyczną opiekę w tym szpitalu:-) Obawiam się że w Polsce to mało spotykane niestety:tak:

Aisha w sumie śniadanie normalne ale jakbyś np spróbowała produkty nabiałowe na późniejszą godzinę przesunać? Niby maślanka przefermentowana ale nam mówili, że generalnie nabiał to lepiej w godzinach popołudniowych. A i jeszcze jedno: kiedy mierzysz cukier? 1h po zakończeniu czy rozpoczęciu posiłku? Ja z zasady zawsze wolno jadam i mi doradziły dietetyczki żeby mierzyć od zakończenia. Może wypróbuj...:tak: Trzymam kciuki za Ciebie i twoje cukry:-)
ja dzisiaj na śniadanie 2 kromki chleba z wędliną i majonezem i ogóras kiszony. do tego kubek herbaty posłodzonej stewią. Zobaczymy za 20min mierzenie:baffled:.

Mój może też by chciał, ale ja jestem taka obolała i wielka że mi się nie chce. Poza tym boli mnie krocze, biodra, w każdej pozycji mi nie wygodnie.

Nanu może więcej magnezu łykaj...

łykam zapo od początku ciąży MagneB6 3x1
ale to takie dziwne jakby może od kręgosłupa albo czegoś na jakiś nerw ucisk, sama nie wiem.....
Bierz męża za fraki i korzystaj - jak jednak chętny!!!;d

Kaja - cudowne te stópki - 3mam kciuki za Fabianka!
Ty zazdrościsz nam suwaczków a my Tobie:p

natalia bis majonez??? Jeja :D Ja się boję!

kitka <głaszcze> głowa do góry, wiem, ze Ci ciężko, u nas też różnie, dobrze, że mamy wsparcie rodziców. Jakoś poradzicie, musicie przecież.

zapominajka no jeśli tak- to zwracam honor :))

marja gratuluję! jak to zrobilas ze masz na czczo tylko tyle? mów szybko!

Do dupy pójdę, a nie do domu. Na obchód przyszedł lekarz, który wygląda jak rzeźnik i powiedział, że on nie wie nic na ten temat, bym miała dziś zostać wypisana, że najpierw musi mi zmniejszyć dawkę Fenoterolu i MOŻE jutro zostanę wypuszczona.
No sku*wysyn zapie*dolony w łeb.
Jestem wściekła tak, że pożarłam się już z W. i moją matką, bo te dwa powaleńce umysłowe tak samo mnie cisną, że PRZECIEŻ TRZEBA MIEĆ PEWNOŚĆ.
Oni wszyscy mają chyba chory łeb.

reklama
natalia bis majonez??? Jeja :D Ja się boję!

kitka <głaszcze> głowa do góry, wiem, ze Ci ciężko, u nas też różnie, dobrze, że mamy wsparcie rodziców. Jakoś poradzicie, musicie przecież.

zapominajka no jeśli tak- to zwracam honor :))

marja gratuluję! jak to zrobilas ze masz na czczo tylko tyle? mów szybko!

Aisha tak z majonezem:-D mogę dziennie 2 łyżeczki a na 2 kanapki to może z łyżeczkę rozsmarowuję:-)
Właśnie zmierzyłam cukier i jest 108:-D

Citrus nie denerwuj się tak bo to napewno ani Tobie ani Mateuszowi nie słuzy. Może spróbuj jeszcze raz u tego ordynatora zapytać?

Ostatnia edycja:
Do góry